Şimdi Ara

Xperia Z5 ve Z5 Compact ilk kez görüntülendi, parmak izi okuyucusu dikkat çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2500 tl yi çok geçeceğini sanmıyorum geçerse zor satar
  • parmak izi okuyuculu cihaz alacaksam iphone alırım.s6'daki parmak izi taramada fena değil ama iphone'nun yerini tutmuyor.bunda en önemli nokta home tuşunun yapısı.tam o iş için üretilmiş.

• Şu compact telefona full HD fetişliğini anlayamıyorum. O boyutta ekranda ne farkedecek, ayrıca pil ömrünü kısaltmıyor mu? Biri hayrına anlatırsa memnun olurum

• Güç butonuna parmak izi okuyucu koymak
    Ancak Sony gibi bi firma böyle saçma sapan bi şey düşünürdü
    Altta o kadar boşluk var oraya buton koyamıyor musunuz :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod numaraları s60 ve s70 ,islemcileri sd810 , compact 720p 4,6 inch , z5 1080p 5,2 inch olacak simdiye kadar bazi kayıt sitlerinden ortaya cıkan bilgiler bunu gosteriyor yani %99 boyle gelecekler.
    z5 ultra olması beklenen s70+ adli kod adli bir model daha var ekran 5,5 inch olacak.bu modelin kayitlari henuz ortada yok muhtemlen daha sonra cikacak. eger ilk cikan haber dogruysa sony ifa'yi beklemeden 15 gun icinde bu 2 modeli duyurabilir.
  • z3c'yi satıp z5c'ye geçerim direkt. tatava yapmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

altta 3 parmak boşluk var resmen, az daha büyük yapsalar avuç içi de okurmuş

kahkaha attim

Sony nin en sevmedigim seyi hu cercevesi saten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Compact serisinin fanıyız ama o çerçevelerden telefon çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnyvs

S6 mini mi? z5c mi? Bakalım hangisi daha iyi olcak

Z3c bile s6mini'den iyi.samsung ufak boyutlu telefonlari hic bir zaman amiral gemisi degildir.bunu beceren tek sony.zaten bastan beri "mini" dememesinin nedeni de bu.

• sony kasalarını kalıp'cı nawasaki yapıyor sanki kalıbı hep aynı sony sadece ölçüye göre ekran yerleştiriyor,düz japon mantığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 5 Ağustos 2015; 21:42:38 >
  • quote:

Hadi s6 miniyi bi araştır da gel

s6 mini'nin 808 ile gelecegi konusuluyor ,cozunurluk 720p iki cihazdada z3'te sd810 olacak , islemci kısmında sd810 throttlinge girmesinden dolayi cok fark olmasa bile ,810daki gpu adreno 430 adreno 418'den yuzde 50 hizli.ram samsungda 2 gb z5c de 3 gb olacak.pil konusunda muhtemelen z5c'de kalin olacagindan cok daha buyuk pil olacak.
  • quote:

Kardeş specleri ben zaten biliyorum ama sen şunu da bilmelisin ki her şey cpu gpu ram değil. Sony ilk kez parmakizi okuyucu kullanacak söylentilere göre (ki kullanmazsa tercihim zaten s6 miniden yana direk kayar.) sence ilk denemeden başarılı olabilecek mi? Onu geçtim sonylerin kamera yazılımlarının felaketinin farkındasındır sanıyorum. 720p ekranda 808de yeterli benim gözümde 810da

parmak izi okuyucuları kendileri uretmiyorlar , firmadan satin alcaklardır, ilk zamanlarla kiyaslama simdi ucuz cinli tellerde bile iyi calisan parmak izi okuyucular var ,kotu olacagini sanmiyorum.kamerada degisecek bilemiyorum kameranın ne olacagini kestirmek zor simdiden ama z3+'tan kotu olmaz oda eskisi gibi degil baya gelistirmis durumdalar yinede konusmak icin erken.
  • her zamanki gibi en iyi telefon geliyor.Compact modeli o boyutta en iyi donanıma sahip olacaktır her zaman olduğu gibi.Z5 te en güncel donanımla gelecektir parmak izi pluyucusuna bence çok gerek yoktu ama bir yerden başlamaları iyi olmuş yan tarafa koymaları farklı olmuş bence güzel fikir

• Haberin doğru olduğundan emin miyiz?
  • xperia z2 canavar telefon

iphone 6s den daha sağlam

ancak 480 fps hd kayıt felan gelirse telefonu yenilerim
  • Sizce z3 compact alınır mı yoksa z5 compact çıkınca fiyatı düşer der misiniz
  • khems kullanıcısına yanıt
    Haberleri anasayfa üzerinden görüntülerseniz kaynağa ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Haberleri anasayfa üzerinden görüntülerseniz kaynağa ulaşabilirsiniz

Evet. Haberlerin forum yansımalarında kaynak görünmüyor.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler
  • Kapasitif tuş koymayıp, hala ekranın altına home, geri tuşlarını koyarak ekranı daraltıyorsa yazık.. su anda z3 compact kullanıyorum kapasitif tusu koymazsa dahada sony almam..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.