Hocam kalitesine laf yok ama hot swap olmadıgı için w, a, s, d gibi tuşlar sıkıntı yaparsa switch alıp değiştirmek mümkün mü bir şekilde? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XPG Summoner Cherry MX Red Klavye 1099 TL (2. sayfa)
-
-
O tuşlar bozulana kadar siz o klavyeden sıkılıp değiştirmiş olursunuz Hotswap olmaması değiştirilmesine engel değil, lehim ile sökülüp yenisi takılabilir. Bu işlem konforlu olmadığı için modcular hotswap tercih ediyor ama lehimle switch değiştirmek de gayet mümkün.
-
Daha önce autemu kullandım onlar 2 küsür yıl gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Outemu switchlerde kalite kontrol pek iyi olmuyor, bazısı yıllarca sorunsuz götürüyor bazısı 6 ayda bozuluyor.
-
Türkçe Q klavyelerde soldaki shift küçük olur hocam, standardı budur, En-Us klavye diziliminde üretilip sonradan üstüne etiket basılıp Türkçe Q gibi satılan klavyelerde soldaki shift büyük olur.
-
ben hepsiburada'dan blue yu 1040 tl'ye aldım bugün geldi. iyi ki blue yu almışım tuş sesi ve hissiyatı çok iyi. klavyenin tasarımı ve malzeme kalitesi müthiş. rgb ışık seviyesi fazla yüksek değil ama çok da önemli değil. bu arada pcyi kapatınca klavyenin ışığı kapandı pc kapalıyken tuşlara bastığımda her bastığım tuşun ışığı yanıp sönüyor. pcyi açtım hala bu moddan çıkmadı yazılımdan ışıklandırma modu seçtiğimde de değişmiyor. yani şuan ışık sadece bastığım tuşta yanıp sönüyor. nasıl düzelteceğim bunu bilen var mı?
edit: sync off on yapınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 25 Ekim 2022; 20:35:1 > -
red switch versiyonundan bir adet de ben sipariş verdim. konu için çok teşekkürler, umarım memnun kalırız
-
Yazılımı rezalet ötesi. Aynı zamanda 9 ayda bozuldu. Bilek destek yeri en alttan açılmaya başladı.
Onun haricinde bayılarak kullanıyordum. Sesi hissiyatı mükemmel. 1300 tl ye almıştım. Bakalım garanti süreci nasıl geçecek. Sorunu bir anca klavye tepki vermez oldu. Laptop vs hiç bir yerde çalışmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X