Bildirim
Ya bu DH 'de herkes tyt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
troller de olsa cogu dogru hocam 2018 donanimhaber basari tablosuna bakarsaniz gorursunuz -
Nereden bakacam ona link falan var mı? -
2 gun once ayni konuyu actim derece yapanlar burdan cikiyo sanirim -
Hayır troll mü gerçek mi belli değil. İnsan bunlar böyleyse ben sıçtım oluyor yani ondan -
Aynen knka ben de oyle diyorum eger gercekseler rakibimiz bu adamlar degil ama onuda soyleyim -
-
Hacı ben zaten tm yim ama ne biliyim insan değil bunlar :d -
Bende tmyim knka xf -
Vay A... Dedim açar açmaz :dd -
Netler nası bro var mı 65 70 ayt 😁😁 -
35 edebiyatsos tsrih matematikte 10 15 iste xd -
Senninkiler naisl -
Hacı matı bi 20+ yapsan iyi şeyler olır herhalde ya -
Knka cok yuksek bisi istemyom zaten -
En yüksek ayt mi bugün yaptım 345 kurumsalda 36.75 edbsos 23 mat -
burdakilerle sürekli kendini kıyaslama boş iş, sadece kaynak tavsiyelerine vs. bak -
Pek bir kaynak tavsiyesi yapan da yok. Kaynak önerisi soruyorum, doğru düzgün cevap veren yok. Bu kadar dereceye oynayan kişi var madem, neden yardımcı olmuyorlar acaba? -
Çoğu öyle zaten x denemesinden mattan kaç net yaptınız konusuna hepsi gelir yazarlar 35, 36 , 39 ... ama farklı bir konuda suspus kesilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123426 -- 14 Mayıs 2019; 14:28:0 >
burdakilerle sürekli kendini kıyaslama boş iş, sadece kaynak tavsiyelerine vs. bak
|
Çoğu öyle zaten x denemesinden mattan kaç net yaptınız konusuna hepsi gelir yazarlar 35, 36 , 39 ... ama farklı bir konuda suspus kesilirler
|
ben de fark ediyorum birisi ders çalışma ile ilgili veya kitaplarla ilgili öneri isteyince genelde bir iki cevap anca geliyor, ama netler sorulduğunda sayfalarca. sadece birkaç kişi var benim gördüğüm gerçekten birilerine yardım eden onun dışında burası bana genel anlamda gelip netler üzerinden tatmin sağlayıp gidilen bir yer havası veriyor. ben de genelde tmcilerin durumları nasıl diye merakımdan giriyorum.
|
Hocam TG deneme sınavı oluyor adam atıyorum adam 105 net yapıyor gururla yazıyor. Düşük yapanlar da yazmıyor moral bozukluğundan. Başka yayının sınavında bu sefer bu adam düşük yapıyor yazmıyor diğeri yüksek yapıyor o yazıyor. O yüzden sıralama konularına pek takılmamak lazım. Tavsiye konularına daha çok dikkat edin burada. Kaynak tavsiyeleri gerçekten çok çok yararlı. Yine ara ara farklı konularda güzel yazılar yazanlar olabiliyor. Öyle konulara bakmaya çalışın
|
Hocam ayt mat 37. 25 lere dikkat et en beter onlar.
|
Benzer içerikler
- karmaşık sayılar tyt mi ayt mi
- test kitabın basım yılı nasıl öğrenilir
- apotemi problemler zor mu
- kırık obp
- olumsuzluk eki yapım eki mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X