Şimdi Ara

Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
11.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6502 modelinte LTE yani 4g yok. Bu yüzden 6502 model olan firmware ile deneyin 6503 firmwaresi uyumsuzdur büyük ihtimal
  • Kardeş ben bunlara yabancıyım firmvare neyse ise bilmiyom şimdi ben bu sorunu nasıl haledecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevmzt C kullanıcısına yanıt
    xperifirm ile 6502 için olan yazılımı indir, flashtool ile yükle. Bilmiyorsan biraz araştır maalesef baştan anlatacak zamanım yok.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    saolasın ben bi araştırayım :) yalnız flashtool ile yükleme yapmak istediğimde ekranda hatta veriyor resimde olduğu gibi çıkıyor anlamdım ne sorun var
     Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım
    Z2 sürücüleri yüklenmemiş gözüküyor. Flash tuşuna bastıktan sonra yeni bir popup penceresi açılacak kabloyu bağla diye o zamana kadar bağlamayın, o ekran gelince bağlayın ses kısma tuşuna basarak kabloyu takın
    hemen deniyorum kardeş saolasın peki seniin bahsettiğin frime onu yükleme yapmadan flashtoll programından modeli se.iyorum hangi ülkeyi yükliyeyim orange fr çıkmıyor costumizde diye ülke bazında çıkıyor doğru gidiyoeum diimi
    firmwaresi ile xperifirm ile 6502 için olan yazılımı indir, flashtool ile yükle dedinya yeminle neyi nasıl yapıcam bilmiyorum kaç saatir pc başındayım hep ing kaynak çıkıyor bir türlü anlamıyorum telefonun modeli d6502 olduundan sıkıntı çekiyom kerdeş bi el atsan yapsak şu telli vaktin varsa
    En iyisi daha fazla bozmadan bilen birisine yaptırın siz
    kim yapabilirki :/ sen az çok biliyon kardeş yardım
  • osmn03 O kullanıcısına yanıt
    benim tel modeli D6502 ne farkı var D6503 ten bilmiyom neyse resimli anlatımda dedğin gibi hepsini yaptım EN SON İŞLEMLERE GELDİĞİMDE NE HİKMETSE OLMUYOR YOLLADIĞIM EKRAN ÇIKIYOR KARŞIMA BİDE SEN ORANGE FR DEN FELAN BAHSETTİN AMA BU MODELDE DEDİĞİN ŞEKİLDE ORANGE FR ÇIKMIYOR BAŞKA YAZILIMLAR ÇIKIYOR ABD YAZILIMINI YÜKLEDİM 1 SAAT BEKLEDİM GENE OLMADI..EN SON BİR GÖRSEL ÇIKIYORYA ORDA GERİ TUŞUNA BASIN DİYOR BEN USB TAKTIKTAN SONRA AŞAĞI SES TUŞUNA BASTIM TELDE Bİ KIRMIZI YEŞİL YANIP SÖNDÜ SONRA YOLLADIĞIM PANUDA HATTA OLDUĞUNU YAZIYOR ACABA NEDEN OLMUŞTUR YETİŞŞ YAA HABİBİ YOKSA TELLL KIRACAM MECBURRRR
     Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım

• Kardeşim Allah razı olsun valla. Turkcell ile ayrı Sony ile ayrı uğraşıyordum. Orange fr yükledikten sonra gelen uygulamaları devre dışı bıraktım zaten orjinal oldu. uzun süredir kullanıyorum batarya performansı da iyileşti şebeke çekmeme/ulaşılamama olayı da düzeldi.
    çok daha fazla şebeke gücü alıyor, şuan hiç çekmeyen yerlerde bile çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgunmadak -- 24 Şubat 2015; 10:45:53 >
  • Arkadaşlar sorunu bunu yapmadan şu şekildede çözebilirsiniz

4G LTE destekli SİMKARTLARDA Sorun yaşanmamaktadır Turkcell kullanıyorum ve problem çözüldü, vodafone ve avea da bu destekli simkart var mı bilmiyorum ancak Turkcell kullanıcları TİMlerden bunlardan 19 tl karşılığında temin edebilirler. araçta hareket halindeyken bazen ara ara ara yavaşlık problemi oluyor oda ciddi manada sorun yaratmıyor.
  • Arkadaşlar orange rom kullanıyordum 4.4.2 ve taşınabilir wireless çalışmıyordu. Şimdi otomatik update geldi 5.0.2 ye geçtim ama yine taşınabilir wireless çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Teşekkürler
  • takip
  • Arkadaşlar yeni aldığım xperia z 6603 de bu sorun var sim kart falan değiştirdim ama işe yaramadı
    Kendim uygulabilirmiyim bu programı..?

Link bozuk mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEOPS_2 -- 20 Haziran 2015; 20:13:59 >
  • Arkadaşlar bütün işlemleri yapıyorum xreia z için yükleme başarısız diyor
    z2 şeçtiğimde kullanıma hazır diyor.Yardımcı olabilecek var mı?

Telefon servise gitti geldi hala aynı.
  • d6502 modelinde olmuyor. yükleseniz bile imei siliniyor. bu sefer çekme ihtimali kalmıyor. ardından orjinal stock rom flash atınca imei geliyor ama orange fr olmadığı için çekmeme sorunu devam ediyor.
  • mstfozdmr M kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaşım yanlışın var sen d6503 modelinin Orange fr yazılımının sadece basebandini yükle yazılımını yükleme sonra d6502 nin orjinal Vietnam yada india yazılım yükle yüklerken de.baseband kutucuğu isaretlemeden yüklerseniz çekmeme gibi sorunlar kalkıyor internette baya baya hızlandı uçuyor resmen (denendi)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderkaan07 -- 9 Temmuz 2015; 2:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderkaan07

Hayır arkadaşım yanlışın var sen d6503 modelinin Orange fr yazılımının sadece basebandini yükle yazılımını yükleme sonra d6502 nin orjinal Vietnam yada india yazılım yükle yüklerken de.baseband kutucuğu isaretlemeden yüklerseniz çekmeme gibi sorunlar kalkıyor internette baya baya hızlandı uçuyor resmen (denendi)...

sağolasın. sorun çözüldü.

vietnam ve india için lolipop bulamadım. telefonun çekmesi için bu şekilde 4.4.4 mü kullanmak gerekecek?

• İnternette var 4.4.4 kullanmaya gerek yok vietnam lollipop aratirsan bulursun burda site ismi veriliyormu bilmiyorum o yüzden yazmadim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.