hadi senin hasarını ödediler. diğer arabaları nasıl ödeyecekler. ne gerizekalı bi çocukmuş bu ya. normal bi insan otoparkta bu kadar araca aynı anda hasar veremez.
quote:
Orjinalden alıntı: CX2
quote:
Orjinalden alıntı: baran özden
Sana ve diğer kazazedelere geçmi olsun. Yukarıda arkadaşın dediği gibi o çocuğa ve ailesi ders olması için keşke bir yaptırım olsa. yani parayı onlar ödeseler gibi. bunlara caydırıcı cezalar verilmelidir.
ÇOK TEŞEKKÜRLER..ZATEN ADAM MECBUR ÖDEYECEK HASARI..BİZİM KASKO DAVA AÇIP ALACAK,AMA ÇOCUĞUN BABASI DEDİĞİM GİBİ ARABAMIN YAPILDIĞI YERLERE GİDİP BEN HASARI ÖDEYECEĞİM DEYİP PARAYI ÖDEMİŞ..KASKO DAVA AÇARAK ALSA,ANASINI İNLETİR..ASLINDA BEN ÖYLE İSTEDİM AMA SONRADAN ADAMA ACIDIM..ZATEN DURUMLARI ÇOK İYİ DEĞİLMİŞ..AMA DEĞER KAYBI DAVASI AÇICAM..BENİM KAYBIMI ÖDEMEK ZORUNDA..
ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN,ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN!!..
Kasko dava acip alsa gene 4500ytl alirdi. Hem de taksitle alirdi... O adam niye oyle yapmis ben anlamadim Mahkeme araya girince olay taksitleniyor..
Bunun disinda kaza yaptim ve karsi taraf suclu. Ben benim kaskoya hallet dersem; atiyorum 10 milyarlik hasar var, kasko delinir mi?
Yoksa kasko karsi taraftan parayi soke soke alir ben keyfime bakarim kaskom da delinmez mi?
Ben bizim kaskocu yakindan sunu ogrendim: Kaza aninda polis filan oradayken kaskom var filan demiceksiin , soran olursa da kaskom yok diceksin. Kasko olunca polis nasil olsa kaskosu var diyip kafadan yaziyormus bazen kaskosu olmayan adama aciyip kaskosu olana geciriveriyormus...
Bu arada unutmadan soyliyim , COK GECMIS OLSUN. Olacagi varmis. Inanilir gibi degil. Keske o cocuk orada geberseydi haketmis ...
Kimsenin canina zarar vermedi Allahtan. O agaca devrilen GOlfun icinde aracini temizleyen filan bir insan da olabilirdi
100 yilda bir gorulecek kaza
SAĞOLASIN ANTİOCHOS..EĞER KAZADA KARŞI TARAF 8DE 8 SUÇLU İSE,KASKON SENİN HASARINI KARŞILAYIP,KARŞI TARAFIN KASKOSUNDAN VEYA DİREK BİREYE DAVA AÇIYOR..SENİN KASKON DELİNMİYOR.. VE ŞÖYLE BİR DURUM VAR..İKİ GOLF DE AYNI AİLEYE AİT..YANYANA PARKETMİŞLER..VE İKİSİ DE EVDEN ÇIKMAK ÜZEREYMİŞ..HATTA DAİRELERİNDEN ÇIKMIŞLAR..YANİ 2-3 DAKİKA SONRA ARABALARINA BİNECEKLERDİ.. YA ONLAR ARABALARINDA OLSALARDI..ONU BIRAK O İKİ GOLF OLMASA DİREK ÇOCUK DİREK BENİM ARABAYA DALACAKMIŞ..İKİ GOLF HIZINI KESMİŞ..HERHALDE BENİM ARABAYI PERTE ÇIKARACAKTI..
