< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 13 Ocak 2018; 13:42:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 13 Ocak 2018; 13:42:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel takıntım yok. "Eskimiş" gibi argümanlara da takılmıyorum. İş görsün, yarı yolda bırakmasın, yeter :) Uzay mekiği değil sonuçta.
Cihaz zaten eskiden beri beğendiğim bi cihaz :) Uygun fiyatlısını da bulunca kaçırmak istemedim. Normal kullanıcıyım. Arar, mesaj atar, fotoğraf çeker, internete girerim :) Gittiği yere kadar götürürüm inş. Yorumlarınız için teşekkürler. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 28 Aralık 2017; 1:43:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 28 Aralık 2017; 7:32:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Aralık 2017; 14:52:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |