Şimdi Ara

XPG Summoner Cherry MX Red Klavye 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cherry MX Blue modeli de 999 TL'ye inmiş. Cherry MX + silikon bileklik + RGB için gayet uygun fiyatlar.

XPG Summoner Cherry MX Red Klavye 1099 TLgaming.gen.tr
    XPG Summoner Cherry MX Blue Mekanik RGB Türkçe Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  • k68 ile karşılaştırırsak hangisi iyi?

• Kalite olarak piyasada bir çok markayı geride bırakır. Bileklik baya kaliteli sıcak yaz aylarında bile terleme yapmadan kullandım, renk değişimi vs olmadı ped üzerinde. Tuşların hissiyatı ve metal kasa cidden başarılı. Alacak olanlara tavsiye ederim. Mavisi biraz seslidir sessiz arayan kırmızı daktilo sesi seven maviye kaysın :)

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

RGB aydınlatma şiddeti azmış sanırım, sizin tecrübeniz nasıl?

• Severek kullanıyorum, tavsiye ederim.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Fazlasıyla yeterli, göz almıyor oyun oynarken ancak tuşlar gece karanlıkla rahatlıkla görünüyor. Logi g512 ile kiyaslarsak LED’leri daha iyi bana göre. LED’ler tek tek tuş üzerinden olduğu icin disko topu gibi değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulaması leş. Onun haricinde mükemmel bir klavye. Sesi asla rahatsız edici değil basış hissiyatı mükemmel. Fiyatı çok iyi eğer bu fiyata kaldıysa.

• Feather kullanıcısına yanıt

Shift küçük mü sende de hocam? Klavye 10 numara bazen keşke sol shift büyük olsaydı diyorum.

@ezicioyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 21 Ekim 2022; 14:43:51 >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

Ben yeni satın aldım şu şekilde görüntüsü, hissiyatını falan çok beğendim bence bu fiyata göre iyi bi seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satellist kullanıcısına yanıt

Sizde de shift küçük klavye muazzam çok sevdim sadece shift tuşu olsaydı daha çok severdim sizdeki de küçük bu arada.

• bu mu avantaj?

1000 liraya klavye avantajlı mı oldu vay be...

• Arondir kullanıcısına yanıt

Evet, küçük hocam :)

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt

2015de 650 tlye Razer Blackwidow aldım,ilk serilerinden bil bakalım ne oldu?,2015den beri bi yeri bile bozulmadı ve kuzenim dalga geçiyordu ozaman,işte bi klavyeye o kadar verilirmi filan,kendisi 3 tane klavye değişti hepte 200-300 tllikti sonuç benim verdiğim parayı geçti verdiği para...sonuç olarak klavyede bu tip ürünlere bakılıyorsa,bu fırsat cidden avantaj ve 1000TL bu devirde para bile değil,kapıdan dışarı bi adım atıyorsun 100 tl buharlaşıyo 2 dkda 300-400 tl harcamadan dönemiyorsun,karnını doyurup birde markete girsen..

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam. En büyük pişmanlıklarımdan biri 3 sene önce 699 TL'ye Corsair K95 Platinum almamaktır. O zaman çok para geldi ve almadım. Alsam belki 10 sene klavye derdim kalmayacaktı.

Şu an piyasa da sıfır K95 yok, K100 çıktı ama o da en ucuz 5000 TL. O yüzden dolar kuru böyleyken Cherry MX anahtarlı, sünger pedli bir mekanik klavye için 999 TL para değil.

Daha ucuza anca fason ürünler var.

• snowtger kullanıcısına yanıt

aynen öyle bende ilk alırken 1000-1200 tldi asgari ücret yani yarı paramı vermişim o zaman,onun için öyle tepkiler almıştım ama bizim insanımız anlık yaşıyo günü kurtarsam yeter diyor,ufku geniş olan ileriyi görüp ileriye dönük hareket yapıyor,mesela razerın faresini almıştım 2016te aynı zamanlarda,mamba tournament edt. olan modeli,o zaman 71 dolara almışım ve o zaman dolar kuru 2.91miş,210 tl para yapıyor ve fareyi hala kullanıyorum,tek şeyi bozulmuştu geçen sene yukarı aşğaya gitme topu ortadaki,içini açtım lehimi kopmuş nasıl olduysa onu lehimledim geri çalıştı :) bak farede yine hiçbirşey yok,günlük kullanılan parçalardan biri bozuluyor..

• sitede kartım sorun çıkardı ben de hb'deki satıcıdan aldım. bi kaç ayrı yerde daha var bu fiyatlara. 15 yıldır microsoft digital media keyboard 1.0a kullanıyorum baktım bozulacağı yok aldım gitti.

60-70 birim klavye çarpın bakalım kaç liraya denk geliyor. İnsanlara çemkirene kadar 2 dk araştırma yapın.

• Amazon.com ve Amazon Germany yolladığı zamanlar hepimiz 60 birime mekanik klavye veya 30 birime mouse düştümü akın ediyorduk. XPG Summoner Cherry MX Red Klavye 1099 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 24 Ekim 2022; 4:3:14 >

Sadece switchler dışarıdan sipariş verirseniz 800 liraya geliyor (vergiler ve gümrük hariç)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.