Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekran Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
19.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkdaşlar xperia z3 telefonumun ekranın sağ köşesinde ufak bi çatlak oluştu parkeye düştüğü halde ve teleservise gönderdim 410 lira fiyat çıkardı bana... ne yapmalıyım ya para önemli değilde cihazım tekrar su geçiricekmi müşteri hizmetleri teknik servisle görüştürmüyolar.. nasıl bi yol izlemeliyim

• Benimde Xperia z ekran kırıldı geçen gün hocam. 300 lira ücret aldım yarın yaptırıcam. Ekran değişiminden sonra xperia cihazları su geçirme özelliğini kaybediyor. Fiyat önemli değilse garantili teknik serviste yaptır ilerde telefonda problem yaşarsan en azından garantisi devam etmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Benimde Xperia z ekran kırıldı geçen gün hocam. 300 lira ücret aldım yarın yaptırıcam. Ekran değişiminden sonra xperia cihazları su geçirme özelliğini kaybediyor. Fiyat önemli değilse garantili teknik serviste yaptır ilerde telefonda problem yaşarsan en azından garantisi devam etmiş olur.

kardeşim teleservice verdim işte onlar yapmıyolarmı ayrıca ben z3 ile beraber z telefonum vardı z3den önce onuda gönderdim onun hem arka camı kırıktı hemde ekran kırıktı ona 671 lira fiyat çıkardılar :))) izmir kemeraltında 290 lira
  • O fiyat aralığı ile aynı cam kalitesinde olacağını mı sanıyorsun ?

Çok yanılıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

O fiyat aralığı ile aynı cam kalitesinde olacağını mı sanıyorsun ?

Çok yanılıyorsun.

Anlayamadım kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjkArdaOzen45

quote:

Çok yanılıyorsun.

Anlayamadım kardeşim ?

671 TL İzmir Kameraltı'nda 290 TL'ye yapıyorlar demissin ya ona dedim.

Benim yaptığım hatayı yapma demek ıstiyorum ucuz diye aldım 2 ay sonra LCD ekran bozulmuştu tabi bu iPhone 3GS için geçerli ama resmi yerlerden almadığın parçaların hepsi çin malı yan sanayi oluyor orjinal deseler bile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BjkArdaOzen45

quote:

Çok yanılıyorsun.

Anlayamadım kardeşim ?

671 TL İzmir Kameraltı'nda 290 TL'ye yapıyorlar demissin ya ona dedim.

Benim yaptığım hatayı yapma demek ıstiyorum ucuz diye aldım 2 ay sonra LCD ekran bozulmuştu tabi bu iPhone 3GS için geçerli ama resmi yerlerden almadığın parçaların hepsi çin malı yan sanayi oluyor orjinal deseler bile.

Alıntıları Göster
    Basınç testi yaparsınız sizde :) Ona göre bu basınç testinden geçmedi deyip geri yollarsınız servise.

• Garantiye yollayin yada yurtdisindan orjinal ekran siparis edip kendiniz takin,Garanti cok ucuk fiyat gostermemis Z3 olmasina ragmen.Mesela bizim G2 lerin 500-600 lira garanti ucreti istendiklerini duymustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Garantiye yollayin yada yurtdisindan orjinal ekran siparis edip kendiniz takin,Garanti cok ucuk fiyat gostermemis Z3 olmasina ragmen.Mesela bizim G2 lerin 500-600 lira garanti ucreti istendiklerini duymustum

Kardeşim aliexpressten sipariş veririm sıkıntı değilde ben takamam işte onu :D
  • Hocam hangi teleservice 410 fiyat verdi izmir mi? Benimde başıma geldi garantiye mi gondersem 300 tl ye alıp kendim mi degissem bilemedim. Sen nasıl yaptırdınız ne kadara mal oldu su an bi sıkıntı var mi
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    kardesim 300 liraya nerde yaptırdın benımde ekran çatladıda
  • Orjinal olmayan ekranları ucuz diye takmayın orjinal gibi olmuyor.resmi servislerde orjinal takıyorlar. Ucuz diye paranızı çöpe atıp mevcut telefonu kullanılmaz hale getirmeyin
  • Servis kvk ise ücretsiz değiştiriyor.anakart yandı değiştirdiler.kasada çizikler olmasına rağmen ekran kı
    rıldı komple kasa değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeşil49

Servis kvk ise ücretsiz değiştiriyor.anakart yandı değiştirdiler.kasada çizikler olmasına rağmen ekran kı
    rıldı komple kasa değiştirdiler.
    İyi günler konuyu acan arkadaşımız yaptırdınız mı ne kadar tuttu orijinal mi? Benim telefonum pasaport kayıtlı benim de yetkili servisten parayla yapma hakkım bulunuyor mu bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

İyi günler konuyu acan arkadaşımız yaptırdınız mı ne kadar tuttu orijinal mi? Benim telefonum pasaport kayıtlı benim de yetkili servisten parayla yapma hakkım bulunuyor mu bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Teleservice 410 lira ödedim değiştirdiler bi sıkıntı olmadı geçen ay yine kırıldı :D 2 gün önce gönderdim şimdi 449 lira fiyat çekiyolar :D gerçekten çok hassas ekranları var. kırılmaz ekran koruyucu olmasına rağmen kırıldı . yani 900 liraya yakın sadece ekran parası ödedim telefona

• Ya arkadaşlar benim de z3 un ekran kırıldı ve teleservise gondersem kaç tl ye degisirler acil cevab
  • Ardaozen45 A kullanıcısına yanıt
    Verdiğin telefon z3 mu kardeş
  • Ardaozen45 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin z3 erkanmi kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgay2525

Kardeş senin z3 erkanmi kırıldı
    kırıldı kardeşim 473 TL ödedim dün yaptılar yarın kargoya verilcek Teleservice yaptırdım 2. kez oluyo. @Turgay2525
  • kardeşim şimdi benimde z3 kirildi herhalde cami kkomple değişiyor değiştik ten sonra hiç farklılık oluyormu kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.