Şimdi Ara

XX DH XXXX plaka araç sahibleri derneği! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocukken buragolardan alırdım harçlıklarımı biriktirip ama şimdi ihtiyaçlarımın fazlalaşmasındanmı bilinmez buragolara baktığımda pahalı geliyor gözüme. bende de iki tane 1/24 ferrari bi tane 1/18 jaguar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

opticalmouses isimli arkadaşım, modelin plakası 32 DH değil. 34 DH olacak.

Bir de bu modellerin fiyatları ile ilgili şöyşe söyleyeyim. Modelin detayına göre değişir. Piyasa da çeşitli model araba üretici firmalar vardır.
    Detay arttıkça fiyat artar. Mesela Motor Max üretimi modeller en fazla 40-50 liradır ve vasat detaylara sahiptir. Pek tercih edilmez. Velly, Burago, Maisto gibi firmaların ürünleri normal derece de detaylara sahip olup fiyatları da 50-70-80 lira arasındadır. Bir de gayet güzel ve gerçekçi detaylara sahip, iç zemini halı kaplı, motor kablolarına varana kadar, normal'in biraz üstünde detaylara sahip olan Kyosho, Auto Art, Highway61 vs. gib ifirmaların ürünleri de 130-150-160-180 lira düzeyindedir. Bir de en üst derecede detaylara sahip üzerinde kontak anahtarı detayı olan, jantları, bijonları sökülen, benzin deposu kapağı açılan, hatta camları bile açılıp kapanan vs. detaylara sahip CMC, GMP, EXOTO gibi firmaların modelleri var. Onlar da 250-300-500 lira gibi fiyatlara satılmakta olup, benim koleksiyona daha henüz girmemişlerdir. Daha var zamanı.
    57 tane arabanın 23 tanesi Mercedes, diğerleri klasik Amerikan ve güncel sevdiğim arabaların modelleri olup, sayı beğendiğim modelleri aldıkça artmaktadır. Bir de bu hobi ile ilgili üye olduğum bir forum var. Asıl model arabalar ile ilgili tüm paylaşımı vs. o sitede yapmaktayız.

Hemen düzeltiyorum..... Pardon

• Forumdan fenerkolik12 nickli arkadaşımızın 34 DH 8518 plakalı aracı var o fazla giremediğinden ben yazayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Forumdan fenerkolik12 nickli arkadaşımızın 34 DH 8518 plakalı aracı var o fazla giremediğinden ben yazayım dedim.

Evet...O araç benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

böyle açık açık koyun araçlarınızı foruma, namahrem yerlerini örtmeyin. ondan sonra konu açılır forumda "araç resimlerim çalındı yetişiiin gonşulaaar" diye

+1
  • ilginç bir DH plakalı araç daha.....siyah kedinin bakışları süper

XX DH XXXX plaka araç sahibleri derneği!
  • o forumun linkini alabilirmiyim:)

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

opticalmouses isimli arkadaşım, modelin plakası 32 DH değil. 34 DH olacak.

Bir de bu modellerin fiyatları ile ilgili şöyşe söyleyeyim. Modelin detayına göre değişir. Piyasa da çeşitli model araba üretici firmalar vardır.
    Detay arttıkça fiyat artar. Mesela Motor Max üretimi modeller en fazla 40-50 liradır ve vasat detaylara sahiptir. Pek tercih edilmez. Velly, Burago, Maisto gibi firmaların ürünleri normal derece de detaylara sahip olup fiyatları da 50-70-80 lira arasındadır. Bir de gayet güzel ve gerçekçi detaylara sahip, iç zemini halı kaplı, motor kablolarına varana kadar, normal'in biraz üstünde detaylara sahip olan Kyosho, Auto Art, Highway61 vs. gib ifirmaların ürünleri de 130-150-160-180 lira düzeyindedir. Bir de en üst derecede detaylara sahip üzerinde kontak anahtarı detayı olan, jantları, bijonları sökülen, benzin deposu kapağı açılan, hatta camları bile açılıp kapanan vs. detaylara sahip CMC, GMP, EXOTO gibi firmaların modelleri var. Onlar da 250-300-500 lira gibi fiyatlara satılmakta olup, benim koleksiyona daha henüz girmemişlerdir. Daha var zamanı.
    57 tane arabanın 23 tanesi Mercedes, diğerleri klasik Amerikan ve güncel sevdiğim arabaların modelleri olup, sayı beğendiğim modelleri aldıkça artmaktadır. Bir de bu hobi ile ilgili üye olduğum bir forum var. Asıl model arabalar ile ilgili tüm paylaşımı vs. o sitede yapmaktayız.

• quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

ilginç bir DH plakalı araç daha.....siyah kedinin bakışları süper

Siyah kedi ünlü olmanın peşinde hocam, habire poz veriyo .
    Ama diğerleri neyin peşinde onu anlamadım ?

• quote:

uşak hizmetçiye, ev sahibi hizmetçiye, aşçı hizmetçiye, hizmetçi uşağa, sonra hepsi uşağa durumu

• @opticalmouses , hocam yalnız araç benim değil ondan plakanın son 2 sayısını karaladım benim sanılmasın :) siyah kedi gözcülük yapıyo bu arada
  • quote:

@opticalmouses , hocam yalnız araç benim değil ondan plakanın son 2 sayısını karaladım benim sanılmasın :) siyah kedi gözcülük yapıyo bu arada

Valla abi asıl gozcülüğü şu arkada ki beyaz kedi yapıyo gibime geldi. Yani bakış açısı bunu gösteriyo...

•  XX DH XXXX plaka araç sahibleri derneği!

harbiden bu kediler napıyor böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

harbiden bu kediler napıyor böyle?

Arkadaşlar büyük merak uyandıran kedi grubunun açıklamasını sunuyorum...

• quote:

Mart'ta mı çekilmişti?
  • İlk bakışta resimlerdeki arabayı gerçek sandım .Kalamışa bu porche nasıl kondurulmuş diye bakarken son anda anladım. Elinize sağlık ,muhteşem görünüyor.
  • Plakadan girdik;kediden çıktık
  • magdur kedinin etrafi, dh forumu kadar kalabalik gercekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Plakadan girdik;kediden çıktık

Walla biraz oyle oldu, neyse beyler başka DH li plaka araçı sahipleri devam edelim....Veya içinde DH plakalı araba olan ilginçgörüntü de olabilir.
    kralkobra_kralkobra arkadaşımız güzel bi örnekle başlangıcı yaptı zaten
  • Yok mu başka?
  • vah kedinin haline :) bu plakaları özellikel opel ve hyundai araçlarda görüyorum hep forum aklıma geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 12 Kasım 2008; 21:09:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.