Şimdi Ara

Y570 Fps Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiştemi oynuyorsun bataryadamı?birde bazı oyunlarda sıkıntı olabiliyor kaldırıp tekrar kurmak gerekebiliyor bu sorunları masaüstünde güçlü kartlarda bile yaşayanlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Şubat 2012; 4:43:36 >
  • Fişte oynuyorum.

7669 3DMarks. Başkaların 9900'ler 10000'lerde bende çok düşük Sanırım garantiye göndericem ya da soğutucu alıcağım.
  • Yazılımsal bir sorun olabilir recovery yapmayı denediniz mi? Eğer sonuç vermezse öyle servise gönderin boşuna beklemeyin yani.Puan gerçekten de düşük çıkmış
  • haydaa herkesde var demekki aynı sıkıntı. ben call of duty, heroes of newerth, world of warcraft gbi oyunlarda yaşamadım. CS veya TF2 de de yok ancak NFS, BF serileri (BF3 & Bad company 2) alayı anlık fps düşüşleri yaşatıyo anlamadım gitti.
  • oyunun ayarlarından vsync ozelliğini kapatıp tekrar deneyin bide
  • Güç seçenekleri > gelişmiş ayarlara girip orda hangi modda oynuyorsanız işlemci ayarlarındaki kısmı %100 veya %5 olan kısımları %99 olarak değiştirin. BF serilerindeki fps düşüşleri ciddi anlamda ortadan kalkıyo. özellikle BF3 gayet normal bi şekilde oynanıyor fakat Bad Company 2 de takılma derecesinde olan düşüşler gidiyor sadece.onun dısında 60 fps den 30 lara 25 lere sabitliyor bi ara. masaüstüne dönüp tekrar oyuna geçince düzeliyor. ama 5 dakika sonra yine düşüyor falan. daha kesin, garantili bi çözüm bulamadım. Game Booster denen program da byük ölçüde fayda sağlıyor öneririm kesinlikle.
  • creepylord'un da dediği gibi işlemci maximum yüklenmesini % 100 den % 99 a çekin.

Daha sonra nvidia yönetim panelinden dikey senkronizasyonu kapalı duruma getirin.

Adaptörün gücü mantıken yeterli olmalydı ani düşüşe neden olacak bir şebekeniz varsa sorunu tam olarak tesbit etmek amacı ile 850vA veya daha üstü bir güç kaynağı bulun ve güç kaynağı şebekeye bağlı olmadan pc'den oyun oynayın. Aynı takılmalar hala devam

ediyorsa sorun şebeke akımı ile ilgili değildir. Yok takılmalar kesilirse şebeke akımı bahsettiğiniz gibi stabil değildir. Topraklı priz okudum yukarıda. Topraklı priz akımı düzenlemez, kaçak olan akımı geri verir. Sizin bahsetmek istediğiniz muhtemelen akım koruyuculu

prizlerdir. Vatan computer'da 20 tl gibi bir rakama edinilebilir, Regülatör alınabilir (akım düzenler) yada sağlam olsun derseniz 1000vA bir UPS iş görecektir.

• çözüm nvidianın 301.24 nolu driveri 2 aydır kullanıyorum sorun yok
  • eger bınanızda toprak hattı yoksa prızınızı acıp topraklama demırlerınden bırınden negatıf olan kabloya kısa bır paralel kablo cekın topraklama ısını gorur.
  • 301.24 sürücüsünü
    http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-301.24-beta-driver.html
    bu adresten indiriyorum doğrumu acaba?
  • sıkıntın nedir tam olarak söylermsin ? ben en güncel srümü kullanıyorum su an şu işlemciye atadığımız gücü %99 a çekince zaten ortadan kalktı. sürücü ile ilgili bi sıkıntı yok yani ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.