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: baran özden
Sana ve diğer kazazedelere geçmi olsun. Yukarıda arkadaşın dediği gibi o çocuğa ve ailesi ders olması için keşke bir yaptırım olsa. yani parayı onlar ödeseler gibi. bunlara caydırıcı cezalar verilmelidir.
ÇOK TEŞEKKÜRLER..ZATEN ADAM MECBUR ÖDEYECEK HASARI..BİZİM KASKO DAVA AÇIP ALACAK,AMA ÇOCUĞUN BABASI DEDİĞİM GİBİ ARABAMIN YAPILDIĞI YERLERE GİDİP BEN HASARI ÖDEYECEĞİM DEYİP PARAYI ÖDEMİŞ..KASKO DAVA AÇARAK ALSA,ANASINI İNLETİR..ASLINDA BEN ÖYLE İSTEDİM AMA SONRADAN ADAMA ACIDIM..ZATEN DURUMLARI ÇOK İYİ DEĞİLMİŞ..AMA DEĞER KAYBI DAVASI AÇICAM..BENİM KAYBIMI ÖDEMEK ZORUNDA..
ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN,ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN!!..
Kasko dava acip alsa gene 4500ytl alirdi. Hem de taksitle alirdi... O adam niye oyle yapmis ben anlamadim Mahkeme araya girince olay taksitleniyor..
Bunun disinda kaza yaptim ve karsi taraf suclu. Ben benim kaskoya hallet dersem; atiyorum 10 milyarlik hasar var, kasko delinir mi?
Yoksa kasko karsi taraftan parayi soke soke alir ben keyfime bakarim kaskom da delinmez mi?
Ben bizim kaskocu yakindan sunu ogrendim: Kaza aninda polis filan oradayken kaskom var filan demiceksiin , soran olursa da kaskom yok diceksin. Kasko olunca polis nasil olsa kaskosu var diyip kafadan yaziyormus bazen kaskosu olmayan adama aciyip kaskosu olana geciriveriyormus...
Bu arada unutmadan soyliyim , COK GECMIS OLSUN. Olacagi varmis. Inanilir gibi degil. Keske o cocuk orada geberseydi haketmis ...
Kimsenin canina zarar vermedi Allahtan. O agaca devrilen GOlfun icinde aracini temizleyen filan bir insan da olabilirdi
100 yilda bir gorulecek kaza
evet bu kasko olayı gerçekten bu şekilde senin kaskon var hadi senin üstüne geçirelim diye de utanmadan söyleyebiliyorlar ya kardeşim ben o adam gelip bana vuracak diye mi kasko parası veriyorum yada niye ben hasarsızlık indirimini bozuyorum o adam çarpmayı nasıl biliyorsa o şekilde ödeyecek
Aracınızın tamiri sizin kaskonuz tarafından yaptırılıyor sonra sizin kasko önce karşı tarafın trafik sigortasından (6bın ytl max sanırım) eğer yetmezse geri kalanını karşı tarafın kaskosundan alıyor. Olay budur. O yüzden tutanağı, karşı tarafın ehliyet, kasko ve trafık sigortasının fotokopilerini alıp servise yada nereye yaptıracaksanız oraya gidiyorsunuz. Bu arada polis bazen bu belgelerin bazılarını almıyor vs sonradan fellik fellik adamı ararsınız aslında polisin görevi bunları alması olurya bazen almıyorlar birde adamla kavga etmişseniz size bunları zor verıyor uğraşıyorsunuz bır suru bır arkadaşın başına gelmişti...
Pek ya o sırada otoparkda oynayan bi çocuk olsaydı, veya adamın birisi arabasını park etmiş inmiş olsaydı...
Evet, hasar çok fazla, ama cana geleceğine mala gelsin, hasar giderilir ama can geri gelmez...
O veledin yaptığı çok büyük bir suç, aynı şeyi bugün avrupada yapmış olsaydı veledin babasını süründürürlerdi, ama burada hiçbişey yapmazlar... Ama bence yapılmalı, pek ya sizce?
