Şimdi Ara

XPREİA Z2 HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELEFONUN ARTILARI VE EKSİLERİ NELER ? ŞİKAYETİ OLAN VAR MI ? ALMAYI DUSUNUYORUM EN UYGUN NEREDE BULABILIRIM ? BENI GENEL OLARAK BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.

EDİT:Z3'ÜN ŞARJI 2 GÜNMÜŞ.Z2 İÇİN DURUM NEDİR ? İYİ GÖTÜRÜR MÜ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stan lauerl -- 2 Ekim 2014; 23:55:52 >

• Z2'nin şarjı Z3'ten iyi.Ben telefonu ilk çıktığında alanlardanım test sonuçları nedense internettekilere göre düşük kalıyor ısındıkça performans düşüşü her telefonda olduğu gibi Z2'de de var.G3'te daha çok ısınma buna bağlı olarak daha çok performans düşüşü olduğu söyleniyor mantıkende doğru olabilir çünkü Z2 ile aynı boyda ama 5.5 inç ekranı var.S5 ise testlerde en yüksek skorları alıyor ama gerçeği yansıttığı sanmıyorum.İphone 6'nın tasarımı 5S gibi olsa bataryada 2300 falan olsa Z2'den geçebilirdim İ6'ya.
  • Ben de Z2 almayi düşünüyorum hocam , su an S3 kullaniyorum fakat kasma ve donma olaylarinin son derece artmis olmasi canimi cok sıktı ve ömrünün doldugunu düşünüyorum. Z2 hakkindaki düşünceleriniz nelerdir , arti ve eksileri olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 ten sonra Z2 mukemmel hısettırır vede uzun vadede gıdecek bır cıhaz z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.