Şimdi Ara

Xperia Z3 Compact kulaklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik olarak Mart 2015ten beri z3 compact kullanmaktaydim. O donemde yurtdisinda yasadigim icin cihazim yurtdisi. Gecenlerde bi telefonumu sifirlamak istedim normalce sifirladim ve tekrar programlarimi yukledim. Ancak sifirladiktan sonra 1 hafta 10 gun gectikten sonra farkettim ki kulaklik girisimde bir problem var. Kulakligi normalce takiyorum muzigimi aciyorum ancak telefon elimden cebime koyana kadar muzik duruyor ve tekrar oynata basinca hoparlorden muzik calmaya basliyor yani telefon kulakliginin takili oldugunu kabul etmiyor. Sonra farkettim bu olay kulakligin kablosunun azicik saga sola oynamasindan dolayi kaynaklaniyormus. Farkli kulakliklarla ve farkli telefonlarda denenebilinecek kombinasyonlari denedim ve farkettim ki benim telefonumda sikinti var. Belli ki donanimsal bir problem ancak alakasiz oldugunu bildigim halde sifirlamakla alakali olabilir mi diye DH ye sormak istedim ve bunun tamiratini nasil yaptirabilirim diye sormak istedim.

Tesekkurler

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var, hangi kulaklığı takarsam takayım kablosunu oynatınca gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.M.Tec

Aynı sorun bende de var, hangi kulaklığı takarsam takayım kablosunu oynatınca gidiyor.

Yani bi arkadasimda su gecirme problemi filan yasadi z3 compactinda satti. Bende bu problemden sonra sogudum biraz cihazdan. Belki boyle satip baska telefona gecicem.
  • dyhh.. D kullanıcısına yanıt
    Çözümü bulursanız haber edin hocam, çok makbule geçer

• quote:

Çözümü bulursanız haber edin hocam, çok makbule geçer

Sony Türkiyeyi aradim, operator dedi ki oncelikle garantiniz gecmez dedi ve fiyat bilgisi veremem Istanbul / Bakirkoy KVK servisi fiyati verir dedi. Yani on kamerasının kotu olmasi sarj icin surekli kapakların acilmasinin gerekmesi simdi de bu kulaklik sorunu beni baska telefonlara itiyor. Kolauyca dosya muzik atip silmek ve daha bir suru şeyin entegre olmasi beni Android almaya itiyordu ancak şarjı kotu gitsede iphone a yonelicem galiba.Yani uzun lafin kisasi donanim probleminden dolayi servis yolu gözüküyor.

Nasıl garanti geçmez ya, sonuçta kullanıcıyı ilgilendiren bir durum değil ki

• quote:

Nasıl garanti geçmez ya, sonuçta kullanıcıyı ilgilendiren bir durum değil ki

Cihazim yurtdisi cihazı oldugu icin sadece Sony Turkiye garantili cihazlar garantiye girebiliyormus

Anladım hocam, bi çözebilseydik hayırlısıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.