Şimdi Ara

xtrap a başka bi çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkedeki dosyayı indirip ızdırapı açıyoruz yükle den knightonline exe yi seçiyoruz direk dalıyor içeri xtrap felan yok yaz şifreni gir..

http://dosyam.net/?id=ijl3xj

• eline mause alan hacker oluyo .
  • şimdi sana zahmet olcak o kadar mail trojen falan
    ıd ve şifremizi direk buraya yazsak daha iyi olmazmı senin için
    hem hangi server da oynuyoruz falan yazalım kolaylık olsun sana
  • kardeş yok öle bişi ya bu hilaladamın yaptıı cz kombonun içindeki ızdırap cz komboda keylogger var dediler ben de onu koymadım içinde sadece xtrap var yükle deyince xtrapı felan yüklemiyo direk giriş ekranını açıyo şifreni yaz gir dediim olay bu.. şimdi ben bana böle şeyleri yakıştırdığınız için size çok rahat küfr ederdim ama bu foruma yakışmaz bu bir de bu key olayı çok yaygın bişi olduuu için susuyorum isteyen kullansın yemeyen kullanmasın..Eğer içinde benim koyduğum herhangi bi trojan veya keyloger varsa da direk banlasınlar beni amk o kadar haysiyetsiz miyiz.......
  • Nerden biliyosun da Trojen Keylogger felan Oldunu indirip tarattın mı ?
    Bir Şeyi bilmeden Yorum yapmayın..! arkadaşın bahsetiyi Hilal adamın yazdıgı bir koxp tur. ızdırap la arkadasın bahsetiyi gibi yukleyi secip KnightOnline.exe yi sectiyimizde Xtrapsız oyuna giriyor..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchSee -- 12 Nisan 2007; 20:16:47 >
  • la ne kolay bir insanı haysiyetsiz şerefsiz... diye tanımlamak hemde hiçbirşey bilmeden..indirin şunu taratın varsa bişey konuşun yoksa susun alışmış herkez trojan var key var olum nerden biliyonuz tarattınız mı aklıma gelen her küfrü içimden söyleyip susuyorum isterlerse de banlasınlar amk bu kimlikle durmam zaten burda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.