Şimdi Ara

YA ARKADAYLAR BİLDİĞİNİZ EN AZ 350X FLN TÜRK SERVERİ VARMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET CVPLARİNİZİ BEKLİYORUM A.ANGEL KASİODUM KAPANDİ SİMDİ KASACAK SERVER BULAMADİM SİZİN BİLDİĞİNİZ VEYA KASTİĞİNİZ VARSA VERİRMİSİNİZ EN AZ 350X FELAN OLSUN FAZLA BASİTTE OLMASİN BEKLİYORUM ŞİMDİDEN SAĞOLUN

• ben guzel ve kalıcı olarak 150 x biliorum bence 150x tede oynayabilirsin bizmu.ath.cx hemde kaliteli
    yada mu turkiyeye gel seni kasarım ben suan 6.resi atıyorum persenbe gunu basladım server 70x dusun yani 6.resi atıyorum bu iki serverdan birine bekleriz seni en iyi turk serverları
  • mu_türkiye nin vers. kaç ben sitesinde pacth yok hemde üyelik alimi kapali nasil olcak
  • bence türkiyenin en iyi serverewww.kingmuonline.com server super.ozelliklede arkadaş ortamı çok iyi zaten onemli olan bu değilmi
  • exp az onun
  • valhala var 2000 exp fln çıkıo ice quueenden
  • Psychic-Doom War 350 Res Atıyor Kolay Kasılıyor Ama Oda Türk Değil. Ama Çoğunlukla Türkler Mevcut. Gelirsen Birlikte Kasarız... 2. Resimi Atacam... Sitesi=

www.psychic-doom.com
  • Not:Valhala paralıdır.Maya ve Wigle ise global bir serverdır onun için anlatiim size mayada az exp gelir wiglede az kişi vardır valhalada paralıdır.
  • psychic kastim adami rahat birakmiyolar onun yüzünden oynadiğim siralar kendimi küfüre verdim zor kurtuldum rahat bi kastirmiyolar gemlip gelip kesiyorlar benimde 4 resli char var
  • olum bekle OSİRİS açcak galiba
  • o topici yazan beni zaten onu yazmadan once bunu yazmistim
  • olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeI3aSTiaN

olsn

• quote:

Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK

quote:

Orjinalden alıntı: SeI3aSTiaN

olsn

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.