Şimdi Ara

Ya Aykut Hoca 3 kupayıda alırsa. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kupada riskli şuan 3 nüde alamayabiliriz. Sonuç ne olursa olsun Aykut Kocaman ın kalması taraftarı değilim. Hani derler ya futbolda kazanmak önemlidir ama taraftarın beklentilerinede cevap vermek gerekir diye. İşte Aykut Kocaman bunu hiçbir zaman başaramaz.(Çanakkale geçilemez taktiği bir yere kadar şansla taşır sizi.) Ama balık baştan kokar derler daha ivedi gitmesi gerekenler var aslında.
  • FRANSIZ TAKIMLARININ AYKUT KOCAMAN'I ALMAK İÇİN PLANLAR İÇİNDE OLMASUN DİYE DUA EDERDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

FRANSIZ TAKIMLARININ AYKUT KOCAMAN'I ALMAK İÇİN PLANLAR İÇİNDE OLMASUN DİYE DUA EDERDİM

OHA YANLIŞ YAZDIM YA LAN OLSUN OLACAKTI

FRANSIZ TAKIMLARININ AYKUT KOCAMAN'I ALMAK İÇİN PLANLAR İÇİNDE OLSUN DİYE DUA EDERDİM

doğrusu bu yanlış anlaşılmasın
  • tepkim :
  •  Ya Aykut Hoca 3 kupayıda alırsa.
  • 15 kupa alsın bi sezonda yinede gözümde KOCAMAN bi 0. Bu futbolla maç kazanmak kupa almak hiç zerre zevk vermiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Tekinoğlu

15 kupa alsın bi sezonda yinede gözümde KOCAMAN bi 0. Bu futbolla maç kazanmak kupa almak hiç zerre zevk vermiyo.

He he . UEFA'yı alırsak böyle dersin eminim. Hiç zevk alamadım ya bu ne geri verin bunu dersin.
  • Lig biraz zor ama uefa ve zirat imkansis degil neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Türkiye nin 2. en iyi teknik direktörü olur... Avrupa da sınıf atlar. Gerçi yarı final oynayarak bunu kısmen başardı.

hanzo . cahil olduktan sonra birinci olmak o daistemzdi.

en azından hakeme saldıran çirkef biri değil o . üniversite mezunu inşaat mühendisi . fatih gibi cahil değil

Diplomayla, Kültür seviye ölçmek istiyorsan, Kenan ışığı izle. Eğitim okul vs değildir. Madem okudu mühendis oldu, işini yapsaydıda ali ağaoğlu gibi para kırıp 500 milyon doları kendine 2 milyar dolarıda takımına bağışlasaydı. Rekorum gitcek diye oyuncu gönderecek cehalette bir insan.

• Bende bir çok arkadaş gibi 3 kupayı da alsa gitmesi taraftarıyım. Şimdi hiç kimse aykut hocanın elindekine kötü kadro diyemez. Kalende Türkiyenin en iyi kalecileri var sağ bekin Türkiyenin en iyisi avrupada bile rahat iş yapar büyük takımlarında yobo desen yılların tecrübesi ve tanınmış ,egemenin geçen sene bjk de yaptıkları belli sol bek desen ligde herkes de kötü. Geçen sene şl yi almış meirelesin var arı gibi çalışan kuyt'ın var emreye alexe hiç girmiyorum vurdumu delen stoch'un var sow'u açıklayacak kelime bulamıyorum. Webo desen ligde kaliteli ispanyada da oynadı. Daha diğerlerini saymıyorum.

Yani 3 kupayıda alsa gerek oynattığı anadolu takımı oyunu (kimse italyan defansifi demesin buna ),alex'e stocha serdara krasic'e yaptıkları,yanlış ve ısrarkar oyuncu seçimleri (baroni,selçuk vs.) ve geldiği ilk günden beri hiç bir maç bize arkamıza yaslanıp rahat bir maç izleme keyfi vermediği ve bizi kanser ettiğinden,antremanın önemini anlamayan sözlerinden dolayı gitmesini istiyorum. Kan değişikliği gerek.

• İMKANSIZ ALAMAZ
  • Alex' e yapılanlardan sonra Aziz ve Aykut benim için bitmiştir. İsterse şampiyonlar liğini alsınlar.
  • 2.En iyi mi?
    Bir sezonda kupa alamayan mı iyi olur?
    3 kupa birden alan mı?Birde Süper Finaller var.
  • 3 Kupayı alsa bile Aykut Kocam hakkındaki fikrim değişmeyecek. Sezon sonunda gitmesi taraftarıyım. Bu futbolla belki 1 sene başarılı olursan ama devamı gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

2.En iyi mi?
    Bir sezonda kupa alamayan mı iyi olur?
    3 kupa birden alan mı?Birde Süper Finaller var.

Genel olarak bahsettim. Türkiye nin en iyi teknik adamı Fatih Terim dir. Kariyeri sadece türkiye ligi ve milli takım ile sınırlı değil, klub bazında avrupa da büyük işler başarmıştır. avrupa da önemli bi misyona sahiptir. Onu takiben , M.Denizli, Ş.Güneş gibi isimleri sayabiliriz. Aykut Kocaman eğer 3 kupa yı birden alırsa, Türkiye nin 1. değil, Terim den sonra 2. en iyi teknik direktörü olur... Çünkü daha yolun başında ve kariyeri için sadece bi sezonda gelen başarı ile bu makam a koymak Terim in diğer başarılarını gölge de bırakmak biraz haksızlık olur. Fakat avrupa da adından söz ettirirken sınıf atlar t.direktörlük sıralamasında arkadaşım.

• quote:

quote:

FRANSIZ TAKIMLARININ AYKUT KOCAMAN'I ALMAK İÇİN PLANLAR İÇİNDE OLMASUN DİYE DUA EDERDİM

OHA YANLIŞ YAZDIM YA LAN OLSUN OLACAKTI

FRANSIZ TAKIMLARININ AYKUT KOCAMAN'I ALMAK İÇİN PLANLAR İÇİNDE OLSUN DİYE DUA EDERDİM

doğrusu bu yanlış anlaşılmasın

İlk yazdığınız yazı, totem olarak kabul edilmiştir. Düzeltme kabul edilmeyecektir. Aykut Kocaman Fenerbahçe'de ki görevine kullandığınız totem sayesinde devam edecektir...

TOTEM A.Ş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç umudum yok ama belkide bir son maç faciasıda galatasaray tadar kimbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

"Madem o kadar aldın, cimrilik etme 3 tane daha al da takım olsun." diye tepki gösteririm.

3 kupayı da alacak, 2. teknik direktör olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Türkiye nin 2. en iyi teknik direktörü olur... Avrupa da sınıf atlar. Gerçi yarı final oynayarak bunu kısmen başardı.

M_e_G, pardon, cevabım bu arkadaşa idi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.