Şimdi Ara

Xperiza Telefonların Kulaklık Hoparlörü Değiştirilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözüme kötü görünüyor içine pislik girmiş galiba diyerek, canım telefonumun ekran üzerindeki oluklu boşluğundaki kirleri toplu iğneyle almaya kalktım meğer orada kulaklık hoparlörü varmış, ve sanırım patlattım, çünkü ses bozuldu.

Şimdi konuşurken cızırtılı geliyor sesi gitti. Telefonumu çok seviyorum acaba bu tamir edilebilir bir şey midir, pahalı mıdır tamiri Kadıköy'de yapacak yer var mıdır?

Sony Xperia Ray kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 22 Temmuz 2015; 13:36:12 >

• Tamir edilebilir tabiki. Kadıköy ' de birçok telefoncu yapabilir ama tavsiyem bilinmedik bir yere götürmemeniz. Hoparlörün fiyatı 2,50 dolar.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'de anlayan bir yer buldum. Fiyat sordum. Tabii önce internetten bu kulak hoparlörlerine baktım 10 lira civar bir fiyatı var. Tamirci bana 50 liradan ucuza tamir olmaz dedi. Aslında 35+40 lira civarı bir tamir masrafı alacak bu şekilde. Makul bir fiyat mı sizce? Yeni bir telefon almaktan daha iyi tabi bir yandan 50 lira iyi bir rakam da sayılır.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz rakamların hepsi fazla. Telefoncular adamı iyi soyuyorlar ne diyeyim. Bunca zamandır sektöre giremediğim için kafamı duvara vuruyorum. Hepi topu 25TL ' lik işi var. Yeni bir telefon almaktansa 50 'yi geçtim, 60TL ' de iyi bir rakam sayılır.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    50 Liraya yaptılar. Ben de yapılırken başlarında durdum. Aslında raslantısal ezberledikleri bir şeyleri çıkartıp takıyorlar. Ama yapacak bir şey yok 50 liradan aşağı inmedi. Bu sırada dükkana ekran dokunmatiği çalışmayan, ekranı çatlamış, bilmem nesi çalışmayan bir sürü telefon arızası olan müşteri girip çıktı. Minimum 50 liradan kapı açtılar. Kimi çıktı gitti fazla dedi, kimisi 10 dakika sonra başka yer bulamadım siz bakın diye geri getirdi. Yani sirkülasyon fazlaydı, her beş dakikada biri telefonunu getirip gösterdi. Adam 10 dakikada yapabileceği işi müşterilerle konumşaktan 1 saate uzattı, o kadar çok müşteri var.

Şu sıralar bence iyi sektör, müşteri kaynıyor ve para da.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Dükkan yeri, sermaye, çevre önemli etkenler bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.