Şimdi Ara

XS 320 GB HD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 hafta önce satın aldığım 2,5" 320 XS harici disk usb aygıt tanınmadı mesajı vermeye başladı. Diski dinlediğimde içinden aynı ritimde hiç aralıksız "tık -tık" sesi geliyor. Yurt dışında ve medeniyetten uzak bir yerde olduğum için tamir etme veya garantiye gönderme şansım yok. Aygıt içersindeki verileri nasıl kurtarabilirim. WD kullandım yaklaşık 2 yıl hiç sorun yaşamadım daha 1 ay olmadan XS elimde kalmış gibi.

• Başka bilgisayarda deneme şansınız var mı? Öncelikle başka bilgisayarda çalışabilirliğinden emin olmanız lazım.
  • Başka bilgisayarda denedim. Maalesef başka bilgisayarlarda da çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bliss

Başka bilgisayarda denedim. Maalesef başka bilgisayarlarda da çalışmıyor.

Başka bilgisayarda çalışmaması harici hddniizn arızalı olduğunu gösteriyor. Maalesef yapacak birşey yok. Geçmiş olsun.
  • maalesef durum onu gösteriyor. Garanti için göndersem tamir edilme ihtimali var mıdır bu durumdaki bir diskin? Okumaya çalışıyor, aygıt bozuk olduğu için sistem uyarı veriyor. İçindeki verileri kurtarma olasılığı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bliss

maalesef durum onu gösteriyor. Garanti için göndersem tamir edilme ihtimali var mıdır bu durumdaki bir diskin? Okumaya çalışıyor, aygıt bozuk olduğu için sistem uyarı veriyor. İçindeki verileri kurtarma olasılığı nedir?

Muhtemelen değişim yaparlar.

İçindeki bilgileri kurtarmazlar. O ayrı ücrete tabidir..
  • Teşekkürler yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.