Şimdi Ara

XSARA'MA ÇARPTILAR!!! :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun. Sıkma canını olan olmuş.
  • red_power,meganehb,shadow35 ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR..ALLAH ARAÇLARIMIZI KAZASIZ,BELASIZ,CEZASIZ KULLANDIRSIN İNŞALLAH..
  • aynı şey benimde başıma geldi yazın bende 17 yaşındayım ve babamın şirket aracını çaldım (doblo)gidip gidip el frenini cekiyodum ama öyle bakmayın güzel araba surerim 2 yıldan beri babamda izin verir ama bu arabayı nasıl vurdum anlamadım araba kaldırıma vırladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::DAĞHAN::

aynı şey benimde başıma geldi yazın bende 17 yaşındayım ve babamın şirket aracını çaldım (doblo)gidip gidip el frenini cekiyodum ama öyle bakmayın güzel araba surerim 2 yıldan beri babamda izin verir ama bu arabayı nasıl vurdum anlamadım araba kaldırıma vırladı

PEKİ KENDİ EGONU TATMİN EDERKEN BAŞKALARINA ZARAR VEREBİLECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ?YA O KALDIRIMDA BİR İNSAN OLSAYDI?..

• saat gece 2 mi 3 mu neydi normal zamanda ve yolun boş olmadığı zamn driff yapmam yapanada kızarım hemde bir çok ehliyeti olandan daha iyi surduğume eminim çarptığım yerde in cin top oynayan bir yerdi.
  • quote:

saat gece 2 mi 3 mu neydi normal zamanda ve yolun boş olmadığı zamn driff yapmam yapanada kızarım hemde bir çok ehliyeti olandan daha iyi surduğume eminim çarptığım yerde in cin top oynayan bir yerdi.

BU BEN ÇOĞU KİŞİDEN DAHA İYİ ARABA SÜRERİM MANTIĞI BAZEN BAŞINA İŞLER AÇABİLİR..İYİ BİR SÜRÜCÜ OLDUĞUN DOBLOYLA DRİFT YAPTIĞINDAN BELLİ OLUYOR..NFS OYNAYAN SOKAĞA ÇIKIYOR..
  • aynen coğuda zengin aile cocuğu ...

aile bilincsiz cocuk bilincsiz sonra ağlayan aile manzaralari...

izmirde 2 sene onceydi sanirim zengin bir ailenin kizi hep hizli arac kullanirmis ve alkollu... altindada bmw var... sonra babasi ceza olarak altindan arabayi aliyor kizda gidip bir albea kiraliyor ve hiz yapiyor cevre yolunda kazayi gordüğümde içim ürpermisti albeanin sadece bagaj kismi duruyordu kalan kismi presslenmis gibiydi... bmw olsa belki o kazayi yapmayacakti... ya bastan vermeyeceksin yada attan inip eşşeğe bindirmeyeceksin... ailerin eğitimi cok onemli...

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

saat gece 2 mi 3 mu neydi normal zamanda ve yolun boş olmadığı zamn driff yapmam yapanada kızarım hemde bir çok ehliyeti olandan daha iyi surduğume eminim çarptığım yerde in cin top oynayan bir yerdi.

BU BEN ÇOĞU KİŞİDEN DAHA İYİ ARABA SÜRERİM MANTIĞI BAZEN BAŞINA İŞLER AÇABİLİR..İYİ BİR SÜRÜCÜ OLDUĞUN DOBLOYLA DRİFT YAPTIĞINDAN BELLİ OLUYOR..NFS OYNAYAN SOKAĞA ÇIKIYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 25 Ocak 2007; 10:46:36 >

• COK COK GEÇMİŞ OLSUN CİDDEN ÜZÜCÜ BİR DURUM.HEM SUCLU HEM GÜÇLÜ HEM ARABAYIKAÇIRMIS EHLİYETSİZ HEMDE OKADAR HIZLI GİDİP O SEKİLDE ARABA SÜRÜYO ALLAH ISLAH ETSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

aynen coğuda zengin aile cocuğu ...

aile bilincsiz cocuk bilincsiz sonra ağlayan aile manzaralari...

izmirde 2 sene onceydi sanirim zengin bir ailenin kizi hep hizli arac kullanirmis ve alkollu... altindada bmw var... sonra babasi ceza olarak altindan arabayi aliyor kizda gidip bir albea kiraliyor ve hiz yapiyor cevre yolunda kazayi gordüğümde içim ürpermisti albeanin sadece bagaj kismi duruyordu kalan kismi presslenmis gibiydi... bmw olsa belki o kazayi yapmayacakti... ya bastan vermeyeceksin yada attan inip eşşeğe bindirmeyeceksin... ailerin eğitimi cok onemli...

quote:

quote:

CEYHUN ABİ..YİNE ÇOK DOĞRU BİR TESPİT..ELİNE SAĞLIK..

