Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekranda Sararma Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu hala güncel sanırım fotoğraf atan arkadaşlar gördüm bende de sol üst köşede aynı şekilde sararma var ne yapmalıyım yapanlar nasıl yaptırdıysalar bilgi verirse sevinirim.
  • An itibariyle bendede oldu ekran sararması çok ısındı tel yoğun kullandım sanırım ondan oldu. Peki telefonu yoğun şekilde kullanamayacakmıyız zorla iphone mu alalım abi. Bu sorun şu lgg2 dede olmustu. Ekran değişimi yaptılar servise vereceğim bende bakalım ne diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

An itibariyle bendede oldu ekran sararması çok ısındı tel yoğun kullandım sanırım ondan oldu. Peki telefonu yoğun şekilde kullanamayacakmıyız zorla iphone mu alalım abi. Bu sorun şu lgg2 dede olmustu. Ekran değişimi yaptılar servise vereceğim bende bakalım ne diyecekler

Son durum nedir? Benim z3 compact cihazında dokunmatik tuşların olduğu bölgede beyaz zeminde hafif sararma var i. Acaba garanti servisinin taktığı ekran nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmeyen

quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

An itibariyle bendede oldu ekran sararması çok ısındı tel yoğun kullandım sanırım ondan oldu. Peki telefonu yoğun şekilde kullanamayacakmıyız zorla iphone mu alalım abi. Bu sorun şu lgg2 dede olmustu. Ekran değişimi yaptılar servise vereceğim bende bakalım ne diyecekler

Son durum nedir? Benim z3 compact cihazında dokunmatik tuşların olduğu bölgede beyaz zeminde hafif sararma var i. Acaba garanti servisinin taktığı ekran nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam daha veremedim servise. Rahatsız etmiyor kullanıma bide. Bu sorun ips ekranlarda kronik sorun galiba nasıl ekran takarlar bilmiyorm
  • Arkadaşlar merhaba,

aynı sorun bende de oldu. Farkettikten 2 gün sonra İzmir Teleservice garantiye götürdüm ekrada sarı leke var dediğim anda ekranınız değişecek dedi bayan, 13.11.2015 tarihinde verdiğim cihazı 17.11.2015 tarihinde teslim aldım. Cihazın ekranı değişmekle kalmayıp komple yan taraflarda bulunan alüminyum kasa yı da değiştirmişler telefonum şuan sıfır ayarında diyebilirim. Umarım sizinde sıkıntınız bu yönde çözülür.
  • kirimkan kullanıcısına yanıt
    ayı şekilde benim de bakırköy kvk değiştirdi 3 gün sürdü adamlar sanırım kronik sıkıntı olunca prof olmuşlar :)
  • bende cihazın kronik sıkıntısı olduğunu düşünerek servis sonrasında telefonumu satıp tekrar Iphone telefona geçiş yaptım bir daha başka cihazlar da macera arayacağımı zannetmiyorum.
  • kirimkan kullanıcısına yanıt
    ne zaman kaç paraya sattın kardeşim bilgi verir misin ? aynen ben de sanırım bidaha almayacağım android
  • sony z3 an itibarıyla sol üst köşede sararma oldu. 25.11.2015 tarihinde garantiye gönderdim değişim talep ettim ne sonuç çıkar bir fikri olan var mı değişim yaparlarmı.?
  • emreceyhan66 E kullanıcısına yanıt
    Tüm aşamalarıyla aynı sorunu anlattım aşağıda ki linkte faydası olacağını tahmin etmekteyim ben yazdım :

Sony Xperia Z3 Ekran Sararması
  • hocam kusura bakma yeni girebildim siteye , garantiden aldığımın ertesi günü sattım. 1500 TL'ye.
  • Arkadaşlar bu olay sadece sony de değil. Lg, samsung, hatta kullandigim one plus one telefonda da ayni durum soz konusu. Bu sararma dusmeden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. İsininca o sarilik daha belirginlesiyor. Ama suan icin bir donanim degisikligi yapilmadan cozuldugunu duymadim.

•  Xperia Z3 Ekranda Sararma Oldu

Merhaba, xperia z3 dual telefonu alalı daha 7 ay oldu yurtdışından. Son bir aydır bu sarı lekeler çıktı ve bu sarı lekeler artmaya devam ediyor. ankara kvk ya gösterdim ekranın değişmesi gerekir dedi ve 550 lira istediler garanti dışı olduğu için.

Telefon aşırı ısınmasından sonra bu sorun oldu, benim oğlan eline aldımı telefonu youtube dan çocuk videolarını izlemeden bırakmıyor ve tel aşırı ısınıyor. tabi bende navigasyonunu uzun süre kullandığım zaman aşırı ısındıgını fark ediyorum.

1800 liraya aldığım bu telefonun böyle bir kronik hata ile karşılaşmam baya canımı sıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 20 Ocak 2016; 22:32:09 >

• Xperia Z2 de de vardı bu tarz sorunlar.

• Merhaba,

6 ay önce aldığım Sony C5 Ultra telefonum ekranında da aynı sorun meydana geldi. Media Markt'dan almıştım. Nasıl bir yol izlemeliyiz?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucibel -- 7 Haziran 2016; 19:51:53 >
  • Valla kimse kusura bakmasın bir daha sony telefona elimi sürersem allah belamı versin gider 5s alırım en kral apple fanboy da ben olurum zor bela telefon alıyoruz ilk önce şarz aleti bozuldu daha sonra telefonda şişme yamulma meydana geldi şimdide sararma başladı telefon sony c5 ultra 5 aylık uzak durun almayın aldırtmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sanırım bu ekran sararması butun telefonlarda var bende 4s vardı 4 sene kullandım oyun falan oynadıgımda onun kıde sararmıstı ve geçmemıstı 10 dolara yenı panel alıp taktıgımda duzelmıstı
    ve yine ben clash of clans clash royale falan oynadıgıjm ıcın telefondan z3 telefonumda sarardı garantyıe gondersemmı bılmıyorum ne yapsam bılemedım sımdı yıne telefonsuz kalacagım
  • Arkadaşlar garanti için KVK yerine teleservice gönderin. KVK ücret istiyor, garanti dışı yada kullanıcı hatası diyor. Teleservice daha anlayışlı ve garanti dahilinde işlem yapıyor.
  • merhaba

17.08.2016 da ankara kvk servisine xperia z3 ümü sararmadan dolayı teslim ettim ? nette çok bekleyen var.. sizce ne kadar sürede gelir?
  • xperia e4g sag ust tarafta sararma var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.