mümkünse nokia 5610 xpressmusic telefonu almayı düşünüyorum . kulaklıkla telefonu bütünleştürmek istiyorum . nokia xpressmusic telefonlarının müzik kalitesi(özelliği) nedir ve bu xpressmusic'lere hangi kulaklık gider.bu konuda nokia'nın sitesinden bilgi edinemedim( ben bulamadım belki de ) nerelerden bilgi edinebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
benm 5610 xpressmusic telefonum war...cx300 kullanmıştım ciddi manada çok iyi performans göstermişti ki cx300 kaybettim.Su an.px100 siparişi werdim araştırmalarıma göre o da bu telefon için baya uygun olucak..Bu telefonlar mp3 için dizayn edildiği gibi çoğu mp3 playera göre de daha iyiler...'KAliteli müziği ancak mp3player çalabilir' kanısını tamamen deiştirebilen bi alet.5610 müzik için yaratılmış!
quote:
Orjinalden alıntı: yamalıceket
mümkünse nokia 5610 xpressmusic telefonu almayı düşünüyorum . kulaklıkla telefonu bütünleştürmek istiyorum . nokia xpressmusic telefonlarının müzik kalitesi(özelliği) nedir ve bu xpressmusic'lere hangi kulaklık gider.bu konuda nokia'nın sitesinden bilgi edinemedim( ben bulamadım belki de ) nerelerden bilgi edinebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
nokia 5610 zaten ses kalitesi konusunda cok iyi bir model.o yüzden hangi kulaklıgı alırsan al o kulaklıgın verimini alırsın.