Şimdi Ara

Ya bu DH 'de herkes tyt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2974E8F43

Pek bir kaynak tavsiyesi yapan da yok. Kaynak önerisi soruyorum, doğru düzgün cevap veren yok. Bu kadar dereceye oynayan kişi var madem, neden yardımcı olmuyorlar acaba?
    Biraz geç kaldın bu sene için,seneye ise sınav sonrası kaynak tavsiyesi konular açılır
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    Evet çok haklısınız gerçekten.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama zaten önceden yapılmış kaynak tavsiyelerine bakıyorum. Ve genellikle zor kaynaklar tavsiye edilmiş. Bazı derslerden zor kaynaklar henüz çözemeyecek kişiler ne yapacak onun cevabını pek alamıyoruz maalesef.
  • quote:

Hocam haklısınız ama zaten önceden yapılmış kaynak tavsiyelerine bakıyorum. Ve genellikle zor kaynaklar tavsiye edilmiş. Bazı derslerden zor kaynaklar henüz çözemeyecek kişiler ne yapacak onun cevabını pek alamıyoruz maalesef.
    Hocam seneye mi hazırlanıyorsun sen,istersen önerebilirim bişeyler
  • Bir adam zaten burqda takıliyorsa derslerini onemsiyordur o yuzden yuksek olmasi gayet normal moralini bozma ama o yuksek yazanlarin icinde tabikide moral bozmak icin yazanlarda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de fark ediyorum birisi ders çalışma ile ilgili veya kitaplarla ilgili öneri isteyince genelde bir iki cevap anca geliyor, ama netler sorulduğunda sayfalarca. sadece birkaç kişi var benim gördüğüm gerçekten birilerine yardım eden onun dışında burası bana genel anlamda gelip netler üzerinden tatmin sağlayıp gidilen bir yer havası veriyor. ben de genelde tmcilerin durumları nasıl diye merakımdan giriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Evet seneye hocam teşekkürler bu arada.
  • Tyt 120 ayt 80 geldi çalışmam lazım

• hocam 2 tane türkiye birincisi tonla ilk 100 ilk 1000 çıktı forumdan bi zahmet o netler yazılsın

• quote:

Evet seneye hocam teşekkürler bu arada.
    Hocam tyt türkçe için; 300 soruda türkçe(halil zencirlioğlu) ve yayın denizi paragraf kitabı yeterli olur,tyt matematik için 345 mutlaka yanınada çözüm 3d öneriyorum,şahsen acil önermiyorum ama isteğe bağlı alırsınız,fizik için tyt palme ve yayın denizi öneriyorum,ayt içinde palme ve nihat bilgin(içinde tytde var),kimya için tyt ayt palme ve palme organik,biyoloji için tyt ayt palme ve fdd biyoloji(yeşildi ve böyle topçuk gibi bişey var virüs sanırım),ayt mat içinde 345 ve çözüm 3d öneriyorum ama burda acilde çözebilirsin hocam,geometri için ise karekök ayt sana bi temel kazandırır bence görüş yani,yanındada acil çözmeni tavsiye ederim böylece klasik yada yeni nesil her soruyu taramış olursun,sosyal içinse apotemi sosyal çözebilirsin istersen ben denemelerle götürmen taraftarıyım alırsın 2 tane deneme seti 2 günde tararsın 15+ görürsün yani fullemek değilse hedefin

Ayrıca sorun olursa cevaplayabilirim

• JhonyBravo J kullanıcısına yanıt
    Hocam TG deneme sınavı oluyor adam atıyorum adam 105 net yapıyor gururla yazıyor. Düşük yapanlar da yazmıyor moral bozukluğundan. Başka yayının sınavında bu sefer bu adam düşük yapıyor yazmıyor diğeri yüksek yapıyor o yazıyor. O yüzden sıralama konularına pek takılmamak lazım. Tavsiye konularına daha çok dikkat edin burada. Kaynak tavsiyeleri gerçekten çok çok yararlı. Yine ara ara farklı konularda güzel yazılar yazanlar olabiliyor. Öyle konulara bakmaya çalışın

• Hocam ben dahil bu netleri yapıyoruz.Ama asıl olay gerçek sınavda yapmak.Geçen sene de 105 -73 yapıyordum denemelerde.Gerçek sınavda 92-58 geldi.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Ya orası öyle haklısın. Ben tm yim zaten bu yorumlar genelde sayısallar tarafından yapılıyor. İşte çevreme bakıyorum bide burdaki netlere bakınca çok uçuk geliyor. Tm olanları da zaten bulmak baya zor :)

• Ama hocam onlar forumdaki temelli kişiler değillerdi çoğu sınav bitince geldi sonuçlar ve yerleştirmeler açıklanınca gitti.

• yazmaya çekiniyoruz belki
  • Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Siralaman kacti

• Hocam ayt mat 37. 25 lere dikkat et en beter onlar.

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    Hepsi bordo bereli mübarek

• Bir kazanayım bütün sorularınızı yanıtlayacağım asbdgdh

• adımadım1 A kullanıcısına yanıt
    25k

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.