Şimdi Ara

xps 13 vs kirabook 107

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Görüntüsü yüzünden xps 13. Mümkünse full hd modelini alın, pil ömrü iyi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bratishka

Görüntüsü yüzünden xps 13. Mümkünse full hd modelini alın, pil ömrü iyi olsun.

görüntü dışında başka bir üstünlüğü var mı xps 13 ün?

bilgisayar mühendisliği okuyacağım bu arada. Kirabook suan ucuzlamıs durumda o yüzden ona yoneldım aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulberryx

quote:

bilgisayar mühendisliği okuyacağım bu arada. Kirabook suan ucuzlamıs durumda o yüzden ona yoneldım aslında

Ne kadar ucuzlamış ? Benim bulabildiklerim xps13ten daha pahalı. Merak ettiğim bütçeniz yani. O bilgisayarların yanında hp spectre 13, x360 gibi modellere göz atın mesela. Yurt dışından alabiliyorsanız lenovo thinkpad 13 modeline bakabilirsiniz. Bütçe uygunsa Microsoft surface book bile alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mulberryx

quote:

Ne kadar ucuzlamış ? Benim bulabildiklerim xps13ten daha pahalı. Merak ettiğim bütçeniz yani. O bilgisayarların yanında hp spectre 13, x360 gibi modellere göz atın mesela. Yurt dışından alabiliyorsanız lenovo thinkpad 13 modeline bakabilirsiniz. Bütçe uygunsa Microsoft surface book bile alabilirsiniz.

teknosadaki kira 107 modeline bak kardesim. Anlam veremedim cok ucuzlamıs.

• Xps in 6.nesil işlemcisi (i5), 13.3 inç ekrana rağmen yaklaşık 12inç boyutunda bil bilgisayarla aynı boyutta olması ve kasa kalitesi dışında bir artısı yok. İstediğiniz ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Teknosadan alırken yenilenmiş veya teşhir ürünü olmamasına dikkat edin.

• quote:

Xps in 6.nesil işlemcisi (i5), 13.3 inç ekrana rağmen yaklaşık 12inç boyutunda bil bilgisayarla aynı boyutta olması ve kasa kalitesi dışında bir artısı yok. İstediğiniz ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Teknosadan alırken yenilenmiş veya teşhir ürünü olmamasına dikkat edin.

zaten sadece toshiba marka da ilginç indirim yapıyorlar.

yenilenmiş derken anlamadım ?
    Teşhir olup olmadığını nereden öğrenebilirim. Gidip aldığım yere sormak dışında ?

edit : sitedeki teşhir ürünü değilmiş.(teşhir ürünlerde yazıyormuş) Anlamadım neden %42 indiirim :D

bu ;

http://www.teknosa.com/urunler/125032980/toshiba-kira-107-gmsi7825613-3wqhdshdw81pro-notebo#url

bu da teşhir ürünü

http://www.teknosa.com/urunler/800023286/toshiba-kira-107-gmsi7825613-3wqhdshdw81pro-notebo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulberryx -- 28 Ağustos 2016; 19:38:45 >

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.