Şimdi Ara

Xperia Z3 Devamlı Üst Hoparlör Cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefonumu yaklaşık 2 hafta önce Teleservice'den teslim aldım. Ekran kırığından dolayı kasa ve ekran değişimi yapıldı. Düne kadar telefonumu sorunsuz kullanıyordum fakat dün telefonla konuşurken şiddetli bir cızırtı geldi üst hoparlörden.

Sorunu anlamak içşn uğraşırken müzik açıp patladı mı diye kontrol ettim müzik çalarken hafif bir cızırtı haricinde ses gayet iyiydi. Sonradan farkettim ki telefonda ne zaman bir işlem yapsam (albümü açma,geri tusuna basma vb.) hoparlörden bir süre cızırtı geliyor ve tık diye kesiliyor.

Albüme girdiğimde önizlemesi açılamayan bir fotoğraf gördüm bes dakika önce inmiş telefona resmi direk sildim ve cızırtı sorunum ortadan kalktı. Bes dakka rahat rahat kullandıktan sonra sorun tekrar basladı. Bu arada dün ses gelirken farkettim telefonun üstü yanıyordu adeta. Bu sabaha ladar kapalı tuttum soğusun diye. Telefonu antivirüsle taradım yetmedi sıfırladım fakat sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgonca -- 7 Şubat 2016; 15:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Arkadaşım aynı sorun bende de var. telefon çok kirli diye ıslak mendille sildim. alt hoparlör çalışıyor ama üst hoparlörden cızırtı geliyor. böyle ''sssssssssss'' diye bir ses. mesela müzik açıyorum hep cızırtı var sesi sonuna kadar açarsan belli mesafeden cızırtıyı duymuyorsun ama sesi kısarak dinle cızırtı müziği bastırıyor. bide müziği kapatıyorum cızırtı sesi 1-2 sn daha sürüp ''tık'' diye bir ses çıkarıp kesiliyor. İnternette biraz araştırdım. Islak kaldığı için oluyormuş 1 gün sonra falan kuruyunca geçer diyorlar ama hadi hayırlısı. Birde telefonun üst kısmı yani üst hoparlöre yakın olan yer bayağı ısınıyor. kısa devre yapıp elimde kalacak diye korkuyorum. inşallah düzelir
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.Alt hoparlör den işlem yapınca tık tık tık diye ses ve bazende cizirti oluyor. Çözüme ulaşan oldu mu? Yazılımsal olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana, donanımsal olsa her zaman yapacağını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.