Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekranında Çıkan Garip Leke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç işler oluyor bu ülkede :D az öcne kvk dan mesaj geldi ve şöyle diyor : Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. yani inanılmaz bir şekilde cihazım bir kaç saatte onarılmış ve şuanda kargoya teslim edilmesi bekleniyormuş.

Şaşkınlıklar içerisindeyim :D

Düşüncelerinizi alabilir miyim ? Trollenmiyorumdur dimi :D
  • Benimki kamera tuşu hizasında enine boydan boya şeklindedi. Buna kısmen benzerdi fakat açık renklerde belli oluyodu özellikle açılış ekranındaki o pembelikte normalde gözükmüyordu yani. Belki ilerde daha kötü hale gelebilirdi bilmem şimdi yollattım işte bi ayda ekran değiştirip göndermişler..

Not: ben cihaz 1 aylıkken farketmiştim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi servise siz göndermiştiniz ?
  • İzmir kvkya kargola göndermiştim. Ekranı yapmışlar başka yerlerş bozmuşlar. Bu sefer elden vercem çabuk yapsınlar. Sana tavsiyem alınca telefonun herşeyini bi kontrol et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün görüştüm kargoya teslim etmişler ama şöle söliyim çıldırdım bakırköy kvk yüzünden

nedeni şu şekilde tüm numaralarını aradım açmıyorlar bende mecburen 118 20 aradım ve 118 li numaralar paket dışı ücretlendiriyolar ve benim kısa görüşmemde 12 TL faturama yansıttı çıldırttı kısaca
  • Aynen bende ulaşamadım telefonla 11820 yi arayın diyo telesekreter öyle olcağını düşündüğüm için aramamıştım.. Herneyse çabuk hallettiğine sevindim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bakalım düzgünce hallettiler mi biliyorsun saçma sapan işler ortaya çıkıyor yukarıda bahsedilmiş daha kötü hale getirmişler falan .s
  • Arkadaşlar an itibari ile telefonum gelmiştir çok ilginç bir şekilde pazartesi günü verdiğim telefon cumartesi günü elime geçti bunun 2 günü kargo şirketinde geçti bana göre gerçekten muazzam bir zamanda yapılmış.

Servis raporuna göre bir takım değiştirilen şeyler var ama kaba taslak arızalı parçalar onarılmıştır denmekte.Şuan için hiç bir sıkıntı yok yapılması gereken herşey yapılmış umarım takip edenler olmuştur ve faydam bi nebze olmuştur.

İyi günler.
  • Arkadaslar sol ust koseden 6 aylik telefonumda ayni skntiyi yasadi.
    Bimeksten alirken kucuk bir farkla bihizmet garansiyle almistim.

Telefon arizalandiginda bize getiriyosunuz yedek telefon verip hizlica tamir yada degisim yaptirip sizi bilgilendiriyoruz demislerdi.

Birde telefonda ara sira sebeke gitmesi sorunu oluyor ama 4-5 sn sonra hemen geliyor.Onuda yazacagim skntilar arasina yinede.

Bakalim bimeks ne kadar sozunde duracak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xperia Z3 Ekranında Çıkan Garip Leke Xperia Z3 Ekranında Çıkan Garip Leke Xperia Z3 Ekranında Çıkan Garip Leke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yusuf.capraz Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş olsun öncelikle , kronik sıkıntısı var bu cihazın ben yaptığım tüm süreçleri yazdım umarım faydalı olur ama ismimin altında ki amblemi görecek olursan androdi sırf bu yüzden bıraktım gerçekten apple muazzam destek veriyor geçen gün başka bir iphone cihazla ilgili sıkıntı oldu birebir değişim yaptılar ve eski cihazı garanti bitmesine 1 ay falan vardı

sende anlaırsın yaşadığın süreci bu başlık altında arkadaşlar faydalansın
  • ekran sararması sadece sony'e has değil diğer telefonlarda da oluyor. genellikle cepte sıkışmadan kaynaklanıyormuş, ısınmadan da olabilir sebep olabilir. benim telefon sıcaklığı 72 derecelere kadar çıktı ama bir şey olmadı. genelde cepte sıkışınca baskıdan olabiliyormuş.

geçmiş olsun.
  • birahalasoguk kullanıcısına yanıt
    Selam ,

Ekran sararması sonucu servise göndermiştim telefonu şimdi kardeşim kullanıyor , dün akşam baktığımda telefonuna yine ekran aynı yerden aynı hizza da sararmış bu sonye has birşey net bir şekilde.

Samsung yada LG forumlarında apple forumlarında gezin tek tük göreceksiniz ama SONY markasının forumlarında gezin karşısınıza Z3lerle ilgili birsürü sorun çıktığını ekran konusunda anlayacaksınız.

Sony z3 servisle görüştüğümde kronik olduğunu kvk kendisi söyledi 4 günde gönderme nedenleri de bu sıkıntının çok fazla yaşanmasından dolayı yedek parça stoklarının fazla olduğunu anlattı.

Ayrıca telefonun cepte sıkışmasından dolayı telefonun ekranında sararma olmaz ezilme olur.Ezilen telefon ekranı pixellenir ancak bizim bahsettiğimiz sararma ekranın sağ üst köseinde herkeste sağ üstte olmakta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.