Şimdi Ara

Xperia Z2 Bazi SORUNLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Telefonu 1 hafta oldu olmadi kullaniyorum. Bazi sorunlar var.
    1. si dun aksam kamerayi kurcaliyordum. cok ugrasmadim kisa bir sure. bu hizli foto cekme modu var. arka arkaya cekiyor basili tutunca. bunu actim ve bir sure sonra kamera cok isindigindan kapatildi gibi birsey soyledi ve kapatti. sonra kamerayi tekrar acip bi denedim o kadar.

2.si ne Zaman telefon ile konussam telefonu kulagimdan indirdigimde bakiyorum telefon abuk subuk yerlere girmis. saat ayarlari falan bilmemne . oralara nasil basiyor anlamiyorum. dik ve ayakta bir pozisyonda konusuyorum Hadi ekran kararmadi elim degdi desem :S

3. su 2. ye benzer telefonu bazen cebimden cikariyorum ve yine abuk subuk menulerde oluyor.

4. sorun merak edip size danismak istedigim en onemli konulardan biri. Ilk defa 4G li bir telefon kullaniyorum.

Simdi arkadaslar telefonumun internetini actirdim. Veri akisini yani sim kartin internetini aciyorum full cekiyor telefon. (3/4 dis) 4G tusu var birde. 4G yi aktif edince 1 dis cekiyor yada butun disler bos gorunuyor. Bu olay veri akisi kapali ve 4G aktif durumdaykende oluyor. Telefon cekmiyor ( 4g aktif olsada internet olmuyor veri akisi kapali oldugu icin) Ben buna anlam veremedim. akil erdiremedim. Bu sorun neden kaynaklanabilir? hic cekmedigi Zaman aranabiliyorum, bunuda eklemek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Arkadaslar merhaba. Telefonu 1 hafta oldu olmadi kullaniyorum. Bazi sorunlar var.
    1. si dun aksam kamerayi kurcaliyordum. cok ugrasmadim kisa bir sure. bu hizli foto cekme modu var. arka arkaya cekiyor basili tutunca. bunu actim ve bir sure sonra kamera cok isindigindan kapatildi gibi birsey soyledi ve kapatti. sonra kamerayi tekrar acip bi denedim o kadar.

2.si ne Zaman telefon ile konussam telefonu kulagimdan indirdigimde bakiyorum telefon abuk subuk yerlere girmis. saat ayarlari falan bilmemne . oralara nasil basiyor anlamiyorum. dik ve ayakta bir pozisyonda konusuyorum Hadi ekran kararmadi elim degdi desem :S

3. su 2. ye benzer telefonu bazen cebimden cikariyorum ve yine abuk subuk menulerde oluyor.

4. sorun merak edip size danismak istedigim en onemli konulardan biri. Ilk defa 4G li bir telefon kullaniyorum.

Simdi arkadaslar telefonumun internetini actirdim. Veri akisini yani sim kartin internetini aciyorum full cekiyor telefon. (3/4 dis) 4G tusu var birde. 4G yi aktif edince 1 dis cekiyor yada butun disler bos gorunuyor. Bu olay veri akisi kapali ve 4G aktif durumdaykende oluyor. Telefon cekmiyor ( 4g aktif olsada internet olmuyor veri akisi kapali oldugu icin) Ben buna anlam veremedim. akil erdiremedim. Bu sorun neden kaynaklanabilir? hic cekmedigi Zaman aranabiliyorum, bunuda eklemek istedim.

Öncelikle ilk hatanızı söyleyeyim telefonu erken almış olmanız. Her çıkan ürünün ilk serileri genelde hatalı davranırlar. Bir telefon çıkınca en az bir 5-6 ay beklemek en sağlıklısı. Bu yaptığı saçmalıkları yalnızca ona vuruyorum. 4.4.2'nin z2 de hatalı vücut bulmuş hali. 4g olayı ise hangi operatörsünüz bilmiyorum fakat 4g ülkemizde henüz tam randımanlı çalışmıyor. Yani siz 3g ile devam edin bu konudaki tek sorun Türkiye'de yaşıyor olmamız.

• quote:

Arkadaslar merhaba. Telefonu 1 hafta oldu olmadi kullaniyorum. Bazi sorunlar var.

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun

4. Türkiyede 4g olmadığından kaynaklanıyor. 4gyi aktif etmeyin çünkü internet bağlantısı kurulmaz. Şu anda Türkiyede 3g yada H+ hızında bağlanabilirsiniz.

3. Telefonun ekran yönünü bacağınıza değil dışarı yöne bakacak şekilde koyarsanız olmaması lazım.

2. Siz telefonla konuşurken ekran kararmadığı için o menülere giriyor. Ayarlara bakın varsa telefonla konuşurken ekranı kapat'ı işaretleyin. Böyle bi seçenek yoksa da yeni güncellemeyle bunu hallederler.

1. Güncelleme ile bu sorun giderilecektir

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu erken almaklane ilgisi var. Neyse. 4g var benim hocam, Norvec'te yaşıyorum. Birde facebookta Video bakarken videolar kapanıyor hocam.tekrar açıyorum parmagimla sardiriyorum ve izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam eminmisiniz? Bu videoda telefon isindigi için kapandı olayı cozulurmu güncelleme île? Suan bile telefon sıcak geliyo elimé. Şu acaba s5 mi alsaydım düşüncesi insanı sinir ediyor. Kamera 16:9 kullanılmıyor zaten 20.7 mp de.

• quote:

Hocam telefonu erken almaklane ilgisi var. Neyse. 4g var benim hocam, Norvec'te yaşıyorum. Birde facebookta Video bakarken videolar kapanıyor hocam.tekrar açıyorum parmagimla sardiriyorum ve izliyorum.

Açıkladım ama anlatamamışım demek ki. Her üretilen cihazlarda seri seri değişiklikler olur. İlk üretim serili tüm cihazlarda ise mutlaka hatalar olur. Bu hepsinde gözleniyor hemen hemen. Sorunlarınızın büyük nedeni de bundan kaynaklanıyor. Ve bunların tek çözümü Sony'nin yayınlayacağı güncellemedir onu bekleyin.
  • quote:

Hocam eminmisiniz? Bu videoda telefon isindigi için kapandı olayı cozulurmu güncelleme île? Suan bile telefon sıcak geliyo elimé. Şu acaba s5 mi alsaydım düşüncesi insanı sinir ediyor. Kamera 16:9 kullanılmıyor zaten 20.7 mp de.

O Sony'nin yaptığı bir şey piksellere göre kendi boyutlandırıyor ona yapılacak bir şey yok. Isınma problemi yüzünden piyasadan çekmişti Z2'yi Sony. Dediğim gibi erken alarak hata ettiniz. Bu genel bir durumdur. Büyük ihtimal diğer seriler sorunu hallolmuş bir şekilde çıkacak.
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadığım kime göre erken aldım???
    Ben telefonun ertelenmiş halini aldım Norveç te. 5 gün oluyor alalı. Yani ilk çıkanlar değil.

• quote:

Hocam anlamadığım kime göre erken aldım???
    Ben telefonun ertelenmiş halini aldım Norveç te. 5 gün oluyor alalı. Yani ilk çıkanlar değil.

Ertelenmiş hali, anladım. Adamlar direk kitkatla çıkardığı telefonu bile hatasız bırakmamışlar arkadaş. z1 de bir sürü sorunla doldu kitkat güncellemesiyle bug fix yayınlayıp giderirler hocam o zamana kadar yapabileceğiniz bir şey yok malesef.
  • yanağınız değiyordur veya eldiven modu açık ise yakın olduğu için rahatlıkla biryerlere girebiliyor
  • Telefonun ekranı kararıyor o halde giriyo bi yerlere, neyse. Eldiven moduda kapalı.

• bir telefonuda ekranın 1,5 cm i sanal tuşsa o telefonu asla almayacağım, samsung yavaş mavaş ama en azından ful ekran...
  • Arkadaşlar telefonun ekranında, güneş altında telefonu ileri geri kimildatinca yukarı aşağı paraler çizgi halinde noktalar görünüyor. Bu normalmidir? Diğer telefonlardada varmı?

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    ülkemizde 4g desteği henüz yok.bu sebebten dolayı 4g yi açmanızın bir anlamı yok
    4k video çekimlerde sony tarafından problem olduğu açıklandı güncelleme ile düzelecek bir sorun değil,
    yapmanız gereken yüksek kapasiteli bir hafıza kartı alıp cihaza takmanız ve 4k video çekimi yapın sorun ortadan kalkacaktır
    64gb veya 128 gb gibi videolar hafıza kartına kaydedilsin sorun kalkacaktır.
    bu gayet normal cihaz ekran pikselleri problem değil..
  • 20 mp olayını iyice anlamak lazım.. bu bütün fotoğraf makineleri için böyledir.. sensör ölçü oranı 4:3 tür ve ancak bu ayarda kullanırsanız sensörün tüm pixellerini kullanırsınız..
    Sony 20MP derken kimseyi kandırmıyor gerçekten 20mp lik sensör koymuş ama siz 16:9 formatında kayıt isterseniz haliyle üst ve altta kalan pixeller kullanılmıyor ve kayıt yaptığınız alanda 15,5mp e düşmüş oluyor..
    bu başta da dediğim gibi sadecei XPERIA Z2 ye ait bir durum değil sensörlü tüm fotoğraf makineleri için geçerlidir.. PRO DSRL ler dahil.. bilginiz olsun.
  • bu konunun aynısını gecenlere cep tvasiye bölümünede actın hayırdır sen samsung yetkilisi falanmısın cihazı kötüleyip duruyorsun ne dedik sana o zman senin cihaz sorunludur diye tlfnu yerin dibine soktun.

BEYLER ACILMIŞ KONU BURDA BU ADAMDA BİR TUHAFLIK VAR.GERCEKTEN İNANMAYIN DEDİKLERİ KÜLLİYEN YALAN CİHAZIN TEK ISINMA SORUNU 4K VİDEO ÇEKİMİNDE.SONY DE BUNU ACIKLADI ZATEN BU ADAMA KALIRSA Z2 ÇÖP O BAŞLIKTA ŞÖYLE YAZMIŞ (SONY XPERİA Z2 ALMAYI DÜŞÜNENLER ALMAYIN)ALLAHIN FANBOYU SENİ MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİR DUR.SENİN NEYİNE BE Z2 ALMAK KULLANMAK

LİNKİ KOPYALAMAYI UNUTMUŞUM.

http://forum.donanimhaber.com/m_92228771/mpage_1/tm.htm

HA BUARADA KOPYALADIĞIM LİNKİN SONUNA DOGRU DÖNMEYE BAŞLAMIŞ BEYFENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 9 Haziran 2014; 19:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

yanağınız değiyordur veya eldiven modu açık ise yakın olduğu için rahatlıkla biryerlere girebiliyor

berkhan sende su adama cevap veriyorsun ya ne diim sana adam yalancının teki sallıyorda sallıyor.gecenlerde cep tavsiye bölümüne yamış sallamıs seninde yorumun var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

yanağınız değiyordur veya eldiven modu açık ise yakın olduğu için rahatlıkla biryerlere girebiliyor

berkhan sende su adama cevap veriyorsun ya ne diim sana adam yalancının teki sallıyorda sallıyor.gecenlerde cep tavsiye bölümüne yamış sallamıs seninde yorumun var orda

çamur atan çok olsada biz günahına girmeyelim belki doğrudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.