Şimdi Ara

y5070 mi msi ge60 mı acer nitro v17 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • y5070 cihazının eksi yönleri nelerdir kullanan arkadaşlar yazabilir mi?

bu üç modelden hangisi kullanıcıyı uzun vadede memnun eder?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Mühendisi

y5070 cihazının eksi yönleri nelerdir kullanan arkadaşlar yazabilir mi?

bu üç modelden hangisi kullanıcıyı uzun vadede memnun eder?

hocam 3üde değil monster abra a5 4.1 veya 5.1 hemen monsterci demeyin y5070 ve acerin ekran kartı 860m yani eski nesil dx12 desteğini tam almıyacak ama önemli değil filan dersen ben lenovo alırdım lenovonun ekran kalitesi kötü tasarım garanti süreci gibi şeyler daha iyi ama çok oyun oynamam yeni çıkanları low medium oynatsın diyorsan msiyada bakabilirsin

• GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    seneye üni1.sınıf bilgisayar müh. okuyacağım o yüzden hem okul için hem de oyun için bir laptop bakıyorum tüm oyunları ultrada oynama hastalığım yok fpsciyim zaten frame düşmesin mediumda bile oynarım.üniversite için alacağımdan kasa kalitesi vs. sağlam olması gerek ve ağırlığı da önemli çantama atıp gezdireceğim bu kriterlere göre ne önerirsiniz
  • quote:

seneye üni1.sınıf bilgisayar müh. okuyacağım o yüzden hem okul için hem de oyun için bir laptop bakıyorum tüm oyunları ultrada oynama hastalığım yok fpsciyim zaten frame düşmesin mediumda bile oynarım.üniversite için alacağımdan kasa kalitesi vs. sağlam olması gerek ve ağırlığı da önemli çantama atıp gezdireceğim bu kriterlere göre ne önerirsiniz

hocam ekran kartı ve işlemci olarak en iyisi monster 4.1 olan kasanın beyaz yerleri metal ben monster öneriyorum yinede acer sakın almayın hocam çekmeyen bilmez aceri hayatımda uzak duracağım 3 markadan biri acer exper casper ben olsam monster alırdım (büyük ihtimal ge62 almazsam bende monster alıcam tulpara çıkabilirsem tabiki tulpar alırım ama) lenovo y5070 ise yeni nesili gelmeden bence uzak durun ekran kalitesi çok kötü lenovonun monsterin tn panelleride aynı şekilde ama ıps panelleri gayat iyi monsterin yani monster alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenPaw -- 26 Nisan 2015; 20:26:19 >

haklısınız hocam deneyim çok önemli örneğin iki tane laptopum oldu şuana kadar biri exper biri casper ikisinden tövbeliyim artık gerçekten türk markalarından soğudum bu nedenle monsterdan da korkmuyor değilim örn bilgisayara bağlı yazılımsal bir sorun çıktığında bios update gelir mi ne sıkıkla gelir yazılım desteği ne olur bunlar hakkında monsterdan emin değilim dünya devi firmalar kadar güven vermiyor ne de olsa her şeyi dışarıdan getirtiyor.ge62 kasasını donanımını çok beğendim ama dolar uçtugu için fiyatı bir hayli yüksek.
  • quote:

haklısınız hocam deneyim çok önemli örneğin iki tane laptopum oldu şuana kadar biri exper biri casper ikisinden tövbeliyim artık gerçekten türk markalarından soğudum bu nedenle monsterdan da korkmuyor değilim örn bilgisayara bağlı yazılımsal bir sorun çıktığında bios update gelir mi ne sıkıkla gelir yazılım desteği ne olur bunlar hakkında monsterdan emin değilim dünya devi firmalar kadar güven vermiyor ne de olsa her şeyi dışarıdan getirtiyor.ge62 kasasını donanımını çok beğendim ama dolar uçtugu için fiyatı bir hayli yüksek.

aynen hocam eğer ge62 seviyesine çıkabilirsenizde tulpara bakın derim benim acer pcm vardı geçen sene bozuldu aslında geçen sene öldü aldığımız sene bozuldu zaten 5,10 kez garantiye gitti aldığımız yıl ekranda temassızlık oluyordu siyahlaşıp geliyordu 2,3 kez bundan dolayı garantiye yolladım düzeltmediler sonra 2 veya 3 kez power düğmesi yüzünden yolladım 2 kere fan yüzünden yolladım 1 kerede anakart yüzünden yolladım çok kötü bir servisi var neyse hocam monster exper veya caspere benzemez alakaları yok firmaların monster msi clevo gibi büyük şirketlerin kasalarını kullanıyor serviside çok iyi sorun çıkmaz yani alın baktınız olmadı 15 gün içinde iade edersiniz ölü pikselede 30 gün garantisi var

peki hocam teşekkür ederim monstera da bi bakıcam almadan önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki hocam teşekkür ederim monstera da bi bakıcam almadan önce

beğenirseniz mutlaka alın elinize gelince içinize sinmezse iade edip başka birşey alırsınız
  • Y5070 kullanan biri olarak oyum nitro ya
    Net biçimde ekranı en iyi olan o
    Bilglsayarın ekranıyla muhattap olacaksın her zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt
    5070 ekranı hiç iyi değimiş ve ısınma yapıyormuş diye duydum acer nası bi marka acaba hiç deneyimlemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.