Şimdi Ara

Y50-70 ekran renk ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1. seri y50 ler tft ekranla geldi ve maalesef renk gösterimi başarısız.
    Yerli ve yabancı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucunda ekran renklerini en doğru renkleri verecek şekilde,
    kendimce ayarladım. Sizlerle paylaşmak istedim , umarım yeni görüntü hoşunuza gider.
    Not: bu ayarlar gtx860 ekran kartlı modeller için geçerlidir.

Y50-70 ekran renk ayarıY50-70 ekran renk ayarıY50-70 ekran renk ayarıY50-70 ekran renk ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 23 Kasım 2016; 23:57:34 >

• Kardeşim dün gece denedim ekranın renkleri daha sıcak geldi. Bu gecede 3 saat oyun testi yapayım bakalım gözlerim acıyacak mı eskisi gibi :)
    Selamlar teşekkürler...
  • oktaytoksoz O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, inşallah sıkıntı ortadan kalkar da , tadını çıkara çıkara oyun oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Rica ederim, inşallah sıkıntı ortadan kalkar da , tadını çıkara çıkara oyun oynarsın.

Renk olarak daha sıcak oldu kardeşim ama ekran teknolojisininde değişmesi gerek işte napcan :) yakıyor yine gözleri :) teşekkür ederim tekrar.
  • oktaytoksoz O kullanıcısına yanıt
    Rica ettim,
    inşallah IPS panelde aynı sorunu yaşamazsın.
    Naçizane tavsiyem bulabiliyorsan samsung panel al, onlarda ışık sızması olayı daha az oluyor.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim mesaj alınmıştır ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.