Şimdi Ara

ya bu olay dogrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olabilir firma için telefonda veriliyor sanırım ara sor.
  • yanlıştır..o fiyata değil 4800+ 3800+ X2 alamazsınız..
  • bencede fiyat pek inandırıcı gelmedi yani.
  • buna benzer bi olay pcnet dergisinde de yaşanmıştı adamların verdiği fiyata ürün hiç biyerde yok bi kaç kişi aramış biz bu ürünü bu fiyata bulamdık diye onlarda disbikmemne nin bize verdiği fiyat bu demişlerdi burda da aynı olay olmuştur veya yanlış yazılmıştır
  • kesin bir yanlışlık var.
  • işlemci doğru ama fiyatını yanlış yazmışlar.
  • aynı dergiyi ben almıştım fiyat hep aklımdaydı araştıracam diyordum ama sürekli unuttum. demekki fiyat yanlış yazılmış
  • chip bazen böyle saçma fiyatlar verebiliyor. bi ara 6800gt 345 dolar diye vermişti ama o 345 dolar olan kartı nedense 540+kdv nin altında bulamadım bundan 6 ay önce
  • yanlıs amd nın 1000 adetlık satıs rakkamlarında bıle bu fıyat yok ne 4800+ da yada 3800+ fotoshopla oynamasınlar!
  • valla ben o firmayı aradım. tırışka bir firma olduğu ortaya çıktı. amd dual opteron x84 244 4 adet işlemci istedim. bana amd nin öyle bir işlemcisi var mı diye sordular.

ayrıca sordular teknik servis elemanlarına bana birde almanyada tanesi 960 dolar olan işlemciye 320 dolar fiyat çektiler.

şok oldum.
  • Desene adamlarda ne sattığını bilmiyor
  • quote:

Orijinalinden alıntı: gudikcik

valla ben o firmayı aradım. tırışka bir firma olduğu ortaya çıktı. amd dual opteron x84 244 4 adet işlemci istedim. bana amd nin öyle bir işlemcisi var mı diye sordular.

ayrıca sordular teknik servis elemanlarına bana birde almanyada tanesi 960 dolar olan işlemciye 320 dolar fiyat çektiler.

şok oldum.

abi atılsaydın ıslemciye
  • yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • abi atılsam ne olacak. zaman kaybettircek bana salaklar.

şu teknoloji tv deki yücel aradı. drx yani. onla görüştüm. ben temin ederim sana bütün malzemelerini diyo.. güvensek mi acaba?????
  • bu ne laaaa
  • quote:

Orijinalinden alıntı: NOREMORSE

yanlıştır..o fiyata değil 4800+ 3800+ X2 alamazsınız..

hayır 3800x2 nin fiyatı bu civarlarda olacak diye bi yazı okumuştum. ama chipte değil
  • bende aradım firmayı harbiden tirişka y mışşş
  • doğru neden yanlış olsun çekirdek hızı diyo işlemci hız deyil dikkat edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.