• quote:

Orjinalden alıntı: dunlop09

COK COK GEÇMİŞ OLSUN CİDDEN ÜZÜCÜ BİR DURUM.HEM SUCLU HEM GÜÇLÜ HEM ARABAYIKAÇIRMIS EHLİYETSİZ HEMDE OKADAR HIZLI GİDİP O SEKİLDE ARABA SÜRÜYO ALLAH ISLAH ETSİN

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH İLK ÖNCE BİZLERİ VE YAKINLARIMIZI,SONRA DA ARAÇLARIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN..
  • Ben de 1 seneye yakın ehliyetsiz araba sürdüm.. Ama hiçbir zaman böyle aptalca şeyler yapmadım.. Gerçekten tamamen kurallara uyarak gittim.. Çünkü herhangi bir kazada ne olursa olsun benim başımın yanacağını biliyordum.. Neyse ki başıma birşey gelmedi..

Ama şimdi keşke hiç çıkmasaymışım diyorum.. Ya birşey gelseydi başıma

CX2 geçmiş olsun gerçekten.. Umarım bu olayı gören birilerine ders olmuştur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Ben de 1 seneye yakın ehliyetsiz araba sürdüm.. Ama hiçbir zaman böyle aptalca şeyler yapmadım.. Gerçekten tamamen kurallara uyarak gittim.. Çünkü herhangi bir kazada ne olursa olsun benim başımın yanacağını biliyordum.. Neyse ki başıma birşey gelmedi..

İNŞALLAH..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..SAĞOLASIN..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Ben de 1 seneye yakın ehliyetsiz araba sürdüm.. Ama hiçbir zaman böyle aptalca şeyler yapmadım.. Gerçekten tamamen kurallara uyarak gittim.. Çünkü herhangi bir kazada ne olursa olsun benim başımın yanacağını biliyordum.. Neyse ki başıma birşey gelmedi..

İNŞALLAH..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..SAĞOLASIN..

söylediğin şey gerçekten doğru herkes illaki de böle yanlışlar yapmıştır geçmişinde ama ne güzel dedin kendi başımız yanacaktı her şekilde evet bende zaman zaman böyle kötü örnekleri gördüğümde diyorum kendime keşke yapılmamış olsaydı doğru değil arkadaşlar böyle şeyler. hele ki ailemizi zorda bırakmaya onları üzmeye hakkımız hiç yok lütfen bunu da unutmayalım

• Denizli ulus ana yolda mı yoksa havuzlu köşk yolundan aşağı gelirken mi ?
  • ben de 6 sene ehliyetsiz araba kullandım ama simdi düşüünüyorum da ne büyük cahillikmiş..
    ya başıma bi olay gelseydi?
    devlet memuru olan babam işin içinden çıkamazdı kesinlikle...

bu arada buyuk geçmış olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sys20

Denizli ulus ana yolda mı yoksa havuzlu köşk yolundan aşağı gelirken mi ?

HAVUZLU KÖŞK KAVŞAĞININ ALTINDA BURSA CADDESİ VAR..ONUN BİRAZ DAHA AŞAĞISINDA TOKAT KAVŞAĞINA GELİRKEN O TATLI VİRAJDA HAKİMİYETİ KAYBETMİŞ..SONRA HEMEN KAVŞAĞA GELİRKEN SAĞ TARAFTA BİR SİTE VAR..3 APARTMANLI..BEN ORDA OTURUYORUM..GÜZELİM ARABAM DA OTOPARKTA DURUYORDU..OTOPARK,SİTENİN ÖNÜNDE..ÇIKARABİLDİN Mİ YERİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

ben de 6 sene ehliyetsiz araba kullandım ama simdi düşüünüyorum da ne büyük cahillikmiş..
    ya başıma bi olay gelseydi?
    devlet memuru olan babam işin içinden çıkamazdı kesinlikle...

bu arada buyuk geçmış olsun..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM..SAĞOLASIN..
  • ilk kazanız flnmı? bundan sinirmi bozulur gozunuzu seveyim..can a gelmedikten sonra sinir bozcak bsy yok..geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

ilk kazanız flnmı? bundan sinirmi bozulur gozunuzu seveyim..can a gelmedikten sonra sinir bozcak bsy yok..geçmiş olsun..

ÇOK SAĞOL DA,MAALESEF İLK KAZAM DEĞİL..HATTA BUNDAN ÖNCE 2 KAZAM DAHA OLMUŞTU..BİRİSİNİ DE BU ARABAMLA YAPMIŞTIM..ŞU ANA KADAR HİÇ BİR KAZADA 8DE 1 BİLE SUÇUM YOK..AMA KENDİM TRAFİK İÇİNDE BİR KAZA YAPMIŞ OLSAYDIM O ZAMAN HARBİ KAFAMA TAKMAZDIM..BANA BİRŞEY OLMADI,SALLA DERDİM..KEYFİME BAKARDIM..AMA,Bİ VELETİN KENDİ MÜSTEHCEN Bİ YERİNİN KEYFİ UĞRUNA DA ARABAMIN HASAR GÖRMESİNE KATLANAMIYORUM..HAKSIZ MIYIM?
  • ARACIM BU AKŞAM ÇIKIYOR ARKADAŞLAR..İLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
    ALLAH ARAÇLARIMIZI KAZASIZ,BELASIZ,CEZASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.