Geçmiş olsun...
quote:
SAĞOLASIN ANTİOCHOS..EĞER KAZADA KARŞI TARAF 8DE 8 SUÇLU İSE,KASKON SENİN HASARINI KARŞILAYIP,KARŞI TARAFIN KASKOSUNDAN VEYA DİREK BİREYE DAVA AÇIYOR..SENİN KASKON DELİNMİYOR.. VE ŞÖYLE BİR DURUM VAR..İKİ GOLF DE AYNI AİLEYE AİT..YANYANA PARKETMİŞLER..VE İKİSİ DE EVDEN ÇIKMAK ÜZEREYMİŞ..HATTA DAİRELERİNDEN ÇIKMIŞLAR..YANİ 2-3 DAKİKA SONRA ARABALARINA BİNECEKLERDİ.. YA ONLAR ARABALARINDA OLSALARDI..ONU BIRAK O İKİ GOLF OLMASA DİREK ÇOCUK DİREK BENİM ARABAYA DALACAKMIŞ..İKİ GOLF HIZINI KESMİŞ..HERHALDE BENİM ARABAYI PERTE ÇIKARACAKTI..
dedim ya bunada sukur yapilacak bisi yok daha buyuk zararlar da olabilirmis.
Yanliz 8 de 8 suclu olunca mi oluyor. 8 de 5 suclu olunca da Kasko delinmemesi lazim degil mi?
Sonucta 8 de 5 te olsa kazada suclu bir tane vardir ve masrafi o oder ??
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
dedim ya bunada sukur yapilacak bisi yok daha buyuk zararlar da olabilirmis.
Yanliz 8 de 8 suclu olunca mi oluyor. 8 de 5 suclu olunca da Kasko delinmemesi lazim degil mi?
Sonucta 8 de 5 te olsa kazada suclu bir tane vardir ve masrafi o oder ??
BEN DELİNİYOR DİYE BİLİYORUM..
Hayır 8 de 8 ise tamamını karşı taraf ödüyor.8 e 5 te sızın kaskodanda yada trafık sigortasındada gidiyor bilesınız. Zaten bu oranlar onun için veriliyor. Duran aracınıza vurulsa bile polis bazen sizin yanlış parkettiğiniz vs durumlarında sizede ceza vermiş oluyor. Benım bıldığım böle yanı hasarı paylaşıyorsunuz bu oranlarla
quote:
Orjinalden alıntı: set
Pek ya o sırada otoparkda oynayan bi çocuk olsaydı, veya adamın birisi arabasını park etmiş inmiş olsaydı...
Evet, hasar çok fazla, ama cana geleceğine mala gelsin, hasar giderilir ama can geri gelmez...
O veledin yaptığı çok büyük bir suç, aynı şeyi bugün avrupada yapmış olsaydı veledin babasını süründürürlerdi, ama burada hiçbişey yapmazlar... Ama bence yapılmalı, pek ya sizce?
Geçmiş olsun...
ÇOK TEŞEKKÜRLER..DEDİĞİM GİBİ GOLFÜN SAHİPLERİNİN 2-3 DAKİKA GEÇ KALMASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ BELKİ DE..APTAL VELET DE KENDİ ARABASININ İÇİNDE SIKIŞTI..ÇÜNKÜ ARABASININ SÜRÜCÜ KAPISI ORTA KONSALA KADAR GELDİ..VE VELET DİREK BODOSLAMA GİRMEMİŞ OTOPARKA.SPİN ATARAK DALMIŞ..BABASI ŞU AN SÜRÜNÜYOR ZATEN.OTURDUKLARI EVİ SATILIĞA ÇIKARMIŞLAR..
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
Hayır 8 de 8 ise tamamını karşı taraf ödüyor.8 e 5 te sızın kaskodanda yada trafık sigortasındada gidiyor bilesınız. Zaten bu oranlar onun için veriliyor. Duran aracınıza vurulsa bile polis bazen sizin yanlış parkettiğiniz vs durumlarında sizede ceza vermiş oluyor. Benım bıldığım böle yanı hasarı paylaşıyorsunuz bu oranlarla
BEN DE BU ŞEKİLDE BİLİYORUM..HATTA KAZA RAPORUNU ÇOCUĞUN EHLİYETSİZ OLDUĞU VE HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDIĞI İÇİN ADLİYEDEN ALMAYA GİTİĞİMDE(ÇÜNKÜ KAZA RAPORU DELİL OLARAK DOSYAYA EKLENMİŞ)BİZİM ARAÇLARIMIZ İÇİN KENDİ OTOPARKLARINDA KURAL VE NİZAMLARA UYGUN OLARAK PARKETMİŞ İBARESİ VARDI..
ama sözkonusu araçların hepsi özel mülkte apartrmana ait otopark ta bu durumda aksi bir şey olacağını sanmam. hem ehliyetsiz hem 8 de 8 suçlu kasko bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda delinmiyor.
Sizin için bir sorun olacağını sanmıyorum 8 de 8 karşı taraf suçlu onun kaskosundan ve trafık sıgortasından sızın kaskonuz alır hasarı "rüju" dıyorlar bunada. Rüju edilmiş oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
Sizin için bir sorun olacağını sanmıyorum 8 de 8 karşı taraf suçlu onun kaskosundan ve trafık sıgortasından sızın kaskonuz alır hasarı "rüju" dıyorlar bunada. Rüju edilmiş oluyor
BENİM KASKOM ZATEN DELİNMEYECEK..ÇÜNKÜ İLK ÖNCE ALKOLE,EHLİYETE SONRA KAZADA Kİ KUSUR ORANINA BAKILIYOR..
merak etme sen. kasko o aileden öyle bi alır ki. toplam hasar anladığım kadarıyla 50-60 milyarı bulmuş. kendi sigortası bu kadar hasarı karşılamaz. kasko ondan alır.
quote:
Orjinalden alıntı: pcdata76
Keske kaskoya yaptirmak yerine bir sekilde aileden alsaydiniz masrafi,en azindan akli basina gelirdi belki. ...
çok geçmiş olsun,allah daha beterlerinden korusun.kimsenin canına birşey gelmemesi sevindirici.
bnm şimdi anlamadığım olay otoparkta bu kadar arabaya giriyor ve bu kadar fazla hasar veriyor bu çocuk arabayla ne kadar bir hızda girmiş ve ayrıca bu hızı yapabileceği bir alan var mı?
Şimdi ailesine de çok üzüldüm ya durup dururken bir eşeğin yaptığına bak ya...
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
bnm şimdi anlamadığım olay otoparkta bu kadar arabaya giriyor ve bu kadar fazla hasar veriyor bu çocuk arabayla ne kadar bir hızda girmiş ve ayrıca bu hızı yapabileceği bir alan var mı?
VALLA TAHMİNİMİZ 100ÜN ÜSTÜNDE GİRMİŞ...BİZİM OTOPARKIMIZI YOLDAN AYIRAN BİR ENGEL YOK..(Kİ OLSA DA PEK Bİ İŞE YARAMAYACAKMIŞ)DENİZLİLİLER ULUS CADDESİNİ BİLİR(3 GELİŞ 3 GİDİŞ BULVAR) ..BAYIR AŞAĞI KAPTIRMIŞ..BİR DE BİZİM SİTENİN ÖNÜNE GELMEDEN TATLI BİR VİRAJ VAR..ORDA HAKİMİYETİ KAYBETTİ HERHALDE...ORDAN SONRA SPİN ATA ATA DALMIŞ OTOPARKA..ASLINDA FOTOLARI ÇEKECEKTİM AMA O ANDA SİNİRDEN AKLIMA GELMEDİ..