ya k.o yu bırakalı 6 ay olmuştu yeniden başladım ve gb alıp item düzdüm ama bir türlü kasamadım nedeni işe pm den rahat bırakmıyorlar s.a diyor a.s diyom bende koxp var sana versem kasarmısın diyor yok diyom utanmadan niye diyor digeri geliyor s.a diyor a.s diyom elindeki itemden 10 tane olmasını isten mi diyor yok diyom guzel dupe programı var diyor yok diyom gitmiyor pesimden 3 kişi geliyor o da slm veriyor elindeki itemi ver aga bir deneme yaypıp verecem diyor :D durum bu
Alışırsın Biz Bunlara Ya Sie Diyoruz Ya da Gülüp Geciyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: xblacktigerx
+1 artık bagımlılık oldu gunde 10 tane gelmesse ben yazıom yukarı elımdekını dupe yapcak varmı dıe
bakacaz
quote:
koxpa da düpeye de sie deriz
item borç isteyene de yok kardeş valla olmaz deriz
pm blocked
+1 artık bagımlılık oldu gunde 10 tane gelmesse ben yazıom yukarı elımdekını dupe yapcak varmı dıe
Yaw gül geç en iisi sie dersen bu seferde küfür falan oyunu bırakıp bunlarla uğraşırsın sana diim
quote:
Başka çare yok...İP'nin özellikerine bi de bebe olup olmadığını ekleseler super olcak daha rahat anlaşcaz....
adamın biri bana elindekinden 2 tane olmasını istermisin dedi.bende ok dedim.ban sunu sölüyo: lagsız bi yere git elindeki +8 olduğu için 8 coine pazara koy ve f8 tusuna absark 8 saniye say.sonra 2 tane olcak diyo:Dbu kadar eziklik olur mu yaw:D
ben eng. pls diorum ii oluo
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
pm blocked
Yakında pm bloğunu aşan bi programda çıkacak
quote:
Orjinalden alıntı: shadowhero
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
pm blocked
Yakında pm bloğunu aşan bi programda çıkacak
yapar bunlar walla
len bi clan kurduk kurdugumuza kuracagimiza pisman olduk kimi clan istior kimi ally istior kimisi de para istior :D
oyunda yuzsuz cok malesef
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
quote:
Orjinalden alıntı: BETO35
quote:
Sakat adamlar ya aynı soyle:
-S.A AGA -AS -AGA ELİNDEKİNDEN 3 TANE YAPAK MI -YAPAK,NASIL OLCAK O İŞ -AGA İTEMİ BANA VERİCEN BEN YAPIP 2 TANESİNİ SANA VERİCEM OK MU -BB SALAK -AGA BAK AGAAA -PM BLOCK