Şimdi Ara

xSkull'dan tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bakın şu ana kadar kadınları hep sizden üstün bir varlık olarak gördünüz, ama öyle değiller. Onlar sadece zeki varlıklar sizde akıllı olacaksınız..
    Aşama 1: Dış Görünüş
    En başta bu konuyu anlatmak istedim. Çünkü kız en başta dış görünüşünüze bakar. Eğer gömleğinizi kadife pantolonunuzun içine sokuyorsanız kız bulabileceğiniz tek yer huzur evidir. Ortamınıza göre giyinmelisiniz. Mesela ben metal dinlerim ve o ortamdan kişilerle arkadaş olurum. O yüzden üzerimde hep bir grubun t-shirti olur. Kot pantolon her zaman ++ dır.
    Marka: Her kız markaya dikkat eder. Gücünüz varsa alın yoksa kaliteli ama ucuz şeyler bulun. ''Asla iki gün üst üste aynı şeyi giymeyin''
    Saçlar: Biri size uzat ya da kestir dedi diye hareket etmeyin. Kendinize nasıl yakışıyorsa öyle yapın ama sarışın ve kumralların her zaman ++ sı vardır
    Gözlük: Yakışıyorsa takın yakışmıyorsa lens alın. Siyah kalın çerçeveli gözlük ++
    T-shirt: En önemli parçalardan biridir. Üzerinde fazla yazı olmasın. Her zaman bir beden büyük alın. Beyaz ve siyah dışında alırsanız terlediğiniz zaman gözükür --.
    Gömlek (isteğe bağlı): Renkli t-shirtin üzerine kareli gömlek çok güzel gider ama kolları her zaman dirseğinize kadar katayın.
    Pantolon: Ben size kot veya kapri dışında giymeyin derim. Ama kapri dediysek pazar malı değil gidin Mavi'ye renkli çok cepli kapriler var parasını verin ondan alın.
    Ayakkabı: İki tane spor ayakkabınız olsun. Biri beyaz diğeri siyah. Üzerinizdekilerin rengine göre giyin.
    Aksesuar: Bileğinizde her zaman bir obje bulunsun. Markalı saat olur güzel bileklik olur ++
    Küpe ve Piercing: Bazı kızlara göre ++ bazılarına göre -- dir. Buna kıza göre karar verin. Ama piercing ya burun halkası olsun ya da kaşınıza. Daha fazlası kötü durur.
    Son.

• tamam
  • okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

tamam

Böyle yorum mu olur ayıptır ya
  • banada öner okuyayım.
  • Dediklerin tam bana uyuyor mübarek. Ayakkabı dışında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.