Şimdi Ara

Y50-70 MODELİ RECOVERY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu bugün elime aldım ve direk recovery yapmak istedim , buyüzden lenovonun onekey recoverysini unuturak windows recovery yaptım(Windows ayarlar kurtarma kısmından). Laptopta 1 TB sshd hdd bulunmaktadır. bunun 25 gbsi ssddir. Ben şuan baktığımda recoverynin normal hdd kısmına kurulum yaptığını görüyorum. Ancak ilk aldığımda 25 gblik D(ssd) diskine kuruluydu. Ben bunu tekrar aynı şekilde kurmak istiyorum. Ama gerek windows recovery,gerekse onekey recoveryde bu durumu destekleyen birşey göremedim. 2 , 3 kez denememe rağmen her defasında c kısmına kurulum yapmaktadır. Bunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler

• guzelindir G kullanıcısına yanıt
    25gb ik kısım ssd değil, hdd'nin sistem kurtarma ve sürücüler için ayrılmış olan bölümdür. Y50-70 içerisindeki WD sshd nin ssd kapasitesi 8gb dir. bu 8gb lik alanı siz kontrol edemezsiniz, sshd nin kontrolcüsü hızlı erişime ihtiyaç duyulan dosyaları otomatik olarak seçip ssd bölümüne kendisi yerleştirir.
  • Hocam pc hard disk 1TB 5400 RPM + 24GB SSD
    aldığımızda adamda bunu söyledi.
    Resimdende görebilirsiniz.
    Belki dediğiniz gibidir diyeceğim nasıl anlıyacağız diskin 8 mi 24 GB lık SSD olup olmadığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzelindir -- 8 Mart 2015; 11:52:39 >

• guzelindir G kullanıcısına yanıt
    Aldığınız kişi size yanlış bilgi vermiş, birazcık araştırma yaparsanız SSHD disklerde SSD bölümünün ayrı kullanılamadığını zaten öğrenirsiniz. Gösterdiğiniz fotoğraftaki 25gb lik kısım sistem sürücüleri için ayrılmış normal harddisk bölümüdür. Bilgisayara sağ tuşa basın, özelliklere girin, aygıt yöneticisin girin, disk sürücüleri bölümünü açıp bir ekran görüntüsü daha koyarsanız, veya oradaki bilgilerle nette araştırma yaparsanız sshd niz hakkında daha net ilgi sahibi olabilirsiniz.

Y50-70 lerde şu ana kadar gördüğüm 1TB lik 2 tip sürücü kulanılmış zaten
    birisi SSHD olan model: Western Digital WD10S21X SSHD 1TB + 8GB SSD-Cache, Black Series
    diğeri HDD olan model: Western Digital WD10SPCX HDD 1TB, Blue Series
  • HOCAM VALLA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN :D

BİZİM BEYİN DURDUN 2 GÜNDÜR BUNLA UĞRAŞIYORUM HİÇ AYGIT YÖNETİCİSİNE BAKMAK AKLIMA GELMEDİ :)

DEDİĞİN GİBİ SÜPERSİN...

focal_point adlı kullanıcınızın yardımları için teşekkür ederim..

KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelindir

HOCAM VALLA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN :D

BİZİM BEYİN DURDUN 2 GÜNDÜR BUNLA UĞRAŞIYORUM HİÇ AYGIT YÖNETİCİSİNE BAKMAK AKLIMA GELMEDİ :)

DEDİĞİN GİBİ SÜPERSİN...

focal_point adlı kullanıcınızın yardımları için teşekkür ederim..

KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR...

cihaz nasıl, şimdi kaç para eder?

• Hocam cihaz çok iyi ve aşırı hızlı bide çok pahalı ben 2950TL ye 2.el aldım adam 29.01.2015'de almış.
    Cihaz çok iyi adam normal laptopdaki soğutma hava atma kısmını ekran ile laptop'un birleştiği menteşenin arasına koymuşlar çok mantıklı olmuş fandan neredeyse hiç ses gelmiyor.
    tek sorun bataryasının sökülemiyo olması.
    başka bi sorun yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.