Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekranda Sararma Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kvkya gönderip değişim talep edeceksin, benim gibi 45 gün bekleyip sinir krizleri geçireceksin sana yeni cihaz gönderecekler. direkt gönder kvkya.
  • DUCHESS_ D kullanıcısına yanıt
    bana yeni cihaz gönderdiler tam 45 gün sürdü.
  • Böyle durumlarda Teleservice tercih edin. 10 günde gelmişti benim cihaz da aynı problemden.
  • keşke 3 ay öncesinde görseydim bu konuyu. c5 ultra kullanıyorum antalya sıcağında telefon çok fazla ısındı bir hafta bi defa da 1 metrelik yerden elimden düştü ardından sarılık oluştu. lvk gönderdim kullanıcı hatasi darbeden dolayı cciaz yamulmua dedilee 300 tl para verdi, 1ay bekledim vetelefon kapanıp ddurd sürekli şimdi tekrar verdim neredeyse 1 ay olacak anakart değişimi yazıyor sistemde. bakalim bu defa hangi sorunla yollicak kvk ..

keşke en baştan teleservice yollasaydjm gerçi o da antalyada yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun oldu, z5. Daha önce z3ve ve z3 compact dada oldu. Lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onu en iyisi bir Xperia Servisine gönder bakar onlar bakmazlarsa telefoncuya götür bence.
  • Merhaba arkadaşlar. Sony Xperia z3 almıştım vodafone faturaya ek. bende de ekranda sararma oldu ve (garanti servisi denilen malum yere) KVK ya götürdüm. 500 tl ekran fiyatı.... kullanıcı hatasıymış ekranda belli seviye varmış ondan sararmış felan falan... ya arkadaş bu kronik bir arıza dediysem de yok havamızı aldık. sony aradım onlarda teleservise yönlerdirme yaptı. antalyadan gönderdim izmir konak teleservise ve EKRANIM HİÇ BİR ÜCRET OLMAKSIZIN DEĞİŞTİRİLİP GERİ GELDİ. böyle sorunları olan varsa KVK dan uzak dursun direk iş çözümü olan teleservisi tercih edin. hizmet budur arkadaş piyasa zaten enteresan bir telefon modeli bir yıl gitmeden hop bir model daha. herkes alamıyor değiştiremiyor ki bari böyle arızalarda ücret almayın yada yapıcağınız ürünleri zahmet olucak ama kaliteli yapın klişe olucak ama paramızla rezil olmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.