Şimdi Ara

Xtrap hatasına %101 çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNU ÖNCEDEN SİTEDE VERDİLERMİ BİLMİYOM AMA %100 ÇÖZÜM

UMUDUMU KESMİŞTİM Kİ

öncelikle belirtiyim onlarca kez oyunu sildim bir kaç kez makinaya komple format attım hepsi gereksizmiş.

Yapmanız gereken sadece anuel olarak 1472 nolu eski yamayı indirmek .

buradan eski yamayı tedarik edebilirsiniz.

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade

eski yamayı indirdikten sonra. knight klasoru içindeki orjinal knightonline exe dosyasının ismini değiştirin. mesala knightonline--. exe şeklinde. ama silmeyin veya üstüne yazmayın lazım olucak.

değiştirme işlemi bittikten sonra indirdiğiniz 1472 nin içindeki knightonline exe knight klasorune atın.

ve oyunu çalıştırın . sorunsuz olarak xtrap yüklenmesi bitecek ve xtrap kaybolacak.

ardından yeni yüklediğiniz knightonline exe yi silin ..

eski orjinal olan knightonline exe yi eski ismine dönüştünün.

iyi oyunlar :DDD

• senin dediğini yaptım ama "game security module update has failed" şeklinde hata veriyo
  • bakacam
  • olmadı
  • walla 3 arkadaşımın olmuyodu 3 nünkide bu yöntemle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapirbir1

senin dediğini yaptım ama "game security module update has failed" şeklinde hata veriyo

aynen katılıyorum

• Kardeş 1479 da işe yarıyodu bu çokda kolay dı ama artık olmuyo nedenini bilmiorum
  • kafanızmı kacık adam resmi knight sitesine link vermiş. ne emek hırsızı. varsa trojen knightın kendi dosyasında var.
    kaldıki k2 den yapılan resmi acıklamaya göre bu bulunanlar trojen deil. kodlamadaki baska birseyi trojen olarak algılıo virus scannerlar diodu acıklamada.
    hayret bişey verilen linke bakmadan hırsız yapıosunuz milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 11 Haziran 2007; 23:46:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn24

quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

kafanızmı kacık adam resmi knight sitesine link vermiş. ne emek hırsızı. varsa trojen knightın kendi dosyasında var.
    kaldıki k2 den yapılan resmi acıklamaya göre bu bulunanlar trojen deil. kodlamadaki baska birseyi trojen olarak algılıo virus scannerlar diodu

sen öyle söylüyorsan doğrudur nede olsa sen her şeyi bilirsin

(trojan.win.pro agent) tabikide virüs değildir. ALLAHIM sen sabır verya

anlama özürlü falan mısın?
    verilen site k2 networkun sitesi. diorumki eğer virus varsa k2 networkun suçu. topici açan arkadaşın değil.
    arkadaş resmi siteye link vermiş sen adamı hırsızlıkla suçluyosun.
    +
    kaldı k2 den yapılan açıklama :

Hello Knight Online Players,

Many people are concerned about certain anti-virus programs detecting a Trojan Virus in the Knight Online executable that is packed in the latest patches from K2 Network. Our Quality Assurance department has installed these anti-virus programs, scanned the Knight Online files and determined these reports to be false positives. We will be contacting the larger anti-virus companies to update their databases to remove these false positives. Rest assured that the files that are distributed by K2 Network do not contain viruses or other harmful files. Thank you for your continued support of Knight Online!

- The Knight Online Team

dosyada virus olmadığı, hata olduğu ve virus şirketleri ile iletişime gecip bu "false postive"leri veritabanlarından cıkarmalarını isteyeceklermiş.

biraz kafan calısıyorsa oku şu yazdıklarımı ne anlatmak istediğmi anla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 11 Haziran 2007; 23:55:11 >

• ee ne oldu cevap yok mu volkan konuyu açan adamda mesaja baktı ve bir şey diyemeden gitti işte bende buna kızıyorum senin gibi salaklar işte böyle ahlaksız kişileri savunuyor ya bende ona yanıyorum

bidaha inşallah böyle bi gerizekalılık yapmassın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14945433/tm.htm
    xtrap şimdilik girebilirsiniz
    yeni sürüme kadar
  • pmde msjıma cvp at falan yazmışsın.
    senin msjlarını takip edip cvp yetiştirmeye çalıştığımıfalan düşündün heralde.
    başka işim yokmuş gibi. neyse son kez vericem cvp
    "burda sevgili arkadaşım" yazıp, pm den küfür yazmak iş değil.
    k2 nin nekadar müşteri dostu olup olmadığı beni ilgilendirmez,
    eğer ki hatalı diosa ben inanıyorum ve 10000 kere de yukledim 1472 patchini ve cypher acılalı
    oynuyorum 1 kere hacklenmedim, hacklenmiyeceğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 12 Haziran 2007; 6:16:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.