Şimdi Ara

ya anakart ya power ama hangisi? :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun şu elimde üç tane ekran kartı var noname 64mb geforce4mx440, leadtek geforce4mx440 birde ASUS 256mb ati Radeon 9550 var leadtek ve asusu taktıımda pc acilmio fanlar çalışıo hdd çalışmıo hdd ışığı yanıo öle kalio fakat biraz aç kapa yapıca arada bi çalışıo, ama dier noname ekran kartında böle bi sorun yaşamıorm, birde dier iki ekran kartıda arkşın pcde sorunsuz çalışıo, eer boarddan olsaydı hiç açılmasdı die duşunuorm dorumu ?
    Sistem şu
    Power sözde 420w taş çatlasa 300dur
    Msi K7t266pro2-u
    AMD Athlon 2400+

• anakartın bios atyarına girip agp ayarlarını derğiştir mesela 4x se 8x yap..bide ayrılmış bellek veya ona benzer biş ayar vardı biosta agp için...
  • bence power onuda değiştirip dene bir
  • Powerdan kaynaklandığını sanmıyorum.
    Muhtemelen bios ayarlarındandır.
  • Sorunun anakartta olması muhtemel yanlız arıza değil. AGP voltajı ve 4x-8x değerleri ile ilgili. Senin anakart eski bir model ve AGP 4X standatı ile çalışıyor. Ekran kartı sanırım 8x den aşağısını desteklemiyor. Internetten anakartının ve ekran kartının çalıştığı voltajları bir karşılaştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şiirselterörist -- 17 Ocak 2006 15:42:40 >
  • AGP 4X veya 8x olmasından kaynklandıını pek zannetmiorm bios ayarlarındanda çünkü arada bi açılıo biraz kurcalayınca kartı ilk taktiimdada çalıştı + leadtek olankartı uzun bi süre kullandım 1seneden fazla ilk onda böle bi sorn başıma geldi açılmıodu pc gittim arkşın kartı aldım taktim çalıştı onunla sorunsuz çalışıo

ya bi defasında pcye usb takarken power kablosu yerinden oynadı be pc kapandı onla alakası olabilir die düşünüorm power zarar görmüş olabilirmi?
  • sorun çözülmüştür boarddanmış boardu deiştirdim sorun yok şimdilik inş da olmas :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.