Şimdi Ara

YA ARKADASLAR HADI SU PSP OYUNLARIMIZI PAYLASALIM-TAKAS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben dun bıtırdım ve gercekten harıka dıyemem ama guzel ve ınsanı gaza getırıyor :)
  • walla anlamıorum
  • adamlarını saga sola dızıyorsun sonrada savasıyorsun ama enerjın bıtımıne yakın ıem dan enerjı kkullanıyor yada mesela skıllden bı anda aragorn ıcın hayalet orduyu cagırabılıyorsun
  • Arkadaslar bende wrc var takas yapmak istiyorum.ben izmirde yasiyorum.herhangibi bir oyun teklifi suna bilirsiniz tekliflerinizi bekliyorum
  • OYUN TAKASIIIIII YOKMU YAPMAK ISTEYENNN
  • pursiut force varsa ben gta ile yapmaya hazırım arkadaşlar
  • Tony Hawk Underground 2 Remix var takaslık...
  • SEHIR BELIRTELIM ARKADASLAR BEN ANKARADAN LORD OF THE RINGS TACTICS VAR
  • Arkadaşlar izmirden wrc isteyen yokmu!!!!!!!
  • YINE SESLENIYORUM ANKARADAN LORD OF THE RINGS TACTICS UMD TAKASI YAPMAK ISTEYEN VARMIIIIII
  • arkadaşlar ben büyük illerdekiler kadar şanslı değilim elazığ da yaşıyorum bu tarafta yaşayan varsa oyun takasına girebilir veya elindeki oyunu 2. el olarak satın alabilirim.
  • slm arkadaşlar ben (ankara) yeni aldığım bir oyunu takas etmek istiyorum(kullanım kılavuzu içinde). Twisted Metal:head on..
    pes5 ile değiştirmek istiyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibogs86 -- 26 Mayıs 2006; 17:56:38 >
  • twısted metal hedıye verılen oyundur ıbogs yanı benden solemesı onu kımse degıstırmez. normalde japon oyuncakta bıle onu 30 ytl ustune alıp degıstırırler
  • LOTR TACTİCS var takas yapmak isteyen varmı ank'dan??????????
  • antalya içi gta:lcs var elimde.takas isteyen pm atsın lütfen
  • ANKARADAN NBA STREET VAR TAKAS ISTEYEN
  • LOTR TACTİCS ne kadar verirsiniz? NBA STREET'i arıyorum..
  • Dostum oyunu bitirdim ama easy de çok fazla şey bilmiyodum baya amatörce oldu ama şimdi medium da bitiricem dediklerini dikkate alıcam merak etme frodo ve sam le mağarada örümceleklere ne kadar kastığıı bi ben bide allah bilir oyun bitmesine 2 bölüm kala o paraların kullanılması gerektiğini anladım baya geç oldu ama işte baştan medium la başlıycam bu sefer çok zevkli oyun herkese tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: 1906nedir

mystıcal lord umarım hosuna gıttı benım baya hosuma gıttı. adamların skıllerını arttırmayı unutma. ozellıklede paranla aragornun hayalet ordusunu hemen al. baya etkılı. sonrada gandalfın guvercınlerını al. unutmadan her adamda bence 3 tane healt bulunsun. almasaydın takas ederdık ya wrc ıle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Dostum oyunu bitirdim ama easy de çok fazla şey bilmiyodum baya amatörce oldu ama şimdi medium da bitiricem dediklerini dikkate alıcam merak etme frodo ve sam le mağarada örümceleklere ne kadar kastığıı bi ben bide allah bilir oyun bitmesine 2 bölüm kala o paraların kullanılması gerektiğini anladım baya geç oldu ama işte baştan medium la başlıycam bu sefer çok zevkli oyun herkese tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: 1906nedir

mystıcal lord umarım hosuna gıttı benım baya hosuma gıttı. adamların skıllerını arttırmayı unutma. ozellıklede paranla aragornun hayalet ordusunu hemen al. baya etkılı. sonrada gandalfın guvercınlerını al. unutmadan her adamda bence 3 tane healt bulunsun. almasaydın takas ederdık ya wrc ıle

lordu sevenlere tavsıye ederım. kaptırıyo ınsan kendını. skıller cok onemlı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.