Ayrıca soğutucuda önemli olan nedir. Rpm inin yüksek olması değil mi. Teşekkürler.
Mesajı yazalı baya olmuş ama ben yinede sormak istedim! Bende bu aralar soğutucu almak istiyorum ama çoğunluk gibi ne tecrübem var bu konuda,nede tavsiye alabileceğim tecrübeli adam! Umarım sen bana birşeyler tavsiye edersin!
Hangi soğutucuyu aldın ? Memnunmusun ? Alırken nelere dikkat etmeliyim...? Kısaca kafam allak bullak,hatta almalımıyım ona bile kesin karar verebilmiş değilim ?? ))
kardes onların hiçbiri aşağıdaki kadar sağlıklı sçim olmaz :
Vatan bilgisayara gidip almak istedim ama ellerinde kalmadığını söylediler,geriye kalan tek seçenek internetten sipariş vermek...hangi siteden sipariş vermek daha mantıklı olur emin değilim... ?????
Ben bu urunden kullaniyorum. Resimdeki ve tamamen aluminyum olani. Kesinlikle memnun kalicaksiniz.
Biraz geç bir cevap oluyor kusura bakmayın. Bundan sonra alacak arkadaşalra tavsiyem: Eğer i7 işlemcili bir notebook alıyorsanız 100-150 lirayı daha gözden çıkararak sağlam bir soğutucu alın.
Vatan bilgisayara gidip almak istedim ama ellerinde kalmadığını söylediler,geriye kalan tek seçenek internetten sipariş vermek...hangi siteden sipariş vermek daha mantıklı olur emin değilim... ?????
Monster marka laptopuma ısınma sebebiyle soğutucu fan alıcam zalman marka. Laptıopun alt kapağını çıkararak soğutucunun üstüne yerleştirsem bi sorun olurmu yoksa kapağıyla birliktemi soğutucuya koyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: wowlocker
Merhaba Arkadaşlar ;
Monster marka laptopuma ısınma sebebiyle soğutucu fan alıcam zalman marka. Laptıopun alt kapağını çıkararak soğutucunun üstüne yerleştirsem bi sorun olurmu yoksa kapağıyla birliktemi soğutucuya koyim ?
aslında kapasız daha iyi performs verebilir ama sen yinede kapagı cıkarma öyle kullan o fark icin kapagı cıkarmaya deymez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme