enteresan program fln diyor ama koxp macro fln warmı abla acaba?
hyr aLakası yok Windows gunceLLemeLerini yaptımm sonra boyLe oLduu duzeLmiyordaa ne yaptıysam :/
UpUp yokmu biLen birii??
önemli bir sey yüklemediysen pc ye sistem geri yükleme yap derim ben.
o hata bende de çıkıyodu bu çıktıktan sonra pc reset atıyomu ? cs oynuyosan sXe yi felan kapat bendeki hata yapılan xtrap updateleri ile gitmişti. bilemem sende de olur mu ? bide saat başı çıkıyorsa 10:58 gibi oyundan çık 11:01 gibi gir (saatler örnektir.)
quote:
Orjinalden alıntı: BloddMax
ya hyr yuklemedim oLagan windows guncellemeleri simdi sistem geri yuklicem umarim oLur:/
quote:
Orjinalden alıntı: PuFFidy
quote:
Orjinalden alıntı: BloddMax
ya hyr yuklemedim oLagan windows guncellemeleri simdi sistem geri yuklicem umarim oLur:/
büyük ihtimal düzelir umarım yardımcı olmusumdur
maaLesef oLmadı haLa aynı hatayı veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: TechN9ne
o hata bende de çıkıyodu bu çıktıktan sonra pc reset atıyomu ? cs oynuyosan sXe yi felan kapat bendeki hata yapılan xtrap updateleri ile gitmişti. bilemem sende de olur mu ? bide saat başı çıkıyorsa 10:58 gibi oyundan çık 11:01 gibi gir (saatler örnektir.)
Oyuna giremiyorum direk bu hata cikio. Pc reset atmıyor. Cs oynamıyorum Ve hic bi program acık degiL Knighttan ba$ka
o zaman tek bir care var oyunu siliniz yeniden yükleyiniz.
BloddMax o da olmadı bende
kanka o hata bendede oldu ama forumda bısey okuyarak yaptım bu sefer hepten bozuldu olmadı frmt atmam gerekıyor bilen birine yaptırsana sen
olmuor format atmak lazım olur
Google da Xtrap hata kodunu yazip arastirdim Windows gunceLLemesinde Uzak Masa ustu BagLantisi diye gereksiz birsey yukLeniyormus onun verdigi bi hataymis bu maaLesef. Ve bu uzak masa ustu bagLantisini kaLdirmak icin Windows'u yeniden yukLemek gerekiyormus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme