Şimdi Ara

Xperia Z5'e geçiyorum (Note FE siparişi verdim).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün Xperia Z5 siparişi verdim. Android tarafı nasıl, bir de onu görüp deneyelim :)
    Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.

------------

Edit: Cihaz bugün teslim edildi. Pakedi açtım. Cihazın kendi kutusunu açmadım ama kutuda jelatin yoktu. Kutu altında yuvarlak bantlar vardı. İnternetten kutu açılım videolarına baktım ama oradaki Z5 dual cihazlar jelatinliydi. Sony Türkiye'yi aradım. İlgili temsilci jelatinin olup olmamasının satıcının insiyatifinde olduğunu ama kendi almış olduğu Z5'inin kapalı kutu jelatinli olduğunu ifade etti. Bunun üzerine iade etme kararı aldım ve geri iade kodu aldım. Bugün şubeye yetişemedim ama Salı günü şubeden iade edeceğim.

----------

Cihazı bugün geri gönderdim. Jelatinli cihaz bakınıyorum. Bir de, çalıştığım yerde esnaf bir arkadaş var. Telefoncu. Ondan isteyeyeceğim (Her ne kadar telefoncudan telefon, oto galericiden araba alınmaz diye düşünsem de...).

---------

Arkadaşlar cihazı geri yollamıştım. Bugün ulaşmış. Para iadesi aldım. Yalnız, ürünü aldığım siteye (hepsiburada) o şekilde paketlemeyi hiç yakıştıramadım. Ürün alacaklar pakedin şekline şemaline, içine bi baksın :)

Cihaz arayışına devam.

------------

Arkadaşlar 12.01.2018 tarihinde (yani dün) Samsung Galaxy Note FE siparişi verdim. Z5 bakınıyordum. Lakin, Note FE'de karar kıldım. Cihaz harika bir şey. İthalatçı garanti kapsamında. Sorun olacağını sanmıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 13 Ocak 2018; 13:42:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel takıntım yok. "Eskimiş" gibi argümanlara da takılmıyorum. İş görsün, yarı yolda bırakmasın, yeter :) Uzay mekiği değil sonuçta.

Cihaz zaten eskiden beri beğendiğim bi cihaz :)

Uygun fiyatlısını da bulunca kaçırmak istemedim. Normal kullanıcıyım. Arar, mesaj atar, fotoğraf çeker, internete girerim :)

Gittiği yere kadar götürürüm inş.

Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Hata yapmışsın hocam artık z5 alınmaz parana yazık keşke xiaomi alsaydın daha iyi olurdu
  • NikelAdam kullanıcısına yanıt
    Bence de. Hiç kullanmadım ama eskidi ve kullanıcılarından şikayetçi olanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel takıntım yok. "Eskimiş" gibi argümanlara da takılmıyorum. İş görsün, yarı yolda bırakmasın, yeter :) Uzay mekiği değil sonuçta.

Uygun fiyatlısını da bulunca kaçırmak istemedim. Normal kullanıcıyım. Arar, mesaj atar, fotoğraf çeker, internete girerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Güncel takıntım yok. "Eskimiş" gibi argümanlara da takılmıyorum. İş görsün, yarı yolda bırakmasın, yeter :) Uzay mekiği değil sonuçta.

Hayırlı olsun hocam. Bende dönüp dolaşıp Sony'e geri dönenlerdenim. Kısa sürekli Htc u11 ve g6 maceramdan sonra sıfır z5 premium aldım. Sony'nin verdiği hazzı kendi adıma hiç biri vermiyor. Sizde memnun kalırsınız umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adiyamanmp3

quote:

Güncel takıntım yok. "Eskimiş" gibi argümanlara da takılmıyorum. İş görsün, yarı yolda bırakmasın, yeter :) Uzay mekiği değil sonuçta.

Hayırlı olsun hocam. Bende dönüp dolaşıp Sony'e geri dönenlerdenim. Kısa sürekli Htc u11 ve g6 maceramdan sonra sıfır z5 premium aldım. Sony'nin verdiği hazzı kendi adıma hiç biri vermiyor. Sizde memnun kalırsınız umarım.

Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı uğurlu olur inş. Z5 gibi kaliteli bi cihazı sıfır olarak iyi bir fiyata buldum ve kaçırmadım :) Uzun yıllar devam etmek ümidiyle...

• İnşallah sizi uzun süre götürür, ben sadece işlemcisinden dolayı sorun çıkarmaya meyilli bir cihaz olduğunu duymuştum.

Vallahi düzgün kullanınca uzun süre götürebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adiyamanmp3

quote:

Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı uğurlu olur inş. Z5 gibi kaliteli bi cihazı sıfır olarak iyi bir fiyata buldum ve kaçırmadım :) Uzun yıllar devam etmek ümidiyle...

Sağolun hocam. İyi yapmışsınız. Eskiden beri niyetiniz varmış zaten. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 28 Aralık 2017; 1:43:36 >

• Hayırlı uğurlu olsun hocam.. Güle güle kullanın.. Ben yorumlara takıldım.. Yeni bir ürün alana hayırlı olsun demek varken, hata yapmışsın demek nasıl bir düşünce yapısı anlayamıyorum..

• Teşekkür ederim hocam. Arkadaşlar art niyetle söylememişler bence :) Onu geçtim, o kadar takılmıyorum bu şeylere. Ben istedim mi, istedim. Aldım mı, aldım. Olay bitmiştir :)

Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Yalnız bu bölüm diğer bölümlere nazaran daha sakin görünüyor. Önceki cihazımın forumu (Android olmayan forum - anladınız siz) çok aktif. Oradan buraya gelince şaşırdım biraz :)

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Zaten biz bi şey desek bile siparişi vermişsiniz.

Sony, Türkiye'deki başarısız, ondandır.

Fakat stability konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum :)

Benim yorumum yaşadıklarımın sonrasında az bile
    1-2 ay içinde Huawei'e geçeceğim
    Fakat Z3+ ve Z5 iyidir, çevremde kullanan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 28 Aralık 2017; 7:32:44 >
  • Hayırlı olsun, 21.ayını doldurdu benim cihaz, çekilen fotoğrafların kenarlarındaki bulanıklık ve çok yoğun kullanımda ısınmadan kaynaklı performans düşmeleri dışında günlük kullanıcıyı rahatsız edecek bi eksiği yok. Tasarımı çok iyi özellikle arka mat cam, kamera iş görür, kulaklık ses deneyimi çok güzel, hoparlörler kötü, ekran kaliteli, kasa ve ön panel çok sağlam. Totalde şu sıralar f/p cihazı diyebiliriz malum fiyatlar aldı başını gidiyor.
  • Ohooo geç kalmışın.

Ben Premium u ucuza kapattım geçtim vallahi telefon güzel 2 sene oldu da çok eski değil eski bile sayılmaz yerine sadece 1 amiral gemisi çıktı ha işlemcisi eski orası ayrı bi konu.

Eksilerini yazayım ben.

SD 810 işlemci ısınmasından değil Z3 Z3+ ta 810 kullanıyorsun Z5 te değiştir demi 815 820 kullan bana göre tek eksi yanı bu telefon ısınıyor hissediyorsun ilk başlarda rahatsız ediyor lakin alışıyorsun önce ki Z serileri gibi değil zaten bütün telefonlar ısınıyor misal XZ Premium u kullandım parlaklıl 100 düo da ısınıyor halbu ki ısınmıyor dediler yalan yani Z5 ondan tık fazla ısınıyor anlayacağın öyle ahım şahım fark fark nerde 835 çok hızlı 810 da 50 uygulama açınca ısınıyor ve gücünü kısıyor 835 te bu söz konusu değil ve bataryayı olabildiğince az kullanıyor 810 da bunlar mevcut değil.

Bide Kamerası kötü diyemem iyi sadece beklenen Sony performansı yok 23 MP göz boyamam lakin gündüz fotolarını çok iyi çekiyor gece çekimide fena değil çoğu kişi kötü demiş ben video çekimini beğenmedim benim kamerada mı sıkıntı var bilemedim.

Eksilerini yazdım geri kalan her şeyi çok iyi pili ekranı çift streo hoparlör su toz parmak izi ve tasarım tasarımı bence çok iyi bende Gold var harbiden havalı telefon.

Premium için konuştum Z5 in bi ekran ve pili farklı geri kalan aynı zaten şimdi 2018 de ekran kasa oranı iyi Xperialar çıkcakta amiral gemisi +3500 le girecek paran varsa bekle fiyatı ve özellikleri uyarsa ben bile değiştirmeyi düşünüyorum.

• Arkadaşlar cihaz az önce elime ulaştı. Yalnız, kutu üzerinde jelatin yok. Bu durum normal mi? iPhone'da kutu üzerinde jelatin mevcut. Bunda göremeyince şaşırdım. Sadece kutunun açıldığı yerde yuvarlak bantlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Aralık 2017; 14:52:13 >
  • quote:

Arkadaşlar cihaz az önce elime ulaştı. Yalnız, kutu üzerinde jelatin yok. Bu durum normal mi? iPhone'da kutu üzerinde jelatin mevcut. Bunda göremeyince şaşırdım. Sadece kutunun açıldığı yerde yuvarlak bantlar var.

Normal hocam. Bende bu şekilde hatırlıyorum.

• Adiyamanmp3 A kullanıcısına yanıt
    İnternetten kutu açılım videolarında jelatin var. Burada olmayınca işkillendim. Artı temsilci de kendi cihazını jelatinli almış. Bana gelende niye yok ya, anlamadım ki.

Benim aldığım XA cihazımda da yoktu

10 gün önce bursa sony mobile mağazasının deposunu gördüm dostum hiçbir cihazda jelatin yoktu.. Dert etme :)

• Öyle mi diyorsunuz? Bilmiyorum ki. Açıkçası rahatsız oldum. Sorun yok, öyle değil mi? Peki internetteki videolarda neden jelatin var?

Aldıkları mağazadan veya farklı revizyon olduklarından olabilir. Sizin aldığınız Z5 Dual ise ondan da olabilir. Telefonun servis menüsüne girin

Nasıl girileceğini internetten öğrenebilirsiniz

Oradan toplam yapılan konuşma süresine bakın. Sizin yaptığınız kadar konuşma süresi gösteriyor ise cihaz sıfırdır diyebiliriz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.