Şimdi Ara

XPERİA Z2'YE GÜNCELLEME GELDİ FAKAT GÜNCELLEME YOK ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMUNALEYKÜM, ARKADAŞLAR XPERİA Z2 YE 3-5 GÜN ÖNCE ANDROİD 5 LOLLİPOP GÜNCELLEMESİ GELDİ. BENİM BİLGİSAYARIMDA SONY CONPANİON DA YÜLKÜ, TELEFONU TAKIYORUM GÜNCELLEME ÇIKMIYOR ? CİHAZINIZ GÜNCEL DİYOR. TELEFONDA DA AYNI. GÜNCELLEME YOK. BU TELEFONU NASIL GÜNCELLEYEBİLİRİZ. BİR YARDIM EDECEK BİLGİLİ OLAN VARSA ÇOK SEVİNİRİM.
    BİRYERDE Bİ YAZI OKUMUŞTUM TELEFONUN NEREDE ÜRETİLDİĞİYLE ALAKALIYMIŞ DİYE ? ONU NASIL ANLARIZ ?
    SAĞ KAPAĞIN İÇİNDEKİ KULAKCIKTA YAZAN 1281-0822 NUMARASI TELEFONUN NEREDE ÜRETİLDİĞİNİ GÖSTERİYORMUŞ TA TELEFONUN ARAMA KISMINDA YAZAN NUMARA ORDAKİYLE AYNI DEĞİL 1282-0226_R2B. BEN HİÇBİŞEY ANLAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Yokmu yardımcı olacak arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaşıyorum benzer bir problemi. Bekleyelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onwake O kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz aslen customized uk(ingiltere) olarak geçiyor

http://sony.yt/topic/7529-list-of-firmware-customization-for-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D0%BAa%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-spis-customizacji-firmware-dla-sony-xperia-z2-d6503/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 12 Nisan 2015; 20:01:47 >

• ingiltere olarak geçiyor da abi nezaman gelir güncellemesi veya gelmişse nasıl güncelleyebilirim ? yardımcı olursanız iyi olur.
  • onwake O kullanıcısına yanıt
    TR ROM unu Flashtool yardımı ile flashlarsanız artık güncellemeri Türkiye üzerinden alırsınız.

Bilgi için ANA KONU ya bakmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.