Arkdaslar Server Sercan Die bir arkdasimizin ve Serverda dunden beri oynuyorum 150 xp gozunuzu korkutmasin guzel server drop70 lvl gelimi o kdr zor degil 97 ama cogu hack olmior fixlenmis bazi seyler.... Genede Guzel servr ....
serveri açan sercanmı kardesler internet cafemi
Ben Serverde Kasıorum arkadaşlar Gayet güzel bi server Tavsiye ederim..
gs yi düzeltseler iyi olacak bide res atınca pointler gidiyomu onu yazmamışlar kesin gidiyodur ya uff
hmmmmmmm Valla ben 5 saat kastim gezegeze 290 lvl guzel ama [data] [player]player bmd fixsi bozdum ben acayip kasiodum ama gıcık bi adasm oldugu icin bıraktım serveri evrenn seco benim arkdaso ogretmis sana saten bunlari ve bildin kardesler kafe KaRaYaK Nickim hakc yapmayacagim version yoktur saygılar....
beyler bence serverde henüz res sayısı 1 ken herkes gelsin server gerçekten güzel birbirimize desket çıkalım aynı z amanda
benim lvl 285 oldu
name XxKabuSxX Guild WaNTeD -------------> herkes i guildime bekliorm
Evet Arkadaslar Size Bir Hack OGRETEYİMM sensoznet 99b versionu olan yada player bmd hack bulunan data... player... iicine player bmd atsin bu hack speed hack olmaktadir server guzel ama acigi cok olan bir server yada lunceri sensoznet 99b verionun icinde acip girsin alinse speed
Saygilar KaRaYaK
quote:
Orjinalden alıntı: Qen!Editör
Evet Arkadaslar Size Bir Hack OGRETEYİMM sensoznet 99b versionu olan yada player bmd hack bulunan data... player... iicine player bmd atsin bu hack speed hack olmaktadir server guzel ama acigi cok olan bir server yada lunceri sensoznet 99b verionun icinde acip girsin alinse speed
Saygilar KaRaYaK
sen ne sanıyon kendini ya lamercik o hack çıkalı 3 sene oluyo adam oyun vs bozuluyo
genemi lamerlik yapmaya geldin KaRaYak noobu hackermi zannedion kendini anti-hackerler.
arkadaşlar server süper valla 24 saat açık gelin kasın ondan sonra söyliyin forumda açılıyorr
hadi hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme