Şimdi Ara

XPERIA Z2 mi İphone 5S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım öyle sürekli telefon değiştiren biri değilim ve bu alacağım telefon ilk akıllı telefonum olacak. Aradığım en önemli şey beni 3-4 yıl rahat götürecek sıkıntı çıkarmayacak olması donanım ve teknik olarak baktığımda xperia z2 daha üstün gibi duruyor ama android yazılıma pek güvenemiyorum çevremdeki arkadaşlardan çok söven oluyor :) telefonlada sürekli uğraşacak kurcalayacak biri değilim arada oyun oynarım maillerime bakarım veya internetten haberlere bakarım sürekli elimde telefonla dolanmam. Ne önerirsiniz?

Edit: Z2 veya Z3 diyen arkadaşlar androidin 3-4 yıl sıkıntı çıkarmadan kullanılabileceğini düşünüyor musunuz? Çevremdeki kişiler android telefonların 2 yıllık olduğunu söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakkosBey -- 20 Ekim 2014; 22:57:54 >

• Androidde üst donanım kullanmak şart sistem kaldıramıyor yoksa ikiside güzel telefon
    Android uzun ömürde kasmalar yapıyor
    İphone uzun ömürde şarjı çabuk bitiyor

Bence gidin yerinde inceleyin menüyü kurcalayın felan içinize sineni alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s i tarif etmişsin.

uzun süre sorunsuz kullanım için 5s en ideal tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

iphone 5s i tarif etmişsin.

uzun süre sorunsuz kullanım için 5s en ideal tercih olur.

+1
    Sizin telefonunuz iphonedur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 derım tabıkı ıos mu androıdmı kararı lazım 4.4 ıle androıd gayet ıyı yıllardır kullanırım ama artık gayet oturdu suan,2014 yılında hala sd kartı olmayan bıt kadar ekran ve ona ragmen yetmeyen batarya falan ıstıyorsanız elma armut alın gerı klan hersey ıcın androıd ve androıd cephesındekı guzel cıhazlardan bırı olan z2 onerırım
  • Açıkcası ekran büyüklüğü benim için önemli değil cebimde rahatlıkla taşıyabilceğim boyutta olsun yeter çünkü cebimde bişey taşımak beni çok rahatsız ediyor ve iphone'nun boyutu ideal gözüküyor fakat iphone'da şarj konusu sürekli gündeme geliyor ve korkutan yönü bu.
  • Z3compact. Alin boyuttanda bataryadanda guctende sd karttanda yuzunuz guler,en gec cuma gunu magazalarda olacakmis,5s e falan gerek yok her aksam ustu sarja takmak iskence

• Z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Z3 compact ne kadar, satan yer neresi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android seviyorsan Z2 Al,Ama İOS seviyorsan 5S al karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Z3 compact ne kadar, satan yer neresi?

Sahibinden ve gittigidiyirda var

• Bencede Z3 compact al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.