Bildirim
Y9 Prime 2019 Ana Konu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bizden başka kullanan yok sanırım -
Aynen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aşağı yukarı bir ay önce aldım telefonu. Şimdilik memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emui 9.1 güncellemeside gelirse güzel olur şimdilik hindistan da sunulmuş yazılım. -
Merhaba, bu telefondan anneme aldık. Arama yaparken 2 saniyede bir bip diye ses geliyor. Aramaya başlar başlamaz, daha karşı taraf açmadan başlıyor ses. Ayarları kurcaladım ama sebebini bulamadım. Sizde de böyle bir durum var mı? -
bende geçen ay aldım cihazı konuşma yaparken sensör nedense ekranı açıyor kendi kendine abuk sabuk yerlere giriyor anlamadım gitti bide EMUİ 9.1 Güncellemesi gelecekti halen gelmedi. -
Biz de geçen hafta aldık. Sanırım aldığımızdan beri var ses. Bugün iki kere müşteri hizmetlerini aradım, önce arama verilerini sildirdiler, sonra da ayarları sıfırlattılar ama işe yaramadı. Ses bazen geliyor bazen gelmiyor ama çoğu zaman var bip bip diye ses. -
-
Keske bizede android 10 güncellemesi gelse
Canlandırmak lazım burayi
Evet oyle
arkadaşlar bu cihazda bildirim ışığı var mı? -
Güncelleme geldi arkadaşlar. Hayırlı olsun. -
Bildirim isigi yokmu bunda, msj falan geliyor goremiyo, illa ikidebir bakacazmi msj falan varmi diye?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
var mı bende merak edıyorum? P Smart 2019a koymuşlar bunda yoksa saçmalık.quote:
Orijinalden alıntı: burakozk
Bildirim isigi yokmu bunda, msj falan geliyor goremiyo, illa ikidebir bakacazmi msj falan varmi diye? -
Bildirim ışığı yok malesef
Yeni güncelleme biraz cihazda gecikme yapıyor gibi, siz de fark ettiniz mi?
Gpu turbo gelmedi hala herhalde. Güncellemeyi indiren arkadaşlar dikkat etti mi?
Geldi app asistana gir oyun moduna al istegin oyunlari oraya tanimla gpu turbo aktif hale gelecek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- gbox nedir
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- kamerası en iyi telefon
- hangi telefonu almalıyım
- harmonyos next
- çift ekran telefon
- fiyat performans telefon 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X