adamın biri bana elindekinden 2 tane olmasını istermisin dedi.bende ok dedim.ban sunu sölüyo: lagsız bi yere git elindeki +8 olduğu için 8 coine pazara koy ve f8 tusuna absark 8 saniye say.sonra 2 tane olcak diyo:Dbu kadar eziklik olur mu yaw:D
apuhaha
quote:
Orjinalden alıntı: JJJackaLLL
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
quote:
Orjinalden alıntı: BETO35
quote:
Orjinalden alıntı: xblacktigerx
Alışırsın Biz Bunlara Ya Sie Diyoruz Ya da Gülüp Geciyoruz
+1 artık bagımlılık oldu gunde 10 tane gelmesse ben yazıom yukarı elımdekını dupe yapcak varmı dıe
Sakat adamlar ya aynı soyle:
-S.A AGA -AS -AGA ELİNDEKİNDEN 3 TANE YAPAK MI -YAPAK,NASIL OLCAK O İŞ -AGA İTEMİ BANA VERİCEN BEN YAPIP 2 TANESİNİ SANA VERİCEM OK MU -BB SALAK -AGA BAK AGAAA -PM BLOCK
bu adamlar sanki ortaklasa calısıyor hepsinin sözleri cümleleri aynı
Yaw alış bunlara bi alay bebe
english diyince ''are you dupe'' dior gerizekalılar
Oyundayım eslanta gidicektim tam o esnada bir pm Açtim baktim
-S.a aga bir süre cvp vermeince tekrar -S.a aga -a.s -Aga elindekinden dupe yapalimmi? -Dupe nedir ? (çaktırmıorum ) -Aga elindekinden 3 tane yapicaz 2 sana 1 bana -Hepsini bana yapsan olmuomu sana nie veriim -tamam aga gel anlatiim bak -nasil olacak o iş ? -simdi gidicen benden bayaa bi uzakta pazar kurucan elindeki itemi koyucan pazara 999,999,999 virgülle yazarak pazara koyucan sonra 10 saniye saydiktan sonra cikican başka bir servera giricen -hadi cnm bb + teleport + pm block
quote:
Orjinalden alıntı: YiyosaKillME
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.