Şimdi Ara

Y510P NGFF ile SSD kullanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş ne kadara satıyorsun, bir de marka model nedir? Ben de yurt dışından arkadaşıma getirtecektim önümüzdeki günlerde.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Yok kötü etkisi yok aynı normal ssd hızında.
  • aliksan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, dün sipariş verdim ben de, 6 dolara buldum en ucuz. Bakalım inşallah dediğiniz gibi gelir.
  • hekese selam beyler öncelikle. sırf bu forumdaki bu konu için bilgisayarın içini açtım. yukardakı resimlerde soketin olmadıgını gördüm. ama benim pc de bu slot var.
    ama şöyle bişi var sizin resimlerinizi çektiginiz pc nin ekran kartı gt750m sli benimkini modeli ise gt755m sli. sizin ramlarınz samsungun benmki basşka bi markanın detaylı resimler çektim bakabilrsiniz. bu sokete uygun ssd hangisidir bilen biride yazarsa çok sevinirim. bide soktin üstünde numraralar var oda şu linkdekilere benziyomu bilemedimhttps://www.ramcity.com.au/buy/bplus-dual-m.2-pcie-ssd-to-pcie-2.0-x4-adapter/M2P4S

Y510P NGFF ile SSD kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3111sokak -- 22 Ekim 2014; 13:59:39 >

• Cihazinizdaki port 42mm. boyuttaki M.2 NGFF SSD( m.2 sata diye de geçiyor) ile uyumlu. Ülkemizde zor bulunuyor. Satan da pahaly satar.Amazon yada ebay'den daha kolay.

http://www.mydigitaldiscount.com/PDFs/Tutorial-Replace-Lenovo-Y510P-Cache-Drive-with-MyDigitalSSD-Super-Cache-2-SSD.pdf

Bu dökümani incelerseniz hangi islemleri yapmaniz gerektigini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Ekim 2014; 14:24:41 >
  • Bende de ekran kartı gt755m olan model var msata aldım denk gelmedi. ngff m.2 yi Türkiye de bulabileceğimiz bir site filan yok mu?

birde" SAMSUNG 120GB 850EVO M.2 MZ-N5E120BW SSD " bu model de yazan m.2 bizim ngff m.2 ile aynı mı?
  • Transcend MTS400 oluuyor. yalnız önce kontrol et slot varmı diye. Benim düştüğüm hataya düşme.
    Ayrıca beyler elimde hiç kullanılmamış Y510p'ye uygun 128GB NGFF SSD var. Uygun fiyata bırakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngzc

Transcend MTS400 oluuyor. yalnız önce kontrol et slot varmı diye. Benim düştüğüm hataya düşme.
    Ayrıca beyler elimde hiç kullanılmamış Y510p'ye uygun 128GB NGFF SSD var. Uygun fiyata bırakabilirim.

ne kadar ?
  • 2 tb takıcam sıkıntı yooooooooooook

ama siz takamassınız veya herhangi notebookada takamassınız, çünkü hiçbir notebook kalın 2.5 disk desteklemez

an itibariyle bunu başardığımdan ilk iş yarın 2 tb disk takmak olucak
  • https://www.youtube.com/watch?v=HqvfhoddlVg
    bu rus arkadaş adata sp600 mis gibi ayarlamış kıskandım doğrusu.
    https://www.youtube.com/watch?v=P8Nv9_bIXYs
    bu arkadaş da Transcend MTS400 ssd'yi kurmuş çalıştırıyor.

şimdi bazı yerlerde insanların başarısız olup IDE mode harici çalıştıramadıklarını okudum. Ama bu eleman yağ gibi ayarlıyor. İkisini de alabilirim bir tane site 250 tl gibi fiyatlara yurt dışından getirmeyi vaadediyor. Yukarıdaki arkadaşta olmayan port bende de var. Ama korkuyorum ya olmazsa diye. KONU HORTLASIN. Yardım lütfen

• Bu başlık ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Benden sonra hala bu başlığa ihtiyacı olacak biri olur mu bilmiyorum ama Transcend M.2 SSD 430s 256GB (22x42 mm) SSD’yi Lenovo Y510P bilgisayarıma taktım. Windows’u SSD’nin üzerine kurdum ve bilgisayarın kendi 1TB HDD’si ile sorunsuz olarak kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.