Şimdi Ara

Xperia Z2 Bazi SORUNLAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazik guluyorum su yukardaki arkadasa. Eger usenmeyip googledan ceviricekseniz servis kagitlarinin fotolarini paylasiyim burda. 1.5 haftadir isvecteydim bu yuzden giremedim. Telefonda 2.kez servisteydi. Bu sefer 2 hafta kaldi. Baktim aramiyorlar irtibat kurdum sikayetlerimi anlattim. Kadin sony merkeze sikayet acicaklarini soyledi. 3 gun sonra yani dun aradilar ve yine sorun ne muhabbetine girdiler . Tabi ben sinir krizine girdim defalarca anlatmak zorunda oldugum icin. Meger telefonun iadesi kabul edilmis adam hala uyuzluk pesinde. Dun gittim parami aldim geri. Birazdanda iki servis kagidinin fotosunu cekip koyucam buraya. Bu gerzek baksin birdaha tanimadigi insanlar hakkinda atip tutmasin.
    10 mayis dogum gunumde aldim telefonu. 1 hafta micro sim bekledim. 1 hafta kullandim ve gunlerdir iade etmeye calisiyorum. Alicak olanlara tavsiyem magazada her turlu testi yapsinlar. Telefon sadece 4k da isinmiyor.
    Suan hangi telefonu almaliyim diye dusunuyorum.Sony sorunlari cozup sivo sogutma yapicak diyenler var bunun asli varmidir?
    Birde evdeki samsung televizyonuma z2 den bir video veya mp3 aktarip oynatmak istedigimde desteklenmeyen dosya bicimo diyor z2 den gelen hicbir mp3 veya video oynatmiyordu ayni video ve mp3 esimin s2 telefonuna aktarip gonderiyorum wifi ile tvye oynatiyor. Z2 si olup samsumg tvsinde o ozellik olan arkadaslar bunu deneyip sonucu buraya yazabilirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar

ben 3 haziranda aldım z2 mi..android sürümü olarak 17.1.A.2.55 görünüyor..fakat sony nin sitesinde son sürüm olarak 17.1.1.A.0.402 görünüyor ..bunlardan hangisi son sürümdür
    eğer sitedeki son sürümse telefon neden güncelleme yapmıyor acaba

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Arkadaşlar telefonun ekranında, güneş altında telefonu ileri geri kimildatinca yukarı aşağı paraler çizgi halinde noktalar görünüyor. Bu normalmidir? Diğer telefonlardada varmı?

hocam başka bir z2 kullanıcısı da aynı sorunu söylemişti, sanırım bu seride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssezer28

merhaba arkadaşlar

ben 3 haziranda aldım z2 mi..android sürümü olarak 17.1.A.2.55 görünüyor..fakat sony nin sitesinde son sürüm olarak 17.1.1.A.0.402 görünüyor ..bunlardan hangisi son sürümdür

şimdiden teşekkürler

telefondan guncelleme aratin, o zaman bulup guncelliyor. telefon wifi ile internete bagli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginsnr

ülkemizde 4g desteği henüz yok.bu sebebten dolayı 4g yi açmanızın bir anlamı yok

Hocam adam Norveçte yaşıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

merhaba arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

telefondan guncelleme aratin, o zaman bulup guncelliyor. telefon wifi ile internete bagli olsun.

yapıyorum ama son güncelleme diyor
  • quote:

merhaba arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

402 en günceli. Fakat Türkiye'ye verilmedi o güncelleme. Diğer ülkelere verildi. Ana konuda mevcut. Nasıl yüklendiği anlatılıyor.

• Merhaba arkadaşlar, benim arka kamerada odaklanma sorunu var, kamera odaklanırken ses çıkarıyor telefonu titretiyor desem yeridir. Odaklanamıyor ve fotoğraflar bulanık çıkıyor. Sorun ne olabilir? Yazılımsal olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncerm

Merhaba arkadaşlar, benim arka kamerada odaklanma sorunu var, kamera odaklanırken ses çıkarıyor telefonu titretiyor desem yeridir. Odaklanamıyor ve fotoğraflar bulanık çıkıyor. Sorun ne olabilir? Yazılımsal olabilir mi

ses cikiyor diyorsunuz hocam. Direk servise gonderin.
  • R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, güncellemeden sonra oldu o yüzden hemen servise göndermeyi tercih etmedim. En kısa zamanda gönderecem mecburen

• ,

• Merhaba arkadaşlar elimde z2 var ve bazen çekiyor bazen çekmiyor yanımdaki arkadaşıma ulaşamıyorum ikimizin telefonu da çektiği halde yanı bende öyle gözüküyor. Sım karta reset bile attırdım ama hala aynı sizce telefondan mı kaynaklı

• 4'ye alıyorsun 1 diş çekiyor normal değil mi sence ? Telefon öncelikle 4g ondan sonra da 3g yi tercih ediyor, olmadı edge e atar kendini. Ülkemizde 4g yok niye çekmiyor diyorsun.
  • Merhaba arkadaşlar gerideki yazılarda telefonla konuşurken abuk subuk yerlere giriyor diyen arkadaş bendede aynı sorun oluyor.. Sorunda şundan kaynaklanıyor sanırım ben solağım sol elimle konuştuğum için oluyor çünkü ekranı kapatan sensör sol elle tutunca aşağıda kalıyor ve ekran kapanmıyor kulağın nere denk gelirse o uygulama açılıyor..

İkinci bir sorun ise telefonu şarja takıyorum bir süre sonra şarjı sürekli takıp çıkarıyormuş gibi çilink çilink ses geliyor bağlandı yazısıda yazısıda paralelinde gidip geliyor evde 1 sony adaptörüm var ikisindede aynı şey oluyor neden olabilir başına gelen varmı? Telefonum 4 aylık..

• quote:

Orijinalden alıntı: chrommingrose

Merhaba arkadaşlar gerideki yazılarda telefonla konuşurken abuk subuk yerlere giriyor diyen arkadaş bendede aynı sorun oluyor.. Sorunda şundan kaynaklanıyor sanırım ben solağım sol elimle konuştuğum için oluyor çünkü ekranı kapatan sensör sol elle tutunca aşağıda kalıyor ve ekran kapanmıyor kulağın nere denk gelirse o uygulama açılıyor..

İkinci bir sorun ise telefonu şarja takıyorum bir süre sonra şarjı sürekli takıp çıkarıyormuş gibi çilink çilink ses geliyor bağlandı yazısıda yazısıda paralelinde gidip geliyor evde 1 sony adaptörüm var ikisindede aynı şey oluyor neden olabilir başına gelen varmı? Telefonum 4 aylık..

Telefonunuzun sarj giris yeri bozuk sanirim. Benim eski samsung telefonumda olmustu. Garanti yapmak istemediler ilk rutubet nem almis diye kavga edip tamir ettirmistim :).

• R.Sambora arkadaşın anlattığı problemlerin benzerlerini yaşadım ve çok şükür elden çıkartarak kurtuldum Sony servisteki vatandaş ne söylediysem tartışır gibi yaşadığım sorunların sadece benim telefonuma ait olduğunu idda ediyordu öyle ya da değil benimde kanaatim z2 almak isteyen kullanıcı tecrübelerini iyi değerlendirerek karar versin
  • selam herkeze, benim sorun muzik playr ve album de once muzik uygulamasi sorun oldu.muzik playerde muzikler silinmis yeni indirme yapincada sarkiyi gostermiyor .album ise herhangi bir resim duvar kagidi yapmiyor .bende fabrika verilerini sifirladim ve su yeni yazilim guncellemesini yaptim aslinda istemiyordum sirf bu sorun icin yaptim ama galeri yani album ayni resim yok vatsapdan atilsa bile orda cikmiyor sadece cameradan cekersen cikiyor muzik de ayni .ne yapmam gerek yardimci olur musunuz bu conpanion onarimi ise yarar mi.bu iki uygulama resmen devre disi gibi bilen varsa lutfen yardimci olun.uzun oldu ama kbakmayin.

• Herkese selam;
    Telefonu aldığımdan beri güneş ya da ampul aydınlatması olsun fotoğraflarda çok dağılıyor.internetteki örnek fotoğraflara baktım benim çektiklerime benzemiyor gayet güzel çekimler ışıklar patlamamış.
    Ayrıca kulaklık girişim bozuldu.
    Kamerayla ilgili sorunuda servisin düzeltmesi mümkün olabilir mi sizce?
    Ya da başka bi yolu var mı?
     Xperia Z2 Bazi SORUNLAR?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.