Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact için Android Lollipop güncellemesi Avrupa'da başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birşey sormak istiyorum malum Türkiye deyiz güncelleme gelmedi..ben norvec romunu flashtolla biraZdan kurucam sorum şu
    ..norvec romunu kurduk diyelim 5.0.2..bi zaman sonra 5.0.3 Yada 5.1.0 herneyse ota dan verilmeye başlandı..benim cihaz Türkiye imeli sonucta.ben norvece gelen güncellemeyi ota dan alabilcekmiyim..yada bende norvec romu varken 5.0.2 Türkiye ye 5.1.0 ota dan verilmiş olsa onu alabilirmiyim aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karta uygulama taşıma işlemi nasıl çalışıyor acaba? Uygulamanın sadece kendisi mi yoksa data dosyalarıda dahil mi? Örn: Zenfone larda uygulama yüklenirken direk SD kart seçilebiliyor.Bundada olacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 17 Mart 2015; 12:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosyaf

Birşey sormak istiyorum malum Türkiye deyiz güncelleme gelmedi..ben norvec romunu flashtolla biraZdan kurucam sorum şu
    ..norvec romunu kurduk diyelim 5.0.2..bi zaman sonra 5.0.3 Yada 5.1.0 herneyse ota dan verilmeye başlandı..benim cihaz Türkiye imeli sonucta.ben norvece gelen güncellemeyi ota dan alabilcekmiyim..yada bende norvec romu varken 5.0.2 Türkiye ye 5.1.0 ota dan verilmiş olsa onu alabilirmiyim aydınlatırsanız sevinirim

Bi cevap verin lütfen

• Artık gelsin yahu amma bekledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: bosyaf

Birşey sormak istiyorum malum Türkiye deyiz güncelleme gelmedi..ben norvec romunu flashtolla biraZdan kurucam sorum şu

Alırsın sıkıntı yok.

• Türkiye'de ne zaman verilecek

• Almanyadan z3 geldi. pasaporta kaydetmedim daha ama bugün android yeni sürüm güncellemesi geldi. telefonu avea hatla kullanıyorum. bu gelen almanya güncellemesi mi yoksa türkiye mi? yükleme yapayım mı yoksa pasaporta işlemeyi mi bekleyeyim.
  • bir android kullanıcısı olarak gerçekten bu güncellemelerin nasıl bu kadar geç çıktığını anlamıyorum s5 e diğer ülkelere göre aylar sonra lollipop geldi kullanıyoruzda ram kullanımı falan artmış oyunla uygulamayı aynı anda açınca oyunu kapatıyor maalesef android hiç bir zaman bir ios olamayacak belki wp olur ama wp telefonlarınında özellikleri fiyatlarına göre çok iyi değil hala 830 da bile snapdragon 400 var eğer yakın zamanda lollipop tüm cihazlarda stabil olmazsa android telefon satışları düşüşe geçebilir.kitkat candır.

• Direk 5.0.2 gönderecek neyin kafasını yaşıyorsunuz ;) 5.1 geldi diyen arkadsş

• Türkiye için çıkmış mı? Nerden indirebiliriz güncellemeyi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.