Şimdi Ara

XpertVision 9600GT teknik yardım istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki bu işlem yapıldıktan sonra ne kadar fps artışı yaşarız tahmini ?
    Yani misal karlı bolumde crysisde 20 olan fps 30 olur mu ?
  • Bu arada hiç sormadım senin kartın da Xpertvision mu? Sonic değil ama düz olan, ayrıca nibitor'da kaç V görünüyor şuanki BIOS'u ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derhce

Peki bu işlem yapıldıktan sonra ne kadar fps artışı yaşarız tahmini ?
    Yani misal karlı bolumde crysisde 20 olan fps 30 olur mu ?

1680*1050 noaa dx10 da crysis testi yaptım:
    stock 9600GT: min:16.87 max:24.83 avg:21.76
    oc li 9600GT: min:20.18 max: 30.88 avg:25.80
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Bu arada hiç sormadım senin kartın da Xpertvision mu? Sonic değil ama düz olan, ayrıca nibitor'da kaç V görünüyor şuanki BIOS'u ile.

Benim kart MSİ.64 bit vista kullandığımdan nibitor benim biosu okumuyor benimle aynı kartı kullanan bir arkadaştan öğrendim voltajları.
  • En son gereken bir sorunum daha var, flash belleği başlangıç disketi yaptım rom'u içine attım başlangıçta nasıl açayım diye soruyor dosa girmek için.Baya bir seçenek var ama 3 tanesini denedim dosa düşmedi :S

floppy denedim
    usb floppy denedim
    usb hdd denedim

hdd denemedim
    usb zip denemedim
    usb cdrom denemedim
    Zip denemedim
    ...

Bellek için hangisi seçeceğim şimdi?
  • quote:

En son gereken bir sorunum daha var, flash belleği başlangıç disketi yaptım rom'u içine attım başlangıçta nasıl açayım diye soruyor dosa girmek için.Baya bir seçenek var ama 3 tanesini denedim dosa düşmedi :S

floppy denedim
    usb floppy denedim
    usb hdd denedim

hdd denemedim
    usb zip denemedim
    usb cdrom denemedim
    Zip denemedim
    ...

Bellek için hangisi seçeceğim şimdi?

Ben dosa girdiğimde yanlış hatırlamıyorsam usb hdd yi seçmiştim.Yabancı sitenin birinde açıklamalı ss li anlatımını bulmuştum ama linki kaybetmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 6 Eylül 2008; 12:38:01 >
  • Bir iki yanlış anlamadan sonra en sonunda anladığımı düşünüyorum :D Yeniden başlattıktan sonra biranda psumun fanının durması acayip telaş yaptı bende, neyseki şuan düzgün çalışıyor, hiç derdim yokmuş gibi bir de onu kontrol ediyorum sürekli :S

Birazdan sonucu yazıcam, eğer yazamazsam ufaktan piyasa araştırması yapmaya başlamışımdır :)

Bu arada usb bellek ile başlattıktan sonra hdd seçiliyor ve oradan usb belleği seçmeniz için yeni bir ekran geliyor, belleği seçtikten sonra da ms dos karşımıza çıkıyor.
  • quote:

Bir iki yanlış anlamadan sonra en sonunda anladığımı düşünüyorum :D Yeniden başlattıktan sonra biranda psumun fanının durması acayip telaş yaptı bende, neyseki şuan düzgün çalışıyor, hiç derdim yokmuş gibi bir de onu kontrol ediyorum sürekli :S

Birazdan sonucu yazıcam, eğer yazamazsam ufaktan piyasa araştırması yapmaya başlamışımdır :)

Bu arada usb bellek ile başlattıktan sonra hdd seçiliyor ve oradan usb belleği seçmeniz için yeni bir ekran geliyor, belleği seçtikten sonra da ms dos karşımıza çıkıyor.

MSI nin biosunu yüklemeye çalışıyorsun değil mi?
  • msi'in BIOSunu yüklemedim şuan (bu arada işlem bitti) sadece voltajları artırdım ancak ramler hala ilerlemiyor 960*2de crysis benc.'i bitiremedi. Sorun olmasaydı msi bios'unu sonra atacaktım ancak ramlere bir faydası yine olmadı.

@emreonal69

Arkadaşımdan aldım değerleri demiştin, onun VID mode'daki değerlerini buraya koyabilir misin? Bir ihtimal ramlere voltaj vermemişimdir...
  • quote:

msi'in BIOSunu yüklemedim şuan (bu arada işlem bitti) sadece voltajları artırdım ancak ramler hala ilerlemiyor 960*2de crysis benc.'i bitiremedi. Sorun olmasaydı msi bios'unu sonra atacaktım ancak ramlere bir faydası yine olmadı.

@emreonal69

Arkadaşımdan aldım değerleri demiştin, onun VID mode'daki değerlerini buraya koyabilir misin? Bir ihtimal ramlere voltaj vermemişimdir...

Bence böyle uğraşacağına verdiğim siteden msi nin biosunu indirip yüklesen daha iyi olur.Ulaşabilirsem değerleri gönderirim.
  • Msi'in BIOSu ile hiç de çalışmayabilir bundan korkuyorum zaten :) kendi BIOSunda voltaj artırımı işe yarasaydı onu atacaktım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.