Şimdi Ara

YA ARKADASLAR HADI SU PSP OYUNLARIMIZI PAYLASALIM-TAKAS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1906nedir

ARKADASLAR HERBIR OYUN ICIN 70 YTL VERMEKTEN SIKILMADINIZMI? FALLA BEN SIKILIDIM BUNALDIM BATTIIIMMMMMM DİYORUMKİ OYUNLARIMIZI HERKEZ BURDA ANLASSADA TAKAS ETSEK. YANI 10 YTL DEGISIM PARASINDAN KURTULMUS OLURUZ HEPIMIZIN ISI GORULUR. BENDEKI 2.50 PSP. SADECE UMD OYUNLARI CALISTIRABILIYORUM. SU ANDA BENDE LORD OF THE RİNGS TACTİCS VAR BUGUN BİTİRDİM TAKAS ISTEYENLER BEKLIYORUM. HADİ BİRBİRİMİZİ KURTARALIM BEYLER.SONY YETERINCE KAZANDI HADİİ

nE GEREK VAR Kİ BUNA ?? BEN 20 YTL YE SIFIR OYUN TAKASI YAPIYORUM BAKIRKÖY yer altı çarşısında... !

• 20 ytl ıle takas yapıyorsun ben ankarada 10 ytl ye yapıyorum takası. hesap yapalım 5 oyunda 100 ytl vereceksınız. pekı buradan 5 arkadasla tanısıp takas yaptıgında cebınden ne kadar para cıkacak?? hesaplayalım HİÇÇ yani bılmem sızce gerek varmı?? bence varkı bu topıici actım
  • quote:

20 ytl ıle takas yapıyorsun ben ankarada 10 ytl ye yapıyorum takası. hesap yapalım 5 oyunda 100 ytl vereceksınız. pekı buradan 5 arkadasla tanısıp takas yaptıgında cebınden ne kadar para cıkacak?? hesaplayalım HİÇÇ yani bılmem sızce gerek varmı?? bence varkı bu topıici actım

10 mu ??

püfff... haklısın yaw ... ben NFS MOST WANTED var . pes5 ya da fifa 06 ile takas yapılır.

bir tane de fifa soccer var. herhangi bir oyun olur. farketmez.

not: hak verdim.
  • eyvallah kardes ben ankaradanım bende nba street var takas dusunen varsa buradayım p m atabılırsınız. ankaradanım elden teslım ederız. pense hocam sen neredensın. pardon ıstanbuldu senınkı ok.
  • quote:

eyvallah kardes ben ankaradanım bende nba street var takas dusunen varsa buradayım p m atabılırsınız. ankaradanım elden teslım ederız. pense hocam sen neredensın. pardon ıstanbuldu senınkı ok.

istanbuldan varsa şöyle az çizilmiş olsa ii olur umd ler ...
  • hadi beyler bende istanbuldan

socom (güzel ama zor)
    gta (çizildi arasıra çalışıyo )
    ridge racer (süper valla)*
    wipeout (süper ötesinde)*
    metal gear acid (süper ama daha bitiremedim)
    midnight club3 (nfsu dan çok daha iyi valla)

yanlarında yıldız olanları değişebilirim gerisinide değişirim sonra devamlı oyun geliyo bana.most wanted,pes5,brute force,fifa arıyorum...
  • midnight club3 yoksa BT : REVENGE mi daha iyi??
  • BT REWNGE BENCE. ANKARADAN YOKMU TAKAS ISTEYEN NBA STREET ILE
  • walla bendeki dub editation ve çok iyi bir oyun yani tavsiye ederim...
  • ARKADASLAR NBA STREET ANKARADAN TAKAS ISTEYENLER?
  • Fifa street futbol2 diye bi oyun var sanırım isminide tam hatırlıyamadım ama beyler oyun hakkında bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStİCaL -- 5 Haziran 2006; 21:36:04 >
  • evet guzel bır oyundu ozellıklede ps2 de cok zevklı ıdı psp de nba street oynadım ama zevk vermedı sımdı prınce of percıa oynuyorum.
  • Arkadaşlar elinde ki macera tarzı oyunları satmak isteyen olursa ben alabilirim. Ya da basketbol oyunlarına da talibim. Yer istanbul. Şu an oyunum olmadığı için takasa giremiyorum tabi oyun arşivi yaptıktan sonra burdan takasa açacağım.
  • Arkadaşlar bende ankaradayım, world tour soccer umd var elimde. Hiç kullanmadım çünki futbolu pek sevmiyroum.. yerine gta gibi bir oyunla takas istiyoyurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Arkadaşlar bende ankaradayım, world tour soccer umd var elimde. Hiç kullanmadım çünki futbolu pek sevmiyroum.. yerine gta gibi bir oyunla takas istiyoyurum...

ankaradan bende gta arıyorum prınce of percıa ıle takas olarak
  • bende most wanted var isteyen istediği oyunla takas yapabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardware169

bende most wanted var isteyen istediği oyunla takas yapabiliriz

pm attım
  • --x-men legends 2 si olan varm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

--x-men legends 2 si olan varm?

hiç tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

--x-men legends 2 si olan varm?

hiç tavsiye etmem

niye çok mu kötü...?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.