Şimdi Ara

XPERIA Z2 SU GEÇİRDİ !!! *MAHKEME OLUMLU SONUÇLANDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
19.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zugu

Cesaret edip hiç sokamadım suya z2 yi.sokmayıda düşünmüyorum hiç.okadar bahtsızım ki kesin su alır.

Bence sen yapma mazallah olurda birsey olursa kalp krizi gecirirsin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K I R T E

Merhaba arkadaşlar;

Xperia Z2 cihazım su geçirdiğinden dolayı TÜKETİCİ HAKLARINA başvurmuştum.Dava olumlu sonuçlandı ve para iadesine karar verildi.Dava yaklaşık 5 ay kadar sürdü ve dün itibariyle paramı aldım.

Forumda tüketici haklarına başvuran birçok kullanıcı var süreç hakkında merak ettikleriniz varsa konudan ya da pm atarak sorabilirsiniz arkadaşlar.Yardımcı olmaya çalışırım.

Bende buna yakın bir sorun yüzünden hakem heyetine başvurdum. Evrakların bir nüshasını alıp bana dosya numarası ve bir bilir kişi telefon numarası vediler. İnceletmem için. Bundan sonra ne olacak beni bilgilendirir misiniz. Bilir kişi için ücret ödeyecek miyim? Telefonu ben teslim edip ben mi alacağım bilir kişiden? Aldığım bilir kişi sonucunu ne yapmam lazım?

• merhaba arkadaslar tuketici hakem heyetine basvuracagim bunun garantisi varmi suya dayanikli diye belge istedi ?

benim telefonum kaskolu ayrica kendi garantisi var 3 aylik telefon cantamdayken sulukdan su dokulup su aldi. kaskoya yolladim yapacaklardi durun ben sonye yollayacagim dedim ve [B]yetkisiZ müdahaleden garanti disi bıraktı lar [/B] ne yapayim sizce ?

• Güncel telefonumu teknokaskoya yollamistim sonra kvk yetkisiz müdahale den garanti disida birakmislar

• Sizin telefonu suyun içinde açmadığınızın bir belgesi var mı?...
  • bende başvurdum ve haklı buldular...
     XPERIA Z2 SU GEÇİRDİ !!! *MAHKEME OLUMLU SONUÇLANDI
  • Arkadaşlar benimde olumlu sonuçlandı.Bugün paramı geri aldım.(ithalatçı garantiliydi)
  • buyrun bu da benim emsal kararım olsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_114346625/tm.htm
  • Ben yaklaşık 2-3 ay önce yeni çıkan c5 ultra modelini suya tuttuğum ilk anda görüntüsü gitti.servise götürdüm ve söylemediğim halde kullanıcı hatası dendi ce aldığım fiyata tamir fiyatı olarak belirledi ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.