Şimdi Ara

Xticaret Gerçeği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 30 Ekim 2012' de kendi oluşturduğum sitede satış ortaklığıyla ilgili bir yazı yazdım. Bu yazıyı yazarken Xticaret sitesinin anasayfa görüntüsünü kesip yazıma eklemiştim ve o an itibariyle Xticaret sitesinin üye sayısı tam olarak 47679 du. İsteyenler bu siteyle ilgili önemli bilgileri de verdiğim yazıma buradan bakabilirler. O tarihten itibaren aradan geçen 8 ayda Xticaret sitesinin şuan ki üye sayısı 57431... Buda şu demek oluyor ki, Xticaret sitesi her geçen gün daha fazla büyümektedir. Sekiz ayda onbin kişi üye olmuş bir siteyi küçümsemek yanlıştır. Ki bu site birçok insanın ekmek kapısı durumundadır. Merak edenler Xticaret sitesine buradan bakabilirler ama önce benim Affiliate Marketing, Satış Ortaklığı ve Xticaret ile ilgili önemli bilgiler içeren yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Bu yazıyı Xticaret ile ilgili kafasında soru işareti olan ve para kazanamayıp onu kötüleyen kişiler için yazdım.

Saygılar..

• Benim üye olduğum zaman 11105 üyesi vardı 2 yılda, geçen zaman içerisinde üye sayısını siz düşünün artık ilgili bir yazımı okuyabilirsiniz.
    http://www.nettenparakazanmak.org/xticaretten-para-kazanan-var-mi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paylaşmakgüzel

Benim üye olduğum zaman 11105 üyesi vardı 2 yılda, geçen zaman içerisinde üye sayısını siz düşünün artık ilgili bir yazımı okuyabilirsiniz.
    http://www.nettenparakazanmak.org/xticaretten-para-kazanan-var-mi/

Türkiye'de satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmak istiyorsanız, Xticaret bu işe en uygun altyapıyı sunan mecradır. Bundan daha iyi bir site şimdilik yok..

• Eğer gercekten para kazanmak istiyorsanız kendinize bir web sitesi açarak satış yapmak en mantıklısı ben blog sitesi üzerinden yapıyorum buradan benim sitemede ulasıp fikir sahibi olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.