Bildirim
XPERIA Z2 IMEI NULL SORUNU
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuradaki çözüm linkinde birşey çıkmıyor. Ayrıca null oldu demek nedir ?
Z2 ye IMEI mi atmaya çalışıyorsunuz? Bu yapılabiliyor mu ? -
Null oldu demek imei silindi demek. Ama sorun imei le alakalı değilmiş. Yanlış versiyon firmware yüklediğim için oluyormuş. -
Ben bir tanıdıktan Xperia Z2 aldım. Cihaz 4.4.4 sürümünde ve güncel diyordu. Klon olmasından şüphelendim ve orhinal 6.0.1 romu yükledim. Cihazı bir açtım ki şebeke yok. Sonra gördüm ki imei null olmuş.Telefoncu 120 lira fiyat biçti. Sony'e imei yazamayacağına göre bu neyin 120 lirası. Sony'i aradım, durumu anlattım. Yetkili, servisimize yollayın baksınlar dedi. Orjinal Sony cihazı ise, muhtemelen ücretsiz olarak servis sorunumu çözer. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgur.humar
Ben bir tanıdıktan Xperia Z2 aldım. Cihaz 4.4.4 sürümünde ve güncel diyordu. Klon olmasından şüphelendim ve orhinal 6.0.1 romu yükledim. Cihazı bir açtım ki şebeke yok. Sonra gördüm ki imei null olmuş.Telefoncu 120 lira fiyat biçti. Sony'e imei yazamayacağına göre bu neyin 120 lirası. Sony'i aradım, durumu anlattım. Yetkili, servisimize yollayın baksınlar dedi. Orjinal Sony cihazı ise, muhtemelen ücretsiz olarak servis sorunumu çözer.
Büyük ihtimal benimki gibi olmuştur. Bende telefoncuya götürdün benden de 100 lira alırım dedi yaparsam. Ama yapamadı. Çünkü yapılacak bişi yoktu. Yanlış rom sürümü yüklemiş olabilirsin. Hakkında dan modeli kontrol et. Attığın rom ile aynı